Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ides na btc-e, profile/funds i tamo gde pise litecoin ides opciju "make a deposit" i dole ce ti se pojaviti adresa od 34(+-1 ako sam se zabrojao)karaktera, koju je potrebno da prepises u pool i na nju saljes sredstva.

Meni ne radi to dugme "make to deposit" uopšte :D

Pokušavam da prebacim LTC sa ltcmine.ru i notroll-a

IZmena: krenulo je. Sad ću pokušati da prebacim LTC na BTC-E pa u BTC

Poslednja izmena:
Kako vam rade 5850 na litecoinu, imam dve (postovao u ovoj temi kolko daju i kako) pa reko da pitam koliko vam khasha daju i na kojim podesavanjima i klokovima? :)

A-ha. Nemam nešto puno. Dobro, onda samo da prebacim LTC na BTC-E. E sada, da li je to pametno?

@Kurt,

Sa 5850 na standardnim klokovima izvlačim 270kHs. Može i do 300 ali neću da previše opterećujem mašinu za sada.

Dobro, onda samo da prebacim LTC na BTC-E. E sada, da li je to pametno?

Ja tamo držim od početka, onaj offline wallet što je genije dao u prvom postu meni nešto ne radi pa su mi koini od prvog dana na BTC-E. :)

Dva pitanjca.

Sa LTC mine ru u BTC-e upisujem onaj API key? A na notrollu upisujem sa BTCE-a?

Ufff izvinjavam se, setam 'medju dva topika (BTC i LTC) pa nisam primetio da sam se nasao u pogresnom.

@OnTopic,

Jel neko u proteklih par sati vrsio promenu iz ltc-a u btc na BTC-E sajtu? Kada se ulogujem, dozvoljava mi sve transakcije i promene, samo ne tu vrstu (ltc u btc), cim kliknem na to, izloguje me sa sajta. A pre 3-4 sata kada sam pokusao, samo je vrtio onaj krug i nista vise.

Ja sam oko 20:30 h promenio LTC u BTC i prebacio BTC na MtGox. Oko 21 h je taj BTC (još da je ceo :D) legao na MtGox.

I da dopunim :)

BTC sold: [tid:1365450402820614] 0.11374448 BTC at 145.00000 €

Zrno po zrno pogača. :D

Poslednja izmena:
Ja sam oko 20:30 h promenio LTC u BTC i prebacio BTC na MtGox. Oko 21 h je taj BTC (još da je ceo :D) legao na MtGox.

I da dopunim :)

Zrno po zrno pogača. :D
Koliko ti je trebalo LTC da dobijes BTC? ima li ikakve provizije kad se BTC sa btc-e prebaca na MT.gox?

Koliko ti je trebalo LTC da dobijes BTC? ima li ikakve provizije kad se BTC sa btc-e prebaca na MT.gox?

Pa napisao sam da nisam dobio ceo BTC. :)

Provizija je takva kakva je, ja sam to prihvatio bez ikakvog gađenja na istu. Svi naplaćuju provizije, pool-ovi, menjačnice, ..., banke, ali dok ostaje i meni i njima ja sam zadovoljan.

Ja sam trenutno hobi rudar, počeo sam početkom aprila da "čukam sa mojim pijukom" i sebi sam zadao cilj s ovom mojom karticom(100 €). Kako ovo ide na gore, vidim da ću taj cilj brže dostići. Zato sam rešio da kupim još jednu ali ovaj put idem na "zver".

Dugo godina sam se bavio kladionicim, radio od dna do vrha sve poslove, i nisam kockarski raspoložen, nagledao sam se svega i svačega (ljudi su stanove gubil zbog gluposti). Moja taktika za sada je "Zrno po zrno, ... ". Prvu turu sam prodao po 105 €, sad ovu za 145 €, i tako ću redom, za par dana opet pa kolika cena bude.

Ko čeka može i da dočeka, ali može i da izvisi. :)

Poslednja izmena:
jedan savet za tebe: NEMOJ PRODAVATI BTC :) Čuvaj ih. Tako ćeš brže doći do 100€.
Veruj mi ja sam imao sličan cilj kao i ti, i išao sam tom istom logikom kao i ti, i naravno zeznuo se. Zaradio sam ja tih 100€, ali mogao sam "mnogo" više, šta da ti kažem kad sam pola btc zamenio baš tako, idem na malo po malo, i promenio sam pola btc po ceni 36€/BTC, šta da ti pričam, sad tih pola btc vredi duplo više nego tada ceo BTC, a to je sve urađeno pre nepunih mesec dana.
Tako da pamet u glavu i naoružaj se strpljenjem i zaradićeš više nego što očekuješ :)

Neo, ne mogu da se zeznem. Zaradio sam već dovoljno za premium tenk u WoT-u. I da sad propadne meni dosta, posao imam, kola imam, ..., ovo mi dođe SEFTE. :)

Zavisi kako ko gleda na ovo. Ja verujem samo svojim očima i onome što vidim, mator sam čovek i to me je život naučio tako. Da ti ne nabrajam sad narodne umotvorine, počev od one "Bolje vrabac u ruci, ...", pa do kladioničarske "Nije majka sina klela zato što se kladi, nego zato što ide da se vadi". :D

Dakle, vidim cena mi odgovara - prodajem. Ne volim da gledam u zvezde ili pasulj pa da proričem cenu za BTC. ;)

Edit: samo da dodam. :)

Prvu turu LTC-a sam konvertovao kad je bio odnos 1 LTC = 0.04249 BTC. Večeras sam konvertovao po 1 LTC = 0.0248 BTC. Da mogu dolare da povlačim sa BTC-e menjačnice to bi bilo najisplativije pošto je cena za LTC opet otišla preko 4 $, a ovaj put odnos LTC/BTC ne prati taj rast.

Poslednja izmena:
SuperStarr je napisao(la):
Pitam jer evo za 7 sati (od 11h do sad) na nushor sam iskopao 0,9 LTCa. Znači biće 3 LTCa na dan što je čini mi se odličan rez za 200Kh/s?

To je neverovatan rezultat za tu brzinu !!!

Tada sam se prebacio na notroll.in, dakle oko 18 h, i do sada "iskopao": Your Balance: 0.84578631 LTC.

Za sat ću imati ceo LTC, a to znači da sam za 5 sati iskopao isti. Nešto tu stvarno nije kako treba, ali ovaj put u našu korist. Prosek mi je oko 340 Mh/s.

Mislim da puno utiče ovo je mi na pool-u nekada brzina u Mh/s ide i preko 450 iako kartica kopa na 345 Mh/s.

Pogledajte prilog 111992

^
Ne znam do čega je ali sve više sumnjam da cgminer ima veze sa tim! Mislim, samo nagađam / predpostavljam, nemam blage veze oko toga... :)
Ranije sam koristio Reaper ali nije bilo ovakvih pojava...

I ja imam isti "problem" sa reaper-om. I dalje dobijam preko 40 ltc dnevno, umesto ~21 koliko bi trebao. Pih, imam 160e dnevno, nije mi vise zanimljivo kopati kad vidim ovakve astronomske cifre... :p

P.S Jos nesto sam primetio,

notroll placa 0.0001127113 LTC po shareu, sa diffom 32.

coinotron placa 0.00022557 LTC po shareu, sa diffom 64.

Tako da na papiru dodje da isto placaju. Sutra cu to proveriti u praksi. Do tada mi treba pomoc kako pokrenuti stratum coinotron na reaperu, nikako ne uspevam?

Poslednja izmena:
I ja imam isti "problem" sa reaper-om. I dalje dobijam preko 40 ltc dnevno, umesto ~21 koliko bi trebao. Pih, imam 160e dnevno, nije mi vise zanimljivo kopati kad vidim ovakve astronomske cifre... :p

P.S Jos nesto sam primetio,

notroll placa 0.0001127113 LTC po shareu, sa diffom 32.

coinotron placa 0.00022557 LTC po shareu, sa diffom 64.

Tako da na papiru dodje da isto placaju. Sutra cu to proveriti u praksi. Do tada mi treba pomoc kako pokrenuti stratum coinotron na reaperu, nikako ne uspevam?

Ja sam do tada bio na coinotron-u, jad i beda kako plaćaju. Kako pređoh na notroll odmah sam "prodisao punim plućima". :D

Za reaper ti treba program https://bitcointalk.org/index.php?topic=92522.msg1399450#msg1399450

Ukucaj ovo:
miner_proxy.exe -pa scrypt -o notroll.in -p 3333
a radnika prebaci na localhost (127.0.0.1 i port 8332).

Edit: ti pitaš za coinotron, onda:
mining_proxy.exe -o coinotron.com -p 3334
a radnika valjda isto.

Poslednja izmena:
Ako neko može neka mi objasni da li ovo znači da $ možemo da prebacujemo na naše račune ovom metodom. Nisam ekspert u ovim transakcijama. :)

Radi se o BTC-e menjačnici:

Pogledajte prilog 111994

Čim ti nudi iban trebalo bi da može, tj čim pružaju tu uslugu onda mora da može :) Samo pročitaj koliki su im troškovi slanja (na mtgox-u je 2000jena tj ~16€) plus swift banke (od 20€) to sve ne izađe ispod 35€m tako da se isplati na veće iznose raditi swift

Pa piše 1,5 % i mislim da se više izgubi na transakcijam LTC > BTC > MtGox > prodaja > 2000 jena povlačenje > banka.

Samo ne bih da se igram prvi. Čekam da neko potvrdi. :)

Možeš li mi napisati koliko bi iskopao novčića sa 200Kh/s na dan?
Pitam jer evo za 7 sati (od 11h do sad) na nushor sam iskopao 0,9 LTCa. Znači biće 3 LTCa na dan što je čini mi se odličan rez za 200Kh/s?
kod mene je obrnuta stvar kopao sam dva sata a dobio sam samo 0.05 sa 350Khs sve je leglo kako treba pustio sam ga od 6-8h

Koji reaper koristis SS? Ja imam neki v13xyz i puca prilikom starta...

vidite da pise i da je minimum fee 150$, a ovako je 1.5%

Ja vidim da piše i "Minimum 1000 USD". :)

Pa da, zato i ne bih da pokušavam čak i da ih nakupim jer ne znam da li radi. :)

Sad sam tek razumeo. :)

Povlačenje 1000 $ preko wire transfera košta 1,5% a minimalna naplata za to je 150 $.

OK, to je to, ne isplati se povlačiti 1000$, ali se svakako isplati povući 10k $. :)

Kako je limit na MtGox-u 1000 €/$ dnevno, za 10 dana će ti naplatiti 20000 jena, tj 160 €.

Znači ljudi, ko planira na veliko neka ne ide na one silne transakcije. Samo još neko da potvrdi da to može tako. :D

Tada sam se prebacio na notroll.in, dakle oko 18 h, i do sada "iskopao": Your Balance: 0.84578631 LTC.

Za sat ću imati ceo LTC, a to znači da sam za 5 sati iskopao isti. Nešto tu stvarno nije kako treba, ali ovaj put u našu korist. Prosek mi je oko 340 Mh/s.

Mislim da puno utiče ovo je mi na pool-u nekada brzina u Mh/s ide i preko 450 iako kartica kopa na 345 Mh/s.

Pogledajte prilog 111992

I evo ga Your Balance: 1.04010076 LTC. Malo kasni, nekih pola sata ali nek je on meni živ i zdrav. :p

Nazad
Vrh Dno