Ljudi, sada mi se nesto cudno desilo (ili jos bolje cudno desava jos uvek)...
Naime, posle nekoliko sati bezuspesnog cimanja oko postavljanja stratuma na masinama, primetio sam da mi je stale na notroll-u jako mali(od 0,5% do 2% max), pa sam odlozio prelazak na stratum sutra posle posla. Sada sam seo da preracunam i vidim kako se situacija odvija i koliko "realno" zaradjujem a ne koliko pise na papiru. Trenutno rudarim sa kapacitetom od 2,5 Mh/s (nije ceo pogon upregnut), i koriscenjem vise razlicitih kalkulatora, dosao sam do cifre od
12.1 LTC/Day. Pri tom sam racunao 1% pool fee(ali to vazi jos sat-dva), to znaci da bi trebao dobijati u najboljem slucaju
1 LTC okruglo za vreme od 2h. Ja sam dobio 1.8235 LTC-a. Znaci vise od 80%, ne znam kako i nisam glup.

Dakle tacno sam namontirao grafike, sabrao i video koliko koja daje, i ravno je 2,5 Mhs (2498-2501Khs), withdraw-ovao sam sredstva sa poola tacno u 21:33, i navio sam alarm na telefonu u 23:32, pa sam tacno upao iznos u sekundu. Kada sam video brojku, prvo sam pomislio da sam se negde zezuo, proverio brzinu i rudare na poolu i tacno je onako kako sam ih namontirao da rade. Zatim sam jos jednom proverio, reko za svaki slucaj (nisam pio i duvao 100% :d ) i izmerio prihod u roku od pola sata, i dobio sam 0.458165, sto se poklapa sa ovom mojom brojkom gore.
Pa vas pitam, jel ovo neki bug ili sta? Kako je vama, ajde ako nekome nije tesko, neka izmeri na notrollu koliko tacno dobija.