Kica1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.12.2010
- Poena
- 169
,Jedno vreme u cafe-u dok je bio, skapirao sam da im je bitniji BROJ aukcija
puta 6 din za svaku
,Jedno vreme u cafe-u dok je bio, skapirao sam da im je bitniji BROJ aukcija
Mnogi članovi su ovo radili zato što uopšte nisu znali (niti razmišljali) da to predstavlja kršenje
pravila fer trgovine i samim tim kršenje naših pravila.
Da li je ovo Njuznet?
Sigurnost shvatamo veoma ozbiljno. Ipak, trajna suspenzija u dosta slučajeva
nije dobro niti najbolje rešenje. Član koji je suspendovan je često revoltiran
što mu nismo dali još jednu šansu, a onda pokušava da otvori još jedan ili mnogo duplih naloga
kako bi naneo štetu drugim Limundovcima. Rezultat je bio da umesto da se posvetimo
edukaciji i dobrim članovima, imamo mnogo posla zbog članova koji su revoltirani.
Obaveštenje (pre trajne suspenzije) se pokazalo kao mnogo bolja praksa na Limundu.
Licna karta odavno ne treba, mislim da ni JMBG ne treba vise, ali JMBG se generise izuzetno lako, a niko nema vremena da se cima ili uopste ima licnu kartu, i time gase dobar broj potencijalnih clanova, sa biznis perspektive ne znam zasto bi iko ikada trazio licnu kartu, eBay ne trazi ako cemo vec sa poredjenjima.Koliko ja znam bar je tako bilo kada sam se ja registrovao, za registraciju kod vas potrebno je slikati licnu kartu i poslati, e sada ja vas pitam koliko taj clan moze da otvori jos naloga kako bi naneo neku stetu ??? A sta je vas posao ? Vas posao je da budete strucni u tome sto radite da nadjete korisnika koji pokusava da zloupotrebi sistem ponovo i ponovo da ga banujete nista prostije nema. Ako jedan Google-ov AdSense moze da se izbori sa celim svetom i ko zna koliko miliona korisnika vi ne mozete sa nekih sta znam 100 000 - 200 000 hiljada aktivnih ljudi. Ali poenta price izgleda nije da ne mozete, sve to moze mnogo bolje da se organizuje i da se odradi, nego vi necete ocito, jer vam to odgovara.
Samo jedno upozorenje u vezi clana s-dejan http://www.limundo.com/Clan/s-dejan
Radi se o ovoj aukciji http://www.limundo.com/kupovina/Mob...-E-R-6-incni-quadcore-GSMART-SAGA-S3/27578661
...
:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari