Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

da ne bude da nam na notrolu skinu onaj visak sto smo izrudarili??
kad hocu da withdrawujem "Payouts temporarely disabled for 12h."

Meni sad na notroll stoji diff 1 i brzine za sva tri workera su mi duplirane. Prste coini kao ludi :D
Samo neka nastavi ovako, ne zalim se ja uopste. Ima da zaradim za 10 dana za novu masinu :D

jel na nove workere ili kako? napravio si opet nove? meni stoji 1 ali kad pocnem da kopam prebaci na 32

Isti workeri, samo se prebacilo na 1. Worker sa dve grafike je ima 64 diff i jedan sa jednom grafikom dok je drugi ima 32 diff. Uvekxje jedan od tih single grafika na 32, menjaju se. Sada su se sve prebacile na 1 i duplirale su se brzine bukvalno. Sad pravim 1ltc na sat. Koliko god da potraje odlicno je :d
Po calculatoru bi trebao da pravim 10ltc na dan ali ako mi je jedna grafika uvek na 32 ona kao da duplo zaradjuje. Zaradim preko 12. Sada kad je duplirano sve ispada da pravim 20. Nije mi jasno uopste kako se ovo racuna ali siguran sam da je neka greska, na nasu korisr naravno.
Kolike su tebi brzine ne pool-u?

cek ja sam mislio da kada radim treba da mi se diff promeni na 1? napravio sam 20 novih workera i pise im 1 ali kada pocnem da kopam promeni se na 32? sad cu da pustim pa da vidim koje mi brzine pokazuje, ali do sad mi je uvek pokazivao recimo 300 pa posle 10 min 350 pa posle 20 min 550 pa posle se smanjuje i povecava i tako u krug, a guiminer mi pokazuje 400kh, na kom si serveru? jesi na stratumu?

Poslednja izmena:
sve probah i nece da mi promeni na 1, i stratum i ne stratum i eu i bez eu server jedino da nisi na drugom portu?

promeni se d if, jesi ostao na istom?

Poslednja izmena:
Ostao diff 1 ali mi se brzina vratila u normalu malopre. Popravili su. Nije dugo trajalo ali ucario sam par coina za ovih nekoliko sati ;)

BTW, skocio je diff na 234.44 malopre.

Poslednja izmena:
bole te brige ;) samo me zanima na kom si serveru/portu/stratum? tu gde ti je dif1? cime kopas

-notroll izgleda nesto zeza sad..
nemam konekciju na server, izgleda da je 'pao' server..
-sad mi izbacuje iz za coinotron:
Error with server: Stratum
-jedino kattare radi sad

kod vas?

I kod mene dupliran prinos ltc na notroll-u, ali mislim da oni znaju to i da će ispraviti, čim su povlačenja blokirana.
Zna li neko gde mogu da nabavim extendere, nigde ih nema?

Da.

Pređi na cgminer (stratum).

Pogledaj ovde

Nešto ovako:

cgminer --scrypt -o stratum+tcp://eu.notroll.in:3333 -u x* -p y* --shaders 384 --intensity 14 --worksize 256 -g 1

gde je:
x* username
y* password

sva ostala podešavanja, prilagodi svom GPU-u.

sto je najsmesnije sad mi ne radi ni ltc wallet

U kom smislu ne radi? Ne možeš ga pokrenuti?

Poslednja izmena:
Јел неком пошло за руком да покрене цгминер на 7950? Мени крене да ради али не прихвата шерове али показује да карта ради на 550к али сајт даје око 6к...

Da, ne mogu da pokrenem wallet, izbacuje mi neki error (error blkindex).

hm, ovaj notroll je lud :) ja sa ~1150mhash sam za 20h napravio 6ltc, a to mi kanda deluje malo puno :)

Da, ne mogu da pokrenem wallet, izbacuje mi neki error (error blkindex).

Prvo bekapuj wallet.dat. Ako nisi, idi do AppData\Roaming\Litecoin i sačuvaj ga negde drugde. Izbriši sve u folderu AppData\Roaming\Litecoin, potom ga pokreni. Ako se pokrene kako treba, zatvori ga. Iskopiraj bekapovani wallet.dat u AppData\Roaming\Litecoin (prepiši ga preko postojećeg). Ponovo pokreni Wallet i sačekaj da se sinhronizuje. Nakon toga bi sve trebalo da bude kao pre. Posle svake transakcije, napravite novi bekap. Ovo raditi na sopstvenu odgovornost, neću da odgovaram za eventualne izgubljene novčiće.

Poslednja izmena:
edit

Ne drzim nista u offline wallet-u. :)
Na svakom pool-u imam po 10-tak novcica i tamo su (bar tako pise na acc kad se ulogujem).
Jutros sam uradio unistall i ponovo instalirao ali opet isto izbacilo..

Poslednja izmena:
Onda samo izbriši sve u AppData\Roaming\Litecoin, pokreni i trebalo bi da radi.

Kako kupujete adaptere x1 to x16, jel ima neko da narucuje pa preko njega svi ili svako za sebe? :D

@ neo & air jordan

Baguje vam poll, u pozitivnom smjeru :) - dobijate vise nego sto bi trebali :).

koji su najbolji driveri za LTC za seriju 6 a koji za seriju 7 ?

Nazad
Vrh Dno