Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ali

"Grafička je 128 bita, ali za ovo nisam siguran, nigde ne piše, ali na osnovu brzine rada računara sam zaključio da mora biti brža od 64."

pa posle ovakve recenice,ne bih nista kupio od njega

Poslednja izmena od urednika:
Ovaj samo 33 negativne ocene . SAtavio je svoje objašnjenje , meni liči na prevaranta .

http://www.limundo.com/Clan/sin/Negativne

Ljudi oce kad vide nekolicinu negativnih iz straha da svi sto su narucili zaredjaju negativne ako im se ne javis za 12h... zato i ti sto stavljaju aukcije treba da paze da kad se one zavrse da su kuci i uz komp jer ako nisu i ako su nesavesni ko ovaj ima belaja da bude :)

Jednostavno ne licitireat sa uplatom unapred ako je prodavac sa vecim brojem negativnih, takodje biti realan da kad kupujes od fizickog lica uvek mozes da budes prevaren barem ja tako rezonujem

Ovaj samo 33 negativne ocene . SAtavio je svoje objašnjenje , meni liči na prevaranta .

http://www.limundo.com/Clan/sin/Negativne

nije prevarant, nekad prodavci ne stignu da urade sve pogotovo ako imaju vise stvari.

Juce sam upoznao lika koji je imao 7000 ocena, sve same pozitivne, da bi odjedanput krenulo - negativna, negativna, negativna, i tako ... lik je dosao u situaciju da toliko rasiri posao, da NE moze da izadje svima u susret, i pokusao je da koriguje situaciju ali nazalost ljudi su bili netolernantni i decko je presao na KP gde sad ima takodje hiljadu i kusur ocena ... Limundo sistem je po mom misljenju nepraktican kad su ocene u pitanju, jer se nekima fakticki sve svodi samo na ocenu. Sve u porukama lepo, divno, dok ne dodje ocena onda cao zdravo, ne postoji vise, ni za reklamaciju, dogovor, prijateljski kontakt, pitanje povodom stvari .. prodao je, dobio je zelenu, cao. Atmosfera povodom ocena je mnogo opustenija na KP.

Atmosfera na KP je odlicna dok te neko ne prijavi za prevaru a ti ga ni ne poznajes... onda sve svoje stotine ocena baci u kantu za smece... ne zelim ti problem ali ako naidjes na nekog zlonamernog tek tad ces videt koliko KP brine o nalozima :)
Mada koliko vidim vecina otvori nov nalog i tera dalje

nije prevarant, nekad prodavci ne stignu da urade sve pogotovo ako imaju vise stvari.

Juce sam upoznao lika koji je imao 7000 ocena, sve same pozitivne, da bi odjedanput krenulo - negativna, negativna, negativna, i tako ... lik je dosao u situaciju da toliko rasiri posao, da NE moze da izadje svima u susret, i pokusao je da koriguje situaciju ali nazalost ljudi su bili netolernantni i decko je presao na KP gde sad ima takodje hiljadu i kusur ocena ... Limundo sistem je po mom misljenju nepraktican kad su ocene u pitanju, jer se nekima fakticki sve svodi samo na ocenu. Sve u porukama lepo, divno, dok ne dodje ocena onda cao zdravo, ne postoji vise, ni za reklamaciju, dogovor, prijateljski kontakt, pitanje povodom stvari .. prodao je, dobio je zelenu, cao. Atmosfera povodom ocena je mnogo opustenija na KP.

kako to nije prevarant,ako je vecina negativnih ocena zbog toga sto je poslao ljudima pokvarene stvari?

kako to nije prevarant,ako je vecina negativnih ocena zbog toga sto je poslao ljudima pokvarene stvari?
Upravo sam i ja uporedio njegovo obrazloženje i opise negativnih ocena . Osim u par slučajeva , razlozi su bili sasvim druge prirode a ne nemogućnost zbog otsustva i bla bla bla ..

tek sam sad i ja video da je u pitanju poslat predmet koji ne odgovara. Izvinjavam se, procitao sam samo njegovo opravdanje. cinjenica da je slao lose stvari.

pitanje za clana limundo

Covek na aukciji prodaje kali linux za 500din
Svi znamo da je linux besplatan i da se moze besplatno skinuti sa interneta
Opcija prijavljivanja takve aukcije ne postoji,jer nudite da se izabere samo neka od vasih generisanih poruka.

Kako se prijavljuje takva aukcija uz slobodno obrazlozenje,a ne u napred generisano?

Probaj sa piratski softver, ili idi na Kontakt pa probaj tako na mail?

Linux jeste besplatan ali mozes da trazis nadoknadu za CD/DVD medije sa linuxom koje distribuiras.
Cena od 500din je preterana ali mislim da se ovde ne radi ni o kakvoj prevari.

Naravno da se radi o prevari kada se naplacuje besplatan software.
Linux potpada pod copyleft kategoriju,koja predlaze besplatno deljenje os i source koda i cak insistira na tome da ga svako prosledi dalje besplatno.

Prodavanje bilo cega sto je svima dostupno besplatno je prevara.

Prevara prema tvojim arsinima.
Ne i po zakonu ;).
Dakle, nije prevara. Al nije ni moralno.

Ja se svaki put iznenadim kad odem na Limundo, svaki put nađem sve veće i veće buda**štine šta sve ljudi prodaju i pišu u opisima a da ne pominjem onu nebulozu "Stanje vidite na slikama" pri čemu su slike napravljene krompirom a ne fotoaparatom (mislim da je samo 10% svih slika na limundu ok kvaliteta, ostalo je katastrofa).
Mogli bi da napravimo neku zbirku nebuloza na kojie naiđemo.
- Prazne spindl kutije od cd/dvd-ova za 99 din/komad (kome to još treba!)
- ~70 kesica šečera sa kompletnom listom sa nazivima i mestima raznih kafića i picerija odakle su kesice pokupljene, 99din
- Dva prazna kertridža za 5-6 godina star ink-jet štampač po ceni od 700 dinara!!!
a da ne pominjem uređaje koji fenomenalno rade "samo" im fale neki vitalni delovi tipa harda ili im "samo" baterija ne drži struju ali rade odlično, kupac ima da bude prezadovoljan... za nepoverovati...

Napomena, stampac nisam testirao vec godinu dana, poslednji put kad je koriscen radio je, ali zbog sigurnosti kupca stampac prodajem kao neispitan bez prava na reklamaciju.

Poslednja izmena:
Al je tebi dosadno u zivotu...
Pa ti neces tu licitirati, sto se opterecujes time ?

Do evropske Srbije sredjivanjem Limunda :D

To sto neko prodaje kesice secera iz restorana, ta informacija je sveopsti interes, jel ?

Poslednja izmena:
ma ta kesica secera je bezbolniji slucaj,jeste besplatna,ali ima neki logo restorana,dostupna je ekskluzivno onima koji su bili i narucili kafu recimo

linux je skroz besplatan,kao vazduh

Moram da referiram ovde nesto sto se desava a zasta sam ponajvise ja bio optuzen onomad kad sam prodavao nove stvari:

Na internetu fakticki 90% proizvoda je fejk, i selektivno optuzivanje pojedinaca je krajnje licimerno u takvoj situaciji.

Ocu da kazem da sam poceo da trazim bateriju za Galaxy S5 koji mi je dao brat, jer je uzeo sebi Z3 (cisto da napomenem da jedan average korisnik kaze da je Z3 za S5 Ferrari za trabanta, njegove reci). Bratov S5 je imao blago kvasenje koje je samo ojadilo bateriju, nije pokvarilo telefon.

Limundo, Kupindo i KP podjednako imaju ISKLJUCIVO lazne proizvode ili proizvode koji su obmana. Baterije su ili "fejk" originali, ili imaju podatke o Maph koji nisu tacni, a koristeci google sam za svaku pojedinacnu bateriju (npr: SCUD baterija za S5) nasao najgore moguce review-e, tipa - "pise da je extended i da ima 4500 maph, a traje duplo manje nego originalna iz telefona" dok su one cene od 10 evra za "original" teska laz.

Poenta ovog posta je da smo dosli u situaciju da OEM fakticki ne postoji, osim ako nije iz originalne proizvodjaceve prodavnice. Na konto toga i selektivnih optuzbi da se prodaju fejkovi, samo cu da kazem svima koji su u beogradu da odu u Delta City na prvi sprat u Nike radnju i da pogledaju Nike Air Mandara (Nike verzija kanadjanki) i da sami svojim ocima vidite sta preko Delta uvoznistva stize u srbiju ... Nista vise necu da kazem, pogledajte sami ako za NG praznike banete do Delta City-ja.

Original fabricka baterija u Svajcarskoj za neke bolje marke modela kosta 70CHF (50€), jeste da je kod njih visok standard i mozda je najskuplja u Evropi, ali ko veruje da kod nas original kosta 600 dinara ili nesto vise taj je saban, na zalost vecina jeste tako da dzabe trosimo prste i ti i ja (trazi preko)...

Ma ovde su ljudi totalno izgubili kompas, ranije se znalo kad kupujes brand i platis posteno da dobijes kvalitet, sad kad nesto kupi badava, besne i napadaju ko besne pudlice pogotovo zene...
Evo sad mi jedna vraca sat od 999din iako ga je pre nove godine poklinila drugarici ali je sad skontala da je ogreban i to debelo??? pa jos narukvica nije kozna jer je uspela da je pohaba... i jos preti negativnom iako sam rekao da moze vratiti

Sta dalje reci, i jos tvrdi da je na slici lep ali da je nezadovoljava

Pravi biser, znaci da ne usheres...nije na limundo ali boze ima takvih i na limundo...

" OEM/tray microprocessor, sto znači da je ovaj procesor kroz OEM kanal predviđen za masovna testiranja i maltretiranja a i da dalje nastavi da radi bez ikakvih problema, ovakvi procesori su se pokazali kao bolje rešenje , naravno ako ih uopšte i nađete negde kupiti, ko se razume zna o čemu se radi. "
Zao mi je sto ne poznajem coveka licno ali mozda cu otici do njega da vidim ko je u pitanju...

Kolko je tebi dosadno... :D

Kljucne reci - ko se razume zna o cemu se radi. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno