Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A opet ukinut minus na racunu koji je do sada bio -50 dinara ..

Poruka Limundo sajtu: vratite minus, i to 100-200 dinara. Vi nama skidate sa racuna ISTOG MOMENTA po zavrsetku aukcije, a neke se kupoprodaje ostvare i 15 dana po okoncanju bez obzira na rokove. Neko zamoli da se saceka plata, neko nije ovde, onde. Dakle vi nama prodavcima naplacujete istog momenta proviziju za kupoprodaju koja TEK treba da se desi. Cija je brilijantna ideja bila da se eliminise minus od tricavih 50 dinara .. ?

Nikad mi neće biti jasno zašto se zove Limundo i kakve internet trgovina ima veze sa limunom? :p

A opet ukinut minus na racunu koji je do sada bio -50 dinara ..

Poruka Limundo sajtu: vratite minus, i to 100-200 dinara. Vi nama skidate sa racuna ISTOG MOMENTA po zavrsetku aukcije, a neke se kupoprodaje ostvare i 15 dana po okoncanju bez obzira na rokove. Neko zamoli da se saceka plata, neko nije ovde, onde. Dakle vi nama prodavcima naplacujete istog momenta proviziju za kupoprodaju koja TEK treba da se desi. Cija je brilijantna ideja bila da se eliminise minus od tricavih 50 dinara .. ?

vole da prodaju nesto sto je 2% 40din, a to je predmet od 2000din pa koriste dobrotu limunda :(

Slučajno kliknuh na link u novom brosweru, bez ADBlock-a...:wall:
*** koliko i to kakvih reklama i u šta se pretvoriše te žute novine...

Nisu zute,vec napredne.

novine koje zive na lazima i obmani... smesno da oni ikom drze lekciju

inace to nije slika limunda vec ovog ludo napacenog naroda, i realnost

Koliko moze da se zaradi na parking propusnicu iz 68-e???
Da se manu interneta i da rade nesto korisno,mozda bi nesto i zaradili.
Ali vise vole da uzivaju kuci i da im pada novac s neba.Nema toga nigde.

Poslednja izmena od urednika:
Koliko moze da se zaradi na parking propusnicu iz 68-e???
Da se manu interneta i da rade nesto korisno,mozda bi nesto i zaradili.
Ali vise vole da uzivaju kuci i da im pada novac s neba.Nema toga nigde.

Rade korisno sta, da mozda nece da programiraju i rade outsorcing..., jel vidjas okole oglase da iko trazi radnu snagu... ti sto drze takve oglase menjaju iste na nedelju dana jer ih izrabljuju na crno dok mogu, to je realnost zasto smo tu gde jesmo, ko se sam ne snadje osudjen je na obliznji kontejner i vile ako bog da revoluciju... verujes da tek tako mozes u privatnom sektoru nesto da postignes samo napred..
Pod jednom da bi ista proizveo prvo moras da imas trziste i da to nekom treba a ti da imas uslove da na tome zaradis uz sve namete moljaca u 10000 administrativnih rupa...

Odosmo van teme, limundo je slika i prilika realnosti gde zivimo, a to sto neki misle da vecno sve moze pod tepih da se sakrije grdno se varaju

Ovde samo zeljko brani limundo ;)

Daje mu leba :)

Nemam ja vec mesecima aukcije na Limundu, ekonomski smo totalno pukli a neprijateljko mafijaski stav ove zemlje prema trgovcima ima da nas zakopa skroz, nesto sam kalkulisao i ispitivao ova zemlja samo muljatorima i mafijasima daje da rade, nazalost na svakom koraku su legalne prepreke za koje nemam reci kako da ih nazovem jer se mogu definisati jedino kao namera

Ala bre ljudi sta se desava na Limundo pun je plagijatima galaxy telefona, zakljucanih ajfonova na icloud (kradjene telefoni) jujujuj a tek sad dolazi bozic....

