Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ma nema od toga nista u skorije vreme, ne mogu da isteraju trgovinu sa btc-om kako treba a tek kad bi uveli i ltc onda bi bili stalno offline

Moje podesavanje:

litecoin.conf
worksize 256
vectors 1
aggression 19
threads_per_gpu 1
sharethreads 32
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 16384

Reaper.conf

kernel reaper.cl
save_binaries yes
enable_graceful_shutdown yes
long_polling yes
platform 0
device 0
device 1
device 2
device 3

mine litecoin

Ovako rade 4x7950 sve na 1020/1250, i daju sve po oko 605-610kH

Kopam na coinotronu vec neko vreme i nisam imao problema.

Poslednja izmena:
samo 200kH/s daje 7790 katastrofa a ja je gledam vec nedelju dana :(

Jednom članu drugog domaćeg foruma 7790 daje 336 MHash/s. Meni nadam se već danas stiže MSI 7790, pa ću preneti utiske.

Moje podesavanje:

litecoin.conf
worksize 256
vectors 1
aggression 19
threads_per_gpu 1
sharethreads 32
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 16384

Reaper.conf

kernel reaper.cl
save_binaries yes
enable_graceful_shutdown yes
long_polling yes
platform 0
device 0
device 1
device 2
device 3

mine litecoin

Ovako rade 4x7950 sve na 1020/1250, i daju sve po oko 605-610kH

Kopam na coinotronu vec neko vreme i nisam imao problema.

Sa kojim reaperom ti je to?Mozes li da ga okacis ovde,koji win,koji drajveri,koja java,koji aftrburner?Koliko rama imas i koji proc na toj masini?

Poslednja izmena:
^ E i mene to zanima, podešavanja za 7950 i ostalo.

Niko nije odgovorio da li je u redu kada krene ovako da šljaka?

Nije to nista :) meni vrte masine ko lude 10 sati,prikazuju skoro 6 mhs a na coinotronu 0.12 ltc.Radio sam preko cgminera koji jedino mogu da pokrenem da sljaka

Ja sam uspeo da namestim. Ne mogu da verujem koliko je bila banalna stvar ali ***, ja sam pajser. Pustim na jednoj masini ltc i sljaka a druga nece. Normalno da nece kad je isti worker. Na btc-u tako radi bez frke ali ovde nece. Sljakaju masine sad ko lude ali ostaje zal za propustenim.

MSi 5850 1gb ddr5 TF

worksize 256
aggression 18
threads_per_gpu 2
sharethreads 8
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 6500

gpu clock spušten na 675

Tako daje oko 290-300kH/s

Ja sam uspeo da namestim. Ne mogu da verujem koliko je bila banalna stvar ali ***, ja sam pajser. Pustim na jednoj masini ltc i sljaka a druga nece. Normalno da nece kad je isti worker. Na btc-u tako radi bez frke ali ovde nece. Sljakaju masine sad ko lude ali ostaje zal za propustenim.

Svaka cast. Drago mi je da to sad radi.

Imam 8GB rama mada je samo 4.8 zauzeto. Drajveri su 13.1

Inace evo podesavanja za jos jednu kartu:

5850 MSI Twin Frozr II (840/1200)

cgminer.exe --scrypt -o http://coinotron.com:3334/ -u user -p pass -I 19 --shaders 1440 --worksize 256 --gpu-threads 1 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8000

330-335kHash

Ne znam otkud sad to, meni npr radi na nekoliko razlicitih mesta isti worker. I to na coinotron.com, litecoinpool.org

Poslednja izmena:
Noćas sam "džabe krečio" na coinotron-u. Išlo lepo, ostavio ga da radi ali je od pola noći izbacivao poruku tipa "wrong coin ...".

Ja sam ga juce namirisao da nesto ne valja... Non stop neki disconnect, pa ovaj error pa onaj error. Jedva sam pola sata iz cuga kopao.

Notroll radio citavu noc a i dalje radi (245kh/s).

Jednom članu drugog domaćeg foruma 7790 daje 336 MHash/s. Meni nadam se već danas stiže MSI 7790, pa ću preneti utiske.

aj obavezno, bas me zanima, gde si uzeo ja sam narucio pre 2 dana i kazu krajem nedelje stize, narucih plocu i 7850, slepci, sad ako narucim i opet treba da cekam necu ni narucivati

KurtK je napisao(la):
Ne znam otkud sad to, meni npr radi na nekoliko razlicitih mesta isti worker. I to na coinotron.com, litecoinpool.org
Dali mi verujes da danima lupam glavu sta i kako da podesim, raspada se masina, nece da radi ltc pa to ti je. Radi samo na glavnoj masini i to je to. Dok nisam napravio nove workere nije htelo da proradi. Nisam cak ni video da je neko to ovde spominjao ali mi je neverovatno da se nisam setio ranije da probam. Ako mi jedna karta na masini radi na tom workeru druga masina nece ili radi ocajno. Zvuci smesno ali mene ledja vise ne bole :D

jedino da zapises stanje koine, pa za 1-2-3 sata proveravaj pa vidi koliko dobijas, i onda ces znati da li si stvarno zakinut ili je greska u pokazivanju

notroll/coinotron otisli dodjavola, nece da se konektuje, stale nekad ode u nebesa, ima li neki drugi gde kopate a stale je mali

Strasno sto se tice poolova, trenutno najgora stvar sto se tice ltc. Pa bukvalno sve moguce sam isprobao i ni jedan nije citav. Notroll me zezao danima, presao na coinotron i sada i on poceo da zeza. Ne znam da li da se vratim na notroll ili da ostanem na ovom go**etu.

ali koliki ti je stale, isto kada pogledas malo gore sto je vec proslo kod mene u reaperu vidim connection problem, pa onda sad poce stale da raste sa dosadasljih ~6% na 60+

Takođe, otprilike. Sada od integruše 7660D dobijam oko 100kH/s! Sa CPU-om (3 threada) sve zajedno oko 125 kH/s! A počeo juče sa nekih 15-20 kH/s.

Zna li iko sta bi moglo biti u pitanju sa reaper-om, dobijam "error 52 (56) getting work "

Napravio sam worker-a na ltcmine.ru

Podesavanja iskopirao za 7850. masina je sa 3x 7850 2gb, athlon x3, 4gb ddr3... drajveri 13.3 beta, sdk 2.8, Win 7 64bit sp1 svjeze instaliran.

edit: pokusacu sad za 12.10 drajverima.

Poslednja izmena:
Zna li iko sta bi moglo biti u pitanju sa reaper-om, dobijam "error 52 (56) getting work "

Napravio sam worker-a na ltcmine.ru

Podesavanja iskopirao za 7850. masina je sa 3x 7850 2gb, athlon x3, 4gb ddr3... drajveri 13.3 beta, sdk 2.8, Win 7 64bit sp1 svjeze instaliran.

edit: pokusacu sad za 12.10 drajverima.

Mislim da na ltcmine.ru moraš da kopaš preko proxy-a. http://ltcmine.ru/faq , lako se podešava.
Ja sam malopre probao, radi fino pola sata ali posle nekog vremena nešto pobrljavi.

Vratio sam se na coinotron.

Nazad
Vrh Dno