vane34
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.01.2011
- Poena
- 170
to je na LTC ali evo da bude kompletno stavio sam i kako kopaju BTC prva je 7850 ova druga je 5850Napisi gde je ovde flejm, ovo su podesavanja clana Vane.
to je na LTC ali evo da bude kompletno stavio sam i kako kopaju BTC prva je 7850 ova druga je 5850Napisi gde je ovde flejm, ovo su podesavanja clana Vane.
to je na LTC ali evo da bude kompletno stavio sam i kako kopaju BTC prva je 7850 ova druga je 5850![]()
pa to je bilo za clan La.Prestige posto kaze da 7850 sa 1GB ram ne ide preko 400 a ovu sliku sam pustio za SaleBravo Vane majstore, pa ti kopas bitcoin. Kakve to ima veze sa LTC-om?
Nisam nista posebno podesavao niti pak znam sta je to U samo sam promenio intensitet na 9,a za reaperu sta kaze La.Prestige kod mene nece da radi sa 13.3 drajver ali zato koristim 12.10 i mogu da je napucam na 1300/1350- 440kH/s temperatura smesna 60-61c
Napisi gde je ovde flejm, ovo su podesavanja clana Vane.
Kad se priča o hash snazi kartice onda se podrazumeva default clock, u suprotom to treba naglasiti. Tvoj post ne sadrži taj podatak kao ni informaciju kojim klijentom i kojim parametrima se to postiže, pogotovo kad nekoga "tovariš" kako je nesposoban da optimalno podesi karte!
"Ko od šale" nismo odmah protumačili kako treba, a sad kad si nam ilustrovao vidimo da je to sinonim za rad na granici mogućnosti.
U stripovima su takve junake nazivali usijanim glavama da se i ja poslužim metaforom. Svako racionalan će kartu koja treba da radi 24x7 u letnjim uslovima držati na defaultu.
gde ja ovde "tovarim" lika kako je nesposoban ili bilo sta slicno, ispada da se bukvalno svaki post moze tumaciti na ovaj ili onaj nacin. Jos jednom izneo sam svoj stav baziran na cinjenici da se vise isplate 7850 za ltc u odnosu ulozeno=dobijeno. Moja greska je sto nisam naveo na kojim podesavanjima i na kom klijentu se dobija 400kh.Malo je to kh za te kartice ali ako si nasao dobar odnos potrosnje i temp onda je to super, sad ispade da su za ltc ubedljivo najisplatljivije 7850 za 17000din se dobija 400kh ko od sale.
Ode LTC off? Šmrc...
Pošto se već krenuli sa tom diskusijom oko grafika, da li bi TT630W guralo dve 7850 na standardnim vrednostima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari