Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Mozes li napisati kolika ti je temperatura prostorije.
Vidim grafa na 70c pri 70% obrtaju ventilatora , koliko je u prostoriji temp?
Ah izvinjavam se, kuler je Scythe "MUSASHI" s' tim da sam skinuo one 2 10-ke i stavio 1 tihu a efikasnu 12-icu (Da bih mogao da spavam "pored" kompa), :) temperatura nije merodavna na onoj slici a ti si baš to primetio. :D

Kako ovo ide dobro izgleda da ću da kupim uskoro još jednu karticu. Džabe mi zvrji drugi PCI-E slot. :)

Može li neko da mi kaže da da li ovo moje napajanje može da izdrži pored ovoga što imam i jednu 7950? Nemam DVD, ako to uopšte igra neku ulogu.

Napajanje je: Chiftec A80 CTG-600-80P 600W.

Poslednja izmena:
Moze bez problema. On ima preko 500w outputa na 12v grani, to sve ukupno ne trosi preko 350w.

Ima li neka dobra duša da je ne mrzi da napravi sledeću tabelu:
Kartica = Cena : Khs = din / Khs
Time bi dobili tabelu koje su kartice najisplativije u odnosu uloženih dinara.
Meni bi i to značilo jer sam apsolutni početnik i bila bi mi vodilja u šta je najefikasnije ulagati a da se ulog što pre otplati kako bi stvorio mesta za novi ulog...

kada mi stignu novcici na klijent recimo gde se cuvaju, da li moram da ih exportujem negde ili kako? ili se odmah nalaze u onoj fajli koju cuvamo na fleshu i na jos 100 mesta? kada bi se desilo da mi klijent prsne ili reinstaliram win pretpostavljam da bih mogao da tu fajlu sa flesha normalno ubacim u novoinstalirani klijent?

evo bas sad gledam na coinotronu, danas u:
11:28 - 9.05044846
11:38 - 9.07299073
11:58 - 9.11582103
za sat vremena se javljam

ja rekoh da ne bude kao na vicurexu taman kada bude bum cena oni da "padnu"

i samo jos nesto u guimineru scrypt kada kopam ltc on stane kada ima error conection i nece sam da pocne dok manuelnoi ga ne startujem opet, e sad na reaperu kada ima error connection on i dalje cepa ne staje jel tako pa kada se uspostavi veza radi normalno?

12:48 - 9.21681038
1:05 - 9.25738645

Evo nesic ima msi 7850=400kh mislim da je to ubedljivo najbolja investicija. Ja imam 7790=250kh trosi kao upaljac, sa sledecim drajverima bice to jos vise hash-a.

@Sale Kg

Ostao sam ti duzan za infomaciju imam visa electron banke Intese i devizni racun koji je vezan za nju, da li mogu da primam uplate sa gox-a?

Da li moze ss 520gm da izdrzi jednu 7950 i jednu 7790? Imam jedan 6+2pin i jedan 6pin kako bi to povezao?

znaci ispade notrill najbolji? kakav je ovaj nushor.net? sve lepo sljaka?

@Sale Kg

Ostao sam ti duzan za infomaciju imam visa electron banke Intese i devizni racun koji je vezan za nju, da li mogu da primam uplate sa gox-a?

Kad si već u Intesi, najjednostavnije je da odeš u banku i otvoriš poseban devizni račun. On nije vezan za internet i ne možeš online da plaćaš preko njega, pare mogu da se uplaćuju na njega i to je provereno, a ne košta ništa.

Za taj tvoj devizni račun što imaš pozovi banku, reci im da ti je namera da preko interneta uplaćuješ pare na njega i oni će ti reći da li je to moguće.

znaci ispade notrill najbolji? kakav je ovaj nushor.net? sve lepo sljaka?

Sjajno radi samo ne isplaćuju odmah, čeka se par sati na proveru.
I ako povlačiš LTC "na zahtev" naplaćuju 0.1 LTC a ako podesiš automatski (minimum je 1 LTC) nema nikakvog penala, sve što iskopaš je tvoje. Pool radi po sistemu donacija...

Da li moze ss 520gm da izdrzi jednu 7950 i jednu 7790? Imam jedan 6+2pin i jedan 6pin kako bi to povezao?

Moze i 2x 7950 bez problema.

7950 povezes normalno sa 2x6 pin, a za 7790 ces morati dokupiti 2xmolex to 6 pin kablic, on ti je oko 150-200 din.

Na BTC-E trenutno mnogo BTC-ovaca naručuje LTC, očekuje se ponovni rast LTC-a (4.2$ je trenutno).

Najjaci link na strani je LTC ASICS :)

I taman kad vas uhvati prpa u fazonu "nece valjda i ovde ASIC" a ono linkovi sa prodaju ASICS patika i sportske odece :D

I dalje je na snazi ovaj bug da rudarim na diffu od 32 umesto 64. Proverio kod 2 ortaka i njima je normalno diff na 64. :smoke:

Bilo bi lepo da ovo potraje barem nedelju dana.

A nocas proverio i na 4. i 5. workeru diff bio 64, ja brze bolje brisi workera i pravi novog na kome je diff 32. :d

Aj kad ste vec kod napajanja sta mogu ja da stavim maksimalno a da ne bude 100% optereceno ovo napajanje sta imam,5850-ku drzim na 800MHz 1000mV

Ako je to verzija od 30A (360W) na 12V grani, bojim se da bi bilo puno dodati jos jednu 6770. Taj phenom srce struju, 2x6770 bi moglo ali 5850+6770, vec malo teze. Bolje skupljaj kes za jace napajanje, prodaj to i dodaj +30e i uzmi neko jace.

I dalje je na snazi ovaj bug da rudarim na diffu od 32 umesto 64. Proverio kod 2 ortaka i njima je normalno diff na 64. :smoke:

Bilo bi lepo da ovo potraje barem nedelju dana.

A nocas proverio i na 4. i 5. workeru diff bio 64, ja brze bolje brisi workera i pravi novog na kome je diff 32. :d

a kako je dif 64? ne kapiram? za ltc? zar nije diff za ltc 205?

Poslednja izmena:
Ako je to verzija od 30A (360W) na 12V grani, bojim se da bi bilo puno dodati jos jednu 6770. Taj phenom srce struju, 2x6770 bi moglo ali 5850+6770, vec malo teze. Bolje skupljaj kes za jace napajanje, prodaj to i dodaj +30e i uzmi neko jace.
izmerio sam ga sad momentalno vuce oko 250w mislim da nece imati problema ako stavim jednu 7850-ku na default taktovi

Poslednja izmena:
@ La.Prestige

Koliko konfiguracija imas i koji hw? Meni je stale 0.1%, guiminer mi pokazuje 245kh a na notroll-u imam 310kh.

a kako je dif 64? ne kapiram? za ltc? zar nije diff za ltc 205?

:d ovo je share diff, a ti spominjes litecoin diff.

izmerio sam ga sad momentalno vuce oko 250w mislim da nece imati problema ako stavim jednu 7850-ku na default taktovi

Ne znam sta da ti kazem, probaj. Ali 250w (i to mi deluje malo) + 100W za 7850 je 350w, odnosno na samoj granici izdrzljivosti. Corsair je dobra marka, cx serija je mislim najniza kod njih. Ja iskreno ne bih rizikovao.

@ La.Prestige

Koliko konfiguracija imas i koji hw? Meni je stale 0.1%, guiminer mi pokazuje 245kh a na notroll-u imam 310kh.

Imam 4 konfe a grafika koliko hoces. :) 4x6870, 4x6850, 2x6770, 6970 + 6950, 2x7850 i sada cu uzeti jos nekoliko 7950/7970, samo da dodju u Srbiju. Jel si na stratumu ili obicnom? Meni je na poolu stale visok jer je juce ujutro bio 30%, dok je sada 1,5% max. Pa je prosek nesto veci...

Nazad
Vrh Dno