- Učlanjen(a)
- 04.08.2011
- Poena
- 525
Samo jedan mali off:
UncleJoe je ujcemika?
Da, tako se potpisao:
Evo da se ukljucim i ja da ne bude necu biti ovde.
....
UjceMika
Samo jedan mali off:
UncleJoe je ujcemika?
Evo da se ukljucim i ja da ne bude necu biti ovde.
....
UjceMika
Necu da gusim temu ja sam dosao da kazem kako je sa moje strane a da li ce to neko prihvatiri ili ne to je druga stvar. Sve nepravilnosti uvek mozete prijaviti limundu. To sto vi pratite i realbost je jedno. Da branim sigurno nebi otislo sve ispod cene. Kao sto sam napisao sve sto vas konkretno zanima pitajte i dacu odgovor. Jedan od vas me je i pozvao da se ukljucim ovde kao druga strana. Procitaj postove pa komentarisi onda. Odbrana je 3x gubitak a ionako cene su ispod realnih tako da je to nerealno druze.posle procitanog #4071
KAKO ti nije sramota doci ovde na ovaj
forum???
Ti ovde nama pricas kako si ti jadan posten a pratimo tvoje aukcije i imamo potvrde da sam sebi dizes cene, kako te samo nije sramota, majko bozija marijo pa jer mora i ovaj sajt da bude dom takvih ljudima.....
Ja redovno pratim ponudu grafickih kartica a i racunarske periferije...posto vise ne kupujem na limundo, uopste ne pratim aukcije ali ni sam ne znam zasto neke aukcije mi bode oci pa stavljam ih u listu zelja...danas ujutro sam ulogovao u Limundo, da malo sredim profil, da izbrisem glupe aukcije koje sam pratio kada ono, ***, ista kartica vec treci put na limundo - mozda i vise samo sto nisam uvek pratio. Ja se malo pop*zdio, i imam nameru da postavim pitanje ovde nesposobnim Limundo helpdesku-administratorima da se njegov nalod bude trajno suspendovan kao i provera njegove IP adrese, ali sve to anonimno da ne napisem njegovo ime....kada malo prelistam zadnje poruke ovde....au, kuku lele..Dakle, nemam ja tu sta da anonimno pitam...
Prodavac je UjceMika . Prvo je kupio jednu karticu koja je bila neispravna. Onda se pojavila kod njega kao nikad popravljena itd, predmet je prodato po realnoj ceni naravno sto njemu ne odgovara, to potvrdjuje da karticu prodaje opet - naravno na aukciju nigde nije napisano da je kupac odustao od kupovine pa se aukcija ponavlja...ja na brzaku pogledam kod njegovih ocena dali ima od kupaca ocenu, kada vidim da ima, dakle opet sam u pravu...sta znaci ovo...
DRAGI LIMUNDO TIM
-to da ste uklonili mogucnost da se vidi predmet aukcije pored ocene otvara slobodan put takvim govnarima kao sto je ujce da DIZE CENU i da prodaje SHIT hardver kako god hoce! TOLIKO o Vasim kontrolima i nadzorima i sve ostalom megagigaturboubershit sistemu! Gospodinu V.N-u, direktoru kako Vam nije sramota i to je samo jedan od prevara koje sam ja primetio!!!!
EVO VAM dokaz! I izvinjavam se ako sam nekulturan i derem malo mozda dobicu batina od moderatora ali OVO ne sme da se dozvoli!!!
Kartica se vodi kao neispravna, jer je proverena i utvrdjeno je da ne radi.
Kupac SuperMilka pardon UjceMika.
Ista kartica, vodi se kao ispravna (iako je reparirana sto je po meni OK ali to posteni ljudi napisaju na aukciju), od kupca dobio pozitivnu ocenu.
OPET ISTA kartica, kod njega drugi put a na limundo vec ko zna koji put...
******! I jos nesto Limundo, zasto je nedozvoljena davanje negativne ocene ako ja HOCU dati negativnu ocenu bez obzira dali je prodavac ponudio d ami vrati pare?! Npr, uzeo neke slusalice, koje prodavac prodaje masovno, naravno kineska kopija i ja sada hocu da ga ocenim negativnom jer slusalice su toliko nekvalitetne d anisu za ljudsku upotrebu jer kod kineza za 200 din uzimam 100 puta bolje slusalice, nazalost. E sad zasto ja ne mogu ocenjivati negativnom ocenom i napisati da slusalice su jako loseg kvaliteta...zasto? u slucaju da vratim slusalice ja cu opet biti ostecen sa duplom postarinom, za sumu za koju je vas briga...e pa ne valja to tako...gospodine direktore, pa daliste culi za ove recenice: RAD<RED<DISCIPLINA? Rada mozda ima, o redu necu nista, a o disciplini...
I eto, covek se iznervira nedeljom, i opet ispadnem glup...
Necu da gusim temu ja sam dosao da kazem kako je sa moje strane a da li ce to neko prihvatiri ili ne to je druga stvar. Sve nepravilnosti uvek mozete prijaviti limundu. To sto vi pratite i realbost je jedno. Da branim sigurno nebi otislo sve ispod cene. Kao sto sam napisao sve sto vas konkretno zanima pitajte i dacu odgovor. Jedan od vas me je i pozvao da se ukljucim ovde kao druga strana. Procitaj postove pa komentarisi onda. Odbrana je 3x gubitak a ionako cene su ispod realnih tako da je to nerealno druze.
Prvo navedeno pola njih ne daje ocene do zadnjeg dana ja tu nista nemogu. Bios je preflesovan i to eam platio 400 dinara. Drugo kartica jos nije poslata jer uplate jos uvek nije bilo. Te sto ste naveli 3-e su firme koje uzimaju stalno jedan je pre 20 dana kupio zbirno na kupindo za 28500 mogu i link okaciti ako zelis a ujedno od istog sam u maju imao 2 crvene. Dakle problemi se resavaju a ne prepricavaju. Nista ja ne radim drug to sto ti mislis da radim. Uvek navodim ako je nesto radjeno i sta je radjeno i svesno ubijem cenu time. Primer jedan: kupio u outletu powercolor za 5800. Stavio na 99 u nadi da ce otici oko 7k. On se zavrsi 5,5k, kazes odbranjena aukcija, stavljam je opet kazes ona ode 4,6k platim 2x proviziju, kartica se reklamira i puknem i tu i 2 postraine i vratim na reklamaciju gde sam kupio. Logika nema a jedino lud to moz3 raditi tako da ti kazem nista se ne brani jer iovako nema svrhe a kamo li sa time. Zato sam i digao ruke prodajem sam9 na kupindo rac opremu kad mi neko trazi i ako imam. A i koja je poenta davati 30 dana radne ako nisi siguran. Ja dajem 30 dana radnu a dobra vecina ni 3.Cekamo objasnjenje.
ooops, zamalo sam ovo zaboravio:
Ovde si uzeo karticu - stanje predmeta: neispravno
Ovde si prodao ovu neispravnu karticu....no to i nije neki problem napisano je da je preflesovan bios itd, ali em zanima zasto kupac nema ocenu od tebe?
Neispravna
Ispravna - reparirana je ali zaboravio si napisati....a kupac opet nema ocenu od tebe...msms...
Kolega isto napisao post koji clanovi ti dizu cene, konstantno licitiraju na tvojim aukcijama....a da, oni su zainteresovani za dobar hardver - nista nisam ni pitao...
Ali za prethodne...da cujemo...
Dva slucaja - u oba slucaja nema ocene...
A za gtx karticu imas li objasnjenje? Bolje receno, i dalje cekam neki rauzman odgovor jer ovde samo lupas levo-desno, a odgovora nema...
ja nikog nemogu prisiliti da da ocenu ako ne zeli a jedno nije realizovano jos uvek. koji gtx bilo ih je 4?
pogledaj posto pratis da je od tada do jucerasnjih aukcija bilo 68 aukcija od tih 68 samo 17 je uplatilo od tih 17, 14 je dalo ocene tako da neznam sta ocekujes pitaj ja odgovorim ti opet nesto drugo. BTW koji je tvoj nick na limundu
DAJ odgovor za GTX karticu Ujce!
Eh , stalno ponavlja mogu dokazati , imam dokaze , imam link itd . Nijedan dokaz nije stavio , nijedan link nije postavio , nijedna pobrisana negativna ocena , a samo u maju 12 pobrisanih . Ujce , pišeš ovde romane , a sve šuplja priča .
Prodavac je UjceMika . Prvo je kupio jednu karticu koja je bila neispravna. Onda se pojavila kod njega kao nikad popravljena itd, predmet je prodato po realnoj ceni naravno sto njemu ne odgovara, to potvrdjuje da karticu prodaje opet - naravno na aukciju nigde nije napisano da je kupac odustao od kupovine pa se aukcija ponavlja...ja na brzaku pogledam kod njegovih ocena dali ima od kupaca ocenu, kada vidim da ima, dakle opet sam u pravu...sta znaci ovo...
Ista kartica, vodi se kao ispravna (iako je reparirana sto je po meni OK ali to posteni ljudi napisaju na aukciju), od kupca dobio pozitivnu ocenu.
Stalno ponavljam tako je pitajte STA VAS KONKRETNO zanima koja ocena koji clan itd koja aukcija i da cu odgovor.
Ja redovno pratim ponudu grafickih kartica a i racunarske periferije...posto vise ne kupujem na limundo, uopste ne pratim aukcije ali ni sam ne znam zasto neke aukcije mi bode oci pa stavljam ih u listu zelja...danas ujutro sam ulogovao u Limundo, da malo sredim profil, da izbrisem glupe aukcije koje sam pratio kada ono, ***, ista kartica vec treci put na limundo - mozda i vise samo sto nisam uvek pratio. Ja se malo pop*zdio, i imam nameru da postavim pitanje ovde nesposobnim Limundo helpdesku-administratorima da se njegov nalod bude trajno suspendovan kao i provera njegove IP adrese, ali sve to anonimno da ne napisem njegovo ime....kada malo prelistam zadnje poruke ovde....au, kuku lele..Dakle, nemam ja tu sta da anonimno pitam...
DRAGI LIMUNDO TIM
-to da ste uklonili mogucnost da se vidi predmet aukcije pored ocene otvara slobodan put takvim govnarima kao sto je ujce da DIZE CENU i da prodaje SHIT hardver kako god hoce! TOLIKO o Vasim kontrolima i nadzorima i sve ostalom megagigaturboubershit sistemu! Gospodinu V.N-u, direktoru kako Vam nije sramota i to je samo jedan od prevara koje sam ja primetio!!!!
EVO VAM dokaz! I izvinjavam se ako sam nekulturan i derem malo mozda dobicu batina od moderatora ali OVO ne sme da se dozvoli!!!
******! I jos nesto Limundo, zasto je nedozvoljena davanje negativne ocene ako ja HOCU dati negativnu ocenu bez obzira dali je prodavac ponudio d ami vrati pare?! Npr, uzeo neke slusalice, koje prodavac prodaje masovno, naravno kineska kopija i ja sada hocu da ga ocenim negativnom jer slusalice su toliko nekvalitetne d anisu za ljudsku upotrebu jer kod kineza za 200 din uzimam 100 puta bolje slusalice, nazalost. E sad zasto ja ne mogu ocenjivati negativnom ocenom i napisati da slusalice su jako loseg kvaliteta...zasto? u slucaju da vratim slusalice ja cu opet biti ostecen sa duplom postarinom, za sumu za koju je vas briga...e pa ne valja to tako...gospodine direktore, pa daliste culi za ove recenice: RAD<RED<DISCIPLINA? Rada mozda ima, o redu necu nista, a o disciplini...
I eto, covek se iznervira nedeljom, i opet ispadnem glup...
Pa primetno je da nisi citaoKonkretno , kako si zavrtao ljude , dobijao crvene , pa ti Limundo skidao , konkretno šta je to bilo u maju , tih 12 negativnih . Piši nešto . Ja ionako neću više čitati , a ti zamajavaj neke druge , Forum je veliki .
Ta kartica je vrtila 3-4 puta na limundo kao neispravna/netestirana ili da je od preko itd...a ti tvrdis da je bila ispravna...mislim...
...nemogu i necu da ti verujem, jer ti sa tvojim dokazima vec dobio brdo negativnih ocena dakle ``ti si dokazao da ono sto si prodao bio je ispravan``. kada se kupac pozalio da je neispravan ti si mu vratio pare i ``dokazao si da je taj predmet bio ispravan``....verovaatno ljudima je dosadno pa samo tako kupuju komponente pa ako im se ne svidja kazu da je neispravan da im vratis novac...
...pa mislim...
Ne smarajte temu, pradvajte se i pljujte na pm. UncleJoe ne kapiram sto si poceo da pises ovde, ljudi ce te lincovati sta god rekao (ne branim optuzenog, niti sam u bilo kakvoj korelaciji sa doticnim, cista prevencija nepotrebnih postova).
rok za ocenu je 30 dana, rok za reklamaciju je 14 dana od dana preuzimanja
Naravno da ce da ga lincuju, nece ga krunisati za kralja toliko ljudi izradio. Forum ovome i sluzi da ljudi vide sta se desava oko njih i ko je ko sta je sta, i sta se sve radi i desava, kako limundo ima svoje kriterijume samo zarad zarade. Ako ti imas nesto protiv nemoj posecivati temu i gotova stvar niko te ne tera na to.
Okej, zabole me za Ujcemika dakle ovakva je situacija:
@Limundo benchmark profil - moja negativna ocena je dodeljena mimo uslova aukcije - Ne moze licna isporuka. Covek koji je zeleo da se nadjemo licno, ja jesam fakticki pristao, ali pod uslovima gde "on dolazi tamo gde meni odgovara" jer je u pitanju beogradski taksista. Sto se nije desilo. Molio bih limundo da mi ekspersno obrise tu negativnu, jer za razliku od Ujcemika, ja tu negativnu nisam ni zasluzio jer je kupac PORED moje dobre volje menjao uslove kupovine po licnom nahodjenju, "e nisam sad na cukarici al bicu u 4 popodne" i slicno, suprotno od prvobitno dogovorenog.
Evo limundo zasto ne odgovorite na pitanje zasto tolerisete olosa koji svesno vara ljude ako prodje prodje? I brisete mu ocene?
Gde mogu ja da se prijavim za ovo brisanje negativnih ? molim vas recite mi, posto sam do sad na 40 aukcija nedeljno navikao na dve reklamacije (sto ljudi sto cudi) koje uredno placam sve zajedno sa duplom postarinom kao prodavac, bezveze bacam pare ako moze Ujcemika ovako ...
Izvini ali jel se ti zezas, covek vam DOKAZE da je IMEI koji je dao za Samsung S4 ustvari LAZAN i pripada Nokia telefonu, mislim da ima i 2 baterije u paketu sto takodje Samsung ne daje, i vi cekate da vam se javi Samsung, a aukcija gotova, ovca koja kupi ce i da plati i dobije kopiju, i sta cete onda kad vam potvrde da jeste plagijat, naterati prodavca da vrati pare? KAKO!?
Okej, zabole me za Ujcemika dakle ovakva je situacija:
@Limundo benchmark profil - moja negativna ocena je dodeljena mimo uslova aukcije - Ne moze licna isporuka. Covek koji je zeleo da se nadjemo licno, ja jesam fakticki pristao, ali pod uslovima gde "on dolazi tamo gde meni odgovara" jer je u pitanju beogradski taksista. Sto se nije desilo. Molio bih limundo da mi ekspersno obrise tu negativnu, jer za razliku od Ujcemika, ja tu negativnu nisam ni zasluzio jer je kupac PORED moje dobre volje menjao uslove kupovine po licnom nahodjenju, "e nisam sad na cukarici al bicu u 4 popodne" i slicno, suprotno od prvobitno dogovorenog.
Jel ono bese ako se cekira top aukcija 130din + provizija od prodaje koja nije realizovana, negativna kupcu skida obe provizije nadam se?
Jer sam od kupca trazio oba provizije jer je "greskom" ponudio dosta vise a limundo je samo skinuo na zadnju njegovu ponudu i tu je ostalo sto je kupcu i dalje preskupo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari