Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Jedan je klasican prevarant, drugi je uzasno posten lik i vrhunski developer. Jedino sramno je sto njih dvojicu poredite :d
To sto Charlie prica je realnost obzirom na projekte. Nije napisao bzvz.

Tapatalk

Izvini, ali developer ne sme sebi da dopusti takve stvari. Tipa uskoro prihvatanje, tek sto nije, evo ga sace, prodao sam juce itd. Developer treba da prica o tehnickim problemima i njihovom resavanju, dakle o razvoju i implementaciji, a tim za komunikacije i marketing treba da radi kampanju. Meni je neverovatan gaf da on to radi i ne moze me niko ubediti da je to ispravno.

Mislite sta hocete, ne bih trosio vreme da vam objasnjavam. Slobodni ste da hejtujete koliko hocete :d

Tapatalk

A daj, kako nije hejt? Poredite Max-a i Charlie Lee-a. Poredite hajpovanje krsine od novcica koji je koristen samo za pump i dump sa novcice iza koga stoji ozbiljan razvoj i koji je u strahovitom naletu. Poredite ljude koji su kupovali Max coin da ucare jer je ovaj tvitovima dizao cenu i zajednicu koja prati razvoj novcica i sve projekte na kojima se radi.
Dal ste realni? :d
Ako vam nije jasna razlika Charlie nikad nije komentarisao cenu a ni zajednica se ne pali na te tvitove, cena ne reaguje. Ako ne mozete da skapirate zasto pise onda se suzdrzite i od komentara. Meni ne smetaju, smesno mi je, majke mi :d

Tapatalk

On i ceo tim LTC botova :)

Tim LTC botova nije sporan, svaki kojn ih ima i to je u redu. U redu je i da neko ko je placen za takve stvari to radi i lozi masu. Twiter likovi da loze i to je ok. Ali developer da to radi je kanal. I pri tome ne bilo kakav, vec top programer. Kada se neko iz BTC cora tako obracao, neko iz Dash programerske ekipe?

A daj, kako nije hejt? Poredite Max-a i Charlie Lee-a. Poredite hajpovanje krsine od novcica koji je koristen samo za pump i dump sa novcice iza koga stoji ozbiljan razvoj i koji je u strahovitom naletu. Poredite ljude koji su kupovali Max coin da ucare jer je ovaj tvitovima dizao cenu i zajednicu koja prati razvoj novcica i sve projekte na kojima se radi.
Dal ste realni? :d
Ako vam nije jasna razlika Charlie nikad nije komentarisao cenu a ni zajednica se ne pali na te tvitove, cena ne reaguje. Ako ne mozete da skapirate zasto pise onda se suzdrzite i od komentara. Meni ne smetaju, smesno mi je, majke mi :d

Tapatalk

Max ne hajpuje krsinu od novcica osim ako nisi promenio misljenje o DASH-u. Max nije programer vec placeni pajac koji i treba to da radi jer je za to placen. Da li je on dobar izbor u to necu da ulazim. Charlie nije placen i nije pajac, mada su ove njegove izjave u tom rangu. Covek treba da se izdigne iznad toga.

Poslednja izmena:
Kakav crni GPU. Godinama unazad ne moze.

@Student Max je umro zajedno sa Max coinom. Cudi me da uopste znas sta matori dinosaurus radi. Vi i dalje ne kapirate zasto Charlie to pise pa vam pena udarila na usta ali nema veze. Gubite vreme na gluposti bzvz, dzaba trosite energiju.

Kakav crni GPU. Godinama unazad ne moze.

@Student Max je umro zajedno sa Max coinom. Cudi me da uopste znas sta matori dinosaurus radi. Vi i dalje ne kapirate zasto Charlie to pise pa vam pena udarila na usta ali nema veze. Gubite vreme na gluposti bzvz, dzaba trosite energiju.
Znavi samo antminer ? Koliko je sa njime isplativo ?

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Tim LTC botova nije sporan, svaki kojn ih ima i to je u redu. U redu je i da neko ko je placen za takve stvari to radi i lozi masu. Twiter likovi da loze i to je ok. Ali developer da to radi je kanal. I pri tome ne bilo kakav, vec top programer. Kada se neko iz BTC cora tako obracao, neko iz Dash programerske ekipe?

Čarlijev Twitt je višestruko uticajniji od pajaca u ovom momentu, dakle nije bez smisla to što radi. Moralisanje na tu temu za većinu nema svhe. Uostalom nije jedini top programer koji to radi.

@Kurajber, ne moraš da svako neafirmativno pisanije o ltc shvataš lično niti je tvoja dužnost da razjašnjavaš Čarlijeve plemenite ciljeve. Činjenica je da je Čarli pametan čova, ltc dobar 'proizvod' kao što je i činjenica da imaju ogromnu (najveću) mrežu na twitteru kojom plasiraju svoju propagandu na način koji se nekome sviđa a nekome ne.

Poslednja izmena:
Sta na kraju bi sa litepay? Izgleda mosa. Nema kartica...

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Čarlijev Twitt je višestruko uticajniji od pajaca u ovom momentu, dakle nije bez smisla to što radi. Moralisanje na tu temu za većinu nema svhe. Uostalom nije jedini top programer koji to radi.

@Kurajber, ne moraš da svako neafirmativno pisanije o ltc shvataš lično niti je tvoja dužnost da razjašnjavaš Čarlijeve plemenite ciljeve. Činjenica je da je Čarli pametan čova, ltc dobar 'proizvod' kao što je i činjenica da imaju ogromnu (najveću) mrežu na twitteru kojom plasiraju svoju propagandu na način koji se nekome sviđa a nekome ne.

I dalje ne kapiras da troluje Rogera Vera? :d Sto je najgore LTC je mnoooogo bolji od BCH-a tako da je to sasvim realno da se desi.
Kako da vas shvatim za bilo kakvu ozbiljnu pricu o LTC-u kad ovakve stvari pisete? Lepo kazem, trosite energiju bezveze na nebitne stvari.

Ne trošim se ja, ne brini ali ti jesi neobjektivan. Šta je tu novo u Čarlijenom odnosu prema BCH pa da ja ne kapiram? mcap BCHa je ionako nerealan zbog manjeg broja novčića u opticaju i sasvim je realno da u nekom trenutku mcap ltca prešiša bch. Mcap je ionako imaginarna vrednost pa dakle Čarli koji to zna samo pali masu.

P.s.
Mogao bi da dodaš [LTC] u nick.

haters gonna hate @miljan

Sent from my iPhone using Tapatalk

L3+ je antminer. Upravo tolliko moze da iskopa po sadasnjem difu koliko je receno. Znaci oko 1,5 mesecno.E sad kad odbijes struju 800W, trosi, moze se izracunati.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Dok se to odplati treba vise od godinu dana za to vreme moze da se pokvari 100 puta garancija naravno ne postoji nikakva kad se pokvari mozes samo da ga bacis i to je to.

Dok se to odplati treba vise od godinu dana za to vreme moze da se pokvari 100 puta garancija naravno ne postoji nikakva kad se pokvari mozes samo da ga bacis i to je to.
Bas tako. Sve sto je isplativo u pocetku to je i skupo. Imate sada miner od 50 th/s ali kosta 6.000$

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Koji BTC miner ima 500 th/s?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li je ovo realna cena?
http://www.metrobitcoinminer.com/pr...imate-Rack-Mount-50TH{47}s-Bitcoin-Miner.html
Pa ovo pravi
662f6f2215bfca502cb285d891e983c4.jpg

I meni nenormalno nerealno, pazi ovo se otplati za 2 meseca!
Ima li neko vise informacija u vezi ovog minera?

Nazad
Vrh Dno