Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ja dobijam najbolje rezultate sa 13.2. Dobri su i za seriju 6 a i za seriju 7.

Notroll je ubedljivo najbolji pool trenutno, stale 0.18%, za 24h 2,1ltc=250kh .

Jel moze neko da mi objasni u cemu je poenta...
Znaci cgminer i kad stavim da rudari na nekom BTC pool-u, radi normalno, kad prebacim na neki LTC pool, vrti mh/s ali u prazno ili uopste ne pocinje da radi, jer na serveru se ne ocitava...
U .bat fajlu ukucam ovako - cgminer --scrypt -o stratum+tcp://eu.notroll.in:3333 -u zenrog.2 -p 12345 --shaders 800 --intensity 12 --worksize 128 -g 1

Notroll je ubedljivo najbolji pool trenutno, stale 0.18%, za 24h 2,1ltc=250kh .

Problem je što ne mogu novčići da se povuku. Ja ne kopam više tamo. Već više od 12 h mi ne dozvoljavam da povučem novčiće.

Nešto je trulo u državi Notroll. :D

Kada i kako ovaj nushor's obračunava koine? Satima sam tamo, radi fino ali vrednost koina mi ne raste, raste samo "Your Valid: 12310" a od koina ništa.

Pogledajte prilog 112028

Poslednja izmena:
Ja sam na tom sajtu dobio 0.04 umesto 0.5. 90% manje. :D

Problem je što ne mogu novčići da se povuku. Ja ne kopam više tamo. Već više od 12 h mi ne dozvoljavam da povučem novčiće.

Nešto je trulo u državi Notroll. :D

Mozda je zbog toga sto su nekima isplacivali vise nego sto treba, na 12 sati su blokirali isplate.

Mozda je zbog toga sto su nekima isplacivali vise nego sto treba, na 12 sati su blokirali isplate.

Nisi pročitao lepo šta sam napisao, PROŠLO je tih 12 sati !!!

nesic je prvi objavio tu vest pa pogledaj koliko je bilo sati (09.04.2013. u 03:03 h).

Samo zelim da se zahvalim SaleKG i Crossfire kolezama na nesebicnoj pomoci i strpljenju... ljudi ostaju ljudi :)

ljudi izgleda ce da zarate ovi tamo, a ako se ne varam mtgox server je u japanu, sta mislite kako ce se to odraziti na celu ovu pricu?

@Sale KG

Moja greska, od svih pool-ova ovaj je najstabilniji. Coinotron baguje, onaj nushor necu ni da pominjem, prinudjen sam da koristim notroll.

Ja se ne zalim. Sinoc su me pocastili sa 4 novcica. Razvalio sam se ovih dana kopajuci ltc. Ne smem ni da pominjem cifre.
Svaki dan to novcica sto sam iskopao zamenim u btc i cuvam. I to se nakotilo. Ovo je bolesno skroz.

Lol "24h Earnings: 10.04717942 LTC" na notroll-u :)

Nego jel ima neko ideju zašto ne mogu da promenim LTC u BTC na BTC-E?

meni na nushoru dobih mnogo manje, radio sam 10 min imao sam nesto tipa 0.008 otprilike i kako je vreme prolazilo to se smanjivalo, sad mislim da imam 0.004 ako ne i manje :D ovaj iz notrola je lkao nesto u bolnici ima na stranom forumu pa nije u mogucnosti da popravi te bugove sta vec, za sad sam na coinotronu

jeste uspeli da iskesitrate ltc sa notrola?

Kako ne mogu da isprave bagove kad su ispravili? Sada radi normalno, nema divljanja brzine. Samo jos da puste isplatu i to je to. Verovatno jos uvek testiraju.

Hah eno skresase mi zaradu za nekih 30% cini mi se, jel se desilo jos kome ovo na notroll?

he he, u pravu ste, sad mi je nestalo ~2ltc
a počele su i isplate, samo samo da skontam kako da prebacim LTC u BTC na BTC-E ja kliknem, ali on samo vrti i vrti i ništa se ne pravi :S

Naravno. Oduzeli su nekih ~20% svima. Ali dobro, ja sam izvrsio isplatu u 2 ujutro kada je vec moglo, tako da sam ukupno "izgubio" 2 ltc. :D

Od nocas pa do sada sam zaradio oko 19 ltc-a, a oni su mi oduzeli 3,5. Ja sma i dalje u plusu 60%. :)

Vidi, stvarno. Meni su oduzeli trećinu.

Poslednja izmena:
Imam pitanju u vezi ovog mining proxy-a koji je neophodan za stratum reaper. Original fajl mi se nalazi u C:/Downloads, ja napravim precicu do njega, i na kraju precice upisem ono "-pa scrypt -o notroll.in -p 3333"? Kada to uradim, pokrenem precicu i ona samo trepne i iskljuci se. U cemu je problem?

@La.Prestige

Bolje napravi *.bat fajl, pa prečicu do njega.

Pa rudarim preko Reaper-a. Ne mogu da prelazim na cgminer nikako sada...

Ja se ne zalim. Sinoc su me pocastili sa 4 novcica. Razvalio sam se ovih dana kopajuci ltc. Ne smem ni da pominjem cifre.
Svaki dan to novcica sto sam iskopao zamenim u btc i cuvam. I to se nakotilo. Ovo je bolesno skroz.

Zašto ih menjaš u BTC? Zato što BTC-u vrtoglavo rate cena, ili ne veruješ da će LTC skočiti?

@La.Prestige, imaš li razmak između exe i -pa? U reaper stavljaš http://localhost:8332 u server, ili probaj samo http://localhost u server, a 8332 u port.

Poslednja izmena:
ispraznio sam sanduce, ko mi je slao poruke moze opet :D

Vidim da se mnogi zale na rad btc-e menjacnice, da li je vircurex siguniji po pitanju isplata?

Nazad
Vrh Dno