Prvi put prodam majicu sa Asos-a ispod cene jer mi je velika i tip me napadne da sam ga obmanuo jer boja potkosulja nije ista vec je tamnija?????
HAHAHAH

I sad evo posle 20 poruka, zeli da vrati, zeli provizije i sve a ima 3 ocene i jednu negativnu, jos mu ja poslao dokaz kupovine sa asos-a sa linkom ka proizvodom koji se prodaje SAMO u toj boji i slika je naravno sa sajta jer ja majica nova zapakovana :)
Evo zadnja poruka oce da uslika majicu sudskim fotoaparatom kako bi meni dokazao da je boja tamnija i da sam ga obmanuo i zeli da istera pravdu jer i ja i ASOS sajt lazemo oko boje!!!!!!!!
image1xl.jpg

Jel to neko od vas odavde mene zeza, jer nemogu da poverujem :d

Isto takvo iskustvo, ne na limunu i nema veze sa majicama, ali je isto nijansa boje bila u pitanju. Od tada u opisu stoji:
Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašем monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.
Što i može biti problem i kod ovog, ko zna šta je on na svom monitoru video.

Jest nemaju ljudi pametnija posla nego tebi 20 poruka da pisu :)

Ima takvuh ljudi, osetljivi na sve, u prodavnici kad kupe zagledaju 3 sata, probaju 6 puta, smore sve oko sebe i kazu razmislicu.

Prvi put prodam majicu sa Asos-a ispod cene jer mi je velika i tip me napadne da sam ga obmanuo jer boja potkosulja nije ista vec je tamnija?????
HAHAHAH

I sad evo posle 20 poruka, zeli da vrati, zeli provizije i sve a ima 3 ocene i jednu negativnu, jos mu ja poslao dokaz kupovine sa asos-a sa linkom ka proizvodom koji se prodaje SAMO u toj boji i slika je naravno sa sajta jer ja majica nova zapakovana :)
Evo zadnja poruka oce da uslika majicu sudskim fotoaparatom kako bi meni dokazao da je boja tamnija i da sam ga obmanuo i zeli da istera pravdu jer i ja i ASOS sajt lazemo oko boje!!!!!!!!
Pogledajte prilog 151798

Jel to neko od vas odavde mene zeza, jer nemogu da poverujem :d

***e Željko, ti stvarno misliš da si toliko bitan da će neko da se maje oko tebe.
Stvar je jednostavna, što reče Duke Nukem, ima ljudi koji su teški kao kupci, uvek zagledaju stvar po pola sata, vrte po rukama, imaju mali milion što logičnih, što suvislih pitanja, a na kraju često to i ne kupe. Ja kad takve namirišem gledam da ih na finjaka otkačim, ne treba mi takav kupac, to je omča oko vrata.

Zato je KP keva, oteras u tri lepe ko te smara.

A na limundu moras da se cimas oko kupca na aukciji.

Ja na limundu samo kupujem dok na KP samo prodajem :).

Zato je KP keva, oteras u tri lepe ko te smara.

A na limundu moras da se cimas oko kupca na aukciji.

Veruj mi sve je to isto, ako mu se javis na KP istu torturu prolazis :(
Zato tragovci mole i *****%^% samo da te se otarase, meni sto je jos smesnije to sto me neki tretiraju kao trgovca, znaci kupac je uvek u pravu (pogotovo kad nije) :)
Pa KP i Limundo su fizicka lica uglavnom, i sad opet se vracamo na to zasto se neki prodavci ponasaju kao Ujcemika jer je lakse kao prodavac da recima se uvalcic kupcu dok ne uspes da ga se na finjaka otakcis

Ja nisam takav i zato placam cenu kad nekom pokusam da pomognem, verovatno da sam cist trgovac sigurno to ne bi radio, eto danas sam vratio coveku pare jer je nezadovoljan wifi protokom , naravno kriv je njegov SBB wifi ruter ane moj adapter, ali je poenta da sam ja ***** sto takvima pokusavam ista da objasnim pa na kraju budem grbav.......

drugi put zaredom se desava da se ponuda koju prijavim u zadnjem minutu ne prihvata. jel' to neko novo pravilo ili je problem kod mene?

ma jok. nije to u pitanju. mozda je do ove stare opere, mada ranije nisam imao slicnih problema...
nista bitno. meni vise para u dzepu, limundu manje na racunu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno