Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ja cekam da BTC dodje do 100$ pa da ostatak zamenim za LTC kad hype malo posustane

Ako nije fake, zašto na Trade tabu nema nigde Bitcoina? Kako se onda dolazi do njega? :

Taj litepool vise ne radi nego sto radi!! Par puta sam mu davao sansu, ali definitivno sam digao ruke od njega pa neka darko i ostali koji se kunu u njega pricaju sta hoce!!

Pa cuo je pool admin da sam prekinuo gpu mining pa je resio da zakatanci firmu :d

Kopam i ja i nenormalno dobro radi . NOcas sam kopao na coinotronu i stale 7.5 % ma idi bre ...

I ja sam se prebacio pre jedno dva sata, radi korektno, brzo i bez stejlova :)

I litecoinpool.org radi odlično, registrovao sam se preko mejla koji je neko ostavio pre par strana.
Ostalo mi zarobljeno oko 10 coina na ltcmine.ru.
Neki put pojedeš medveda a neki put medved pojede tebe. :)

Piši Baltazaru, čini mi se.

Diff je pao na 874 ??? fino iznenadjujuce :)

Jeste lepo, al je lep i sledeci diff :D Nadam se da nece biti onaj od 1320 :D

Kod mene je 0.1 stale :D

na to zaokrezeno dodaj jos 544 ss
SS is Stale Shares discarded (detected and not submitted so don't count as rejects)
U svakom slucaju to je 2 % sto i nije tako lose

Poslednja izmena:
Coinotron nekada baca malo vise ali nekada radi i sa 0.5%. Uglavnom je 1.6-1.8% na masinama s vise grafika. Na ovoj mi po pravilu bude manje.

Zavisi od broj-a grafickih kartica, meni masina se 2x baca manje reject-va a na istom su serveru, takodje od net-a i opterecenosti server-a, kad je wemineltc otvorio nov EU server 2 nedelje skoro da nisam imao rejectov-a na masini sa 2x 7950... sad je tu R+SS oko 1.5%

Coinotron ,po meni najmanje kvalitetan pool od prvih 5 najpopularnijih
Give me ltc najbolji pplns, litecoinpool.org najbolji pps za sad :)

Evo sto se tice coinotrona posle duzeg merenja od desetak dana invalida oko 4% i fee 5% = 9% manje u odnosu na ukupan rejt e sad da li ima bolje ne znam jedino sto za ovih desetak dana nije bilo nikakvih brejkova, radi bez prekida

Juce je bilo kracih prekida na coinotronu. Nekoliko puta na kratko je prestajao da baca serove ali nista bitno. Predji slobodno na RBPPS, 2% je fee. Sve je isto kao na PPS samo ti isplate kad se resi blok. 3% ustede nije za bacanje ;)

ltc 385390 1.82G 2016 387072 1682 16.57% 874.07 981.42 12.28% 2d 14hr 25m 3s

Izvinte za jedno nOOb pitanje (nov sam, ***a :d), šta je RBPPS, PPS, PPLNS, u čemu je razlika (šta je najbolje) i kako se prelazi sa jednog na drugi? Može i neki link ako vas mrzi da pišete ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno