Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ne, dafinitivno ce ovi sugavi poolovi doci litecoinu glave. Na jednom lopovi, na drugi se ne mozes nikako nakaciti, treci ne radi... Videcu jos ovaj pool-x, ako ni sa njim ne uspem, odo ja odavde.

BTC-E vratio isplatu na PayPal!

Provizija je 6%+5% a minimalni iznos za isplatu je 100$

(6% uzima BTC-E a 5% PayPal)

Samo pazite - čuo sam da na srpski PayPal nije moguće vršiti uplate (zbog toga što se tek otvorio)

Koja je smejurija ovaj notroll, 12 sati kopao u prazno. Coinotron se raspada, ostao je samo ltcmine.

Ja sam ostavio konfiguracije neka kopaju na notroll-u. Moraju ovo uracunati i isplatiti, nema te sile. Pa drugar i ja sa ukupnom snagom od preko 11 Mh/s smo u minusu nekih ~16 Litecoina sto je trecina bitcoina, odnosno ~35e.

Notrol je oznacen kao scam, mnogi se zale da im se skida vise nego sto treba

Na osnovu cega je oznacen kao SCAM? Ja tamo kopam od Februara meseca i nikad problema nisam imao. Cak sam dobijao i duplo vise u jednom periodu. :) Ovo sad su verovatno neki problemi do servera i ocitavanja istog. Ali sve u svemu ovaj pool barem RADI u odnosu na druge. Ne kazem da ne bih nasao zamenu za neki stabilniji ali u ovom momentu nazalost nema normalnijeg poola. Eto taj LTCMINE.RU sto spominjete mozda valja ali ja sam se tamo registrovao i pustio jednu graficku na sat vremena da rudari i imao sam 17% stale share-ova...

Ne, dafinitivno ce ovi sugavi poolovi doci litecoinu glave. Na jednom lopovi, na drugi se ne mozes nikako nakaciti, treci ne radi... Videcu jos ovaj pool-x, ako ni sa njim ne uspem, odo ja odavde.

Upravo. Meni je loše gledati kako se mučite sa tim poolovima, zaista ne znam zašto nema normalnih još, nadam se da će biti. Ja za ovako nešto nemam živaca :) a mislim da bi bilo ok paralelno kopati i LTC bar sa 20% snage, no šta je tu je.

Koliko imas kartica na ploci i koliko ram memorije?

4gb i 4 kartice
ma ovo je bilo samo za probu.
oko 580khs drzim sad po kartici
manje od 1 posto gresaka
ali to mi je na give me ltc.com
na ltcmine.ru imam oko 10 posto gresaka sa manjim hash rejtom,tako da sam od njega odustao
Jos uvek ispitujem,tek par dana rudarim,tako da sve ovo nemora nista da znaci,treba po 7 dana da negde radis da bi znao pravo stanje stvari

Poslednja izmena:
Kome se ne svidjaju LTC pool-ovi uvek moze da kopa BTC pa pretvara u LTC, sto realno ima smisla pogotovu ako ima veci rudnik pa mu je razlika u potrosnji struje znacajna.

Zbog memorije koja se kod Bitcoina moze spustiti.

Evo proradio je Notroll, ali jos uvek nema naznaka o placanju ovih 12h rudarenja unazad.

Mamu im, ja sam se sad prebacio na coinpool.

nushor mi je radio 8 sati u prazno, prikazuje kH, ali coini ne rastu.

Jeste li uspeli da prebacite novcice sa netroll-a? Javlja mi transaction failed...

Moraš biti uporan.

Ali se ne možeš registrovati. Jak ti je predlog.

kopam preko cgminera, registrovan sa na notroll-u imam graficku asus 7970 dc2t, podesavanja su
--queue 5 --shaders 2048 --intensity 13 --worksize 256 --gpu-threads 4 --lookup-gap 0 --thread-concurrency 8192
i odnos je 1100/1250, kopa 580kh/s, probao sam da menjam nesto oko odnosa, ali ovo za sad daje najvise, u ova podesavanja gore se ne razumem, tako da ako neko ima neki predlog, ja bih mu bio veoma zahvalan, (probao sam reaper, ali nece da mi se konektujem, mozda pravim neku gresku u podesavanjima)

Imam par pitanja za postovane kolege :) Kakav je pool Give me LTC u globalu? Jel su korektni, s obzirom da je pplns isplata? Moze li neko da podeli iskustva, razmisljam da predjem na njih? Takodje kod pplns isplate, sta se desava ako pre resenog bloka prestanes da kopas, da li gubis sve nagrade ili one budu isplacene kasnije?

ja sam kopao kod njih i nije mi se svidelo, tipa trebao sam da dobijem 1.2 a dobio sam 0.4ltc-a.. mada to je moje iskustvo

Gledam sad da spakujem neki rig sa jednom max dve grafe, pa me zanima sledece, koliko hesha daju grafe na LTC/BTC, na kojim klokovima, temp, % vent, koje napajanje preporucujete ako pretpostavimo da tera 2 grafike:
1.MSI 7790 ona najjeftinija
2.R7970 TF 3GD5/OC BE http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/graficke-kartice/graficka-kartica-amd-radeon-7970-msi-twin-frozr-3gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-384bi-r7970-tf-3gd5-oc-be.html
3. 7950 Sapphire Vapor-X, 3GB/DDR5/DVI/HDMI/DP/384bit/11196-09-40G http://www.emmi.rs/grafičke-kartice...7950-sapphire-vapor-x.11.html?productId=27592

kopam preko cgminera, registrovan sa na notroll-u imam graficku asus 7970 dc2t, podesavanja su
--queue 5 --shaders 2048 --intensity 13 --worksize 256 --gpu-threads 4 --lookup-gap 0 --thread-concurrency 8192
i odnos je 1100/1250, kopa 580kh/s, probao sam da menjam nesto oko odnosa, ali ovo za sad daje najvise, u ova podesavanja gore se ne razumem, tako da ako neko ima neki predlog, ja bih mu bio veoma zahvalan, (probao sam reaper, ali nece da mi se konektujem, mozda pravim neku gresku u podesavanjima)

cgminer -o stratum+tcp://notroll.in:3333 -O xxx:yyy --scrypt --intensity 13

stvarno ne znam koji put ovo kacim, citajte malo, listajte ...
a u reaperu pravis gresku zato sto pises za adresu tcp://notroll.in, treba samo ¨notroll.in¨

Poslednja izmena:
Gledam sad da spakujem neki rig sa jednom max dve grafe, pa me zanima sledece, koliko hesha daju grafe na LTC/BTC, na kojim klokovima, temp, % vent, koje napajanje preporucujete ako pretpostavimo da tera 2 grafike:
1.MSI 7790 ona najjeftinija
2.R7970 TF 3GD5/OC BE http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/graficke-kartice/graficka-kartica-amd-radeon-7970-msi-twin-frozr-3gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-384bi-r7970-tf-3gd5-oc-be.html
3. 7950 Sapphire Vapor-X, 3GB/DDR5/DVI/HDMI/DP/384bit/11196-09-40G http://www.emmi.rs/grafičke-kartice...7950-sapphire-vapor-x.11.html?productId=27592

Nesicu 7790 za ltc se trenutno ne isplati da uzimas, ako sklapas samo za ltc kupi 3x7850=1200kh a ako hoces btc da kopas onda 2x7950=1200mh od napajanja neko od 600w.

Gledam nesto za btc/ltc, imam i 7850 u vidu ali za njih imam informacije iz prve ruke pa me interesuju gore pomenute koliko bacaju, isto pogledacu i msi 7950 cini mi se da su je hvalili ovde, cacanin rece da uzeo 14-16 komada, radim sad k'o crnac pa nemam vreme da procackam, imam vec plocu za 2 grafike i 4gb ddr3

Gledam nesto za btc/ltc, imam i 7850 u vidu ali za njih imam informacije iz prve ruke pa me interesuju gore pomenute koliko bacaju, isto pogledacu i msi 7950 cini mi se da su je hvalili ovde, cacanin rece da uzeo 14-16 komada, radim sad k'o crnac pa nemam vreme da procackam, imam vec plocu za 2 grafike i 4gb ddr3

Uzmi ona dva HD7950 vapora @saj kaze da su dobri koliko sam shvatio odma iza asusa.

Nazad
Vrh Dno