Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

izmerio sam ga sad momentalno vuce oko 250w mislim da nece imati problema ako stavim jednu 7850-ku na default taktovi

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=614&card2=678

Od 250W, 160W ti vuče kartica, dodati još 130W (na 250W) = ne znam koliko bi ti bilo pametno... ;)

I dalje je na snazi ovaj bug da rudarim na diffu od 32 umesto 64...

Možeš li mi napisati koliko bi iskopao novčića sa 200Kh/s na dan?
Pitam jer evo za 7 sati (od 11h do sad) na nushor sam iskopao 0,9 LTCa. Znači biće 3 LTCa na dan što je čini mi se odličan rez za 200Kh/s?

P.S. nigde ne mogu da vidim koliki je share diff na pool-u ovde...

Meni je na poolu stale visok jer je juce ujutro bio 30%, dok je sada 1,5% max. Pa je prosek nesto veci...

Meni je prosek (za 24h) 5-6% u najboljem slučaju (i to sa stratum-om). Kada vidim da neko ima stale 0,5% dođe mi da se ubijem, toliko sam pokušavao raznim podešavanjima i ne mogu ispod 5%...

Poslednja izmena:
@SuperStarr,

brate pa ti onda rudaris na diff-u 8. :d

Evo 10 minuta racunam i ti bi trebao dobijati 0,9 ltc/day, a na notrollu zahvaljujuci bagu, oko 1,85 ltc/day. Kakao ti tuces 3 ltc, nemam pojma. :D

OK, da ne kačim sada skrinove koji ništa ne mogu da dokažu, noćas (kad pustim mining) se javljam sa stanjem pa sutra ujtru ponovo, da izračunamo koliko se zarađuje na ovom pool-u.
Do tada, predlažem da po nešto pustite u pogon tamo, ja sam primetio da dobijam više ne go na notroll i ltcmine ali nisam bio siguran (zapravo nisam ni sad). :)

@ La.Prestige
Na stratumu sam, vidim imas 6 workera pa sam pomislio da imas i 6 konfi.

@ SuperStarr
Neverovatno 200kh=3ltc :zgran: , kako funkcionise isplata na tom pool-u.

Evo ja sam pustio 1 Mh/s na taj nashhor pa cu javiti za sat vremena kakvo je stanje zarade.

stavio sam da radi 10 minuta, sad cekam da se stalozi

Evo ja sam pustio 1 Mh/s na taj nashhor pa cu javiti za sat vremena kakvo je stanje zarade.
Zaradu nemaš odmah da znaš, isplate idu po principu provera (ili kako već, nije "PPS"), znači trebaće ti par sati da vidiš da ima nešto da je "leglo" kao i procena (koja ne mora biti tačna) koliko će ti još "leći"...
I ako niste pročitali kad sam već pisao o njemu, nemojte isplaćivati "on demand", penal je 0,1LTC za isplatu dok za automatsku (na 1 LTC, to je minimum) nema nikakvih penala.

EDIT: LOL ne mogu da verujem, evo ide istim tempom (nerealno velikim ~0,1LTC po satu a spustio sam intensity na 150Kh/s), danas neću ni da palim igrice, gledaću TV! :D

Poslednja izmena:
Jasno mi je to. Ukljucio sam masinu u 18:06. Iskljucicu je u 19:06 i veceras cu proveriti stanje. Ako stvarno isplacuje 3x vise od ocekivanog, bice seoba GPU-a. :p

Na stratum+tcp://eu.notroll.in:3333 stale ispod 1,5%, dif 31. :)

stratum+tcp://eu.notroll.in:3333

jel mogu to u guimineru da unesem?

Soba u kojoj mi je komp je toplija za 5 stepeni od ostatka kuće, a imam samo tri kartice. Kako li je vama sa dvocifrenim brojem kartica. :d

Estimated Payout?

To je ono koliko se očekuje da ćeš dobiti ali ne mora da se poklapa sa onim što ćeš dobiti, cifra je okvirna, sve zavisi od tih nekih "provera"...
Dole na "Account Balance" leže posle 1-3 sata od prilike, i to odatle je provereno, isplaćeno i spremno za transfer.

ili se odmah nalaze u onoj fajli koju cuvamo na fleshu i na jos 100 mesta? kada bi se desilo da mi klijent prsne ili reinstaliram win pretpostavljam da bih mogao da tu fajlu sa flesha normalno ubacim u novoinstalirani klijent?

Ovo i mene zanima, jer je i meni jednom pukao novčanik. Pa sam morao da brišem sve u AppData\Roaming\Litecoin, da novčanik opet radio, to je značilo sve ispočetka. Može da se bekapuje, ali kako se vraća, nigde nisam video opciju Import, Open, itd?

Gde se nalazi opcija import ili nesto slicno na klijentu?

Da li može malo pomoći ovde?

Kod mene izgleda ne radi bug na nushor-u :D posle sat vremena jedva 0.02LTC sa 220KH/s :(

Poslednja izmena:
Idem preko reapera, on ne pokazuje taj dif, sad cu da probam sa cgminera.

@SuperStarr

Kod tebe je diff 15 na slici.

Soba u kojoj mi je komp je toplija za 5 stepeni od ostatka kuće, a imam samo tri kartice. Kako li je vama sa dvocifrenim brojem kartica. :d

sve može da se sredi da se soba ne greje uopšte :) Sve što treba je 5 onih ja ih zovem industrijskih ventilatora i prozor (ili neki tanak zid :) )

Superstar jedino tebi daje ovoliko ltc, za 1sat 245kh imam 0.02 ltc, 750 share-ova i 80 stale a na notrolu 12000 i 128 stale.

Sa 390 kH na nushor za 30 min Estimated Payout 0.01874785 LTC.

0,0187*48=0,896

Treba da imam oko 2 ltc/dan sa ovim kH, kod mene je kontra bag, meni smanjuje, a nekima daje više.:d

Zna li neko u cemu je problem sa guiminerom, nisam ga koristio 2 dana i sad pokusavam da ga otvorim, i nece, samo stoji prozorcic u taskbaru kao da je otvoren, al ustvari nije... ???

Pobegao ti je s ekrana. Pokreni guiminer, stisni alt+space, stisni M i onda strelicama na tastaturi setaj dok ti se ne pojavi prozor. Najcesce pobegne na levi ekran. Kad dobijes prozor udari save i trebalo bi da ostane tu gde je ;)

Ja sam zaradio 60% manje na ovom nushor-u, izgleda da je samo SuperStaru zabagovao. :D

@SuperStarr,

Nisam rudario na cgmineru ali i meni mirise da je to share diff. Ja na reaperu to nemam.

@OnTopic,

Jel neko u proteklih par sati vrsio promenu iz ltc-a u btc na BTC-E sajtu? Kada se ulogujem, dozvoljava mi sve transakcije i promene, samo ne tu vrstu (ltc u btc), cim kliknem na to, izloguje me sa sajta. A pre 3-4 sata kada sam pokusao, samo je vrtio onaj krug i nista vise.

Vrh Dno