Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
posle procitanog #4071

KAKO ti nije sramota doci ovde na ovaj
forum???
Ti ovde nama pricas kako si ti jadan posten a pratimo tvoje aukcije i imamo potvrde da sam sebi dizes cene, kako te samo nije sramota, majko bozija marijo pa jer mora i ovaj sajt da bude dom takvih ljudima.....

Poslednja izmena:
posle procitanog #4071

KAKO ti nije sramota doci ovde na ovaj
forum???
Ti ovde nama pricas kako si ti jadan posten a pratimo tvoje aukcije i imamo potvrde da sam sebi dizes cene, kako te samo nije sramota, majko bozija marijo pa jer mora i ovaj sajt da bude dom takvih ljudima.....
Necu da gusim temu ja sam dosao da kazem kako je sa moje strane a da li ce to neko prihvatiri ili ne to je druga stvar. Sve nepravilnosti uvek mozete prijaviti limundu. To sto vi pratite i realbost je jedno. Da branim sigurno nebi otislo sve ispod cene. Kao sto sam napisao sve sto vas konkretno zanima pitajte i dacu odgovor. Jedan od vas me je i pozvao da se ukljucim ovde kao druga strana. Procitaj postove pa komentarisi onda. Odbrana je 3x gubitak a ionako cene su ispod realnih tako da je to nerealno druze.

Ja redovno pratim ponudu grafickih kartica a i racunarske periferije...posto vise ne kupujem na limundo, uopste ne pratim aukcije ali ni sam ne znam zasto neke aukcije mi bode oci pa stavljam ih u listu zelja...danas ujutro sam ulogovao u Limundo, da malo sredim profil, da izbrisem glupe aukcije koje sam pratio kada ono, ***, ista kartica vec treci put na limundo - mozda i vise samo sto nisam uvek pratio. Ja se malo pop*zdio, i imam nameru da postavim pitanje ovde nesposobnim Limundo helpdesku-administratorima da se njegov nalod bude trajno suspendovan kao i provera njegove IP adrese, ali sve to anonimno da ne napisem njegovo ime....kada malo prelistam zadnje poruke ovde....au, kuku lele..Dakle, nemam ja tu sta da anonimno pitam...

Prodavac je UjceMika . Prvo je kupio jednu karticu koja je bila neispravna. Onda se pojavila kod njega kao nikad popravljena itd, predmet je prodato po realnoj ceni naravno sto njemu ne odgovara, to potvrdjuje da karticu prodaje opet - naravno na aukciju nigde nije napisano da je kupac odustao od kupovine pa se aukcija ponavlja...ja na brzaku pogledam kod njegovih ocena dali ima od kupaca ocenu, kada vidim da ima, dakle opet sam u pravu...sta znaci ovo...

DRAGI LIMUNDO TIM

-to da ste uklonili mogucnost da se vidi predmet aukcije pored ocene otvara slobodan put takvim govnarima kao sto je ujce da DIZE CENU i da prodaje SHIT hardver kako god hoce! TOLIKO o Vasim kontrolima i nadzorima i sve ostalom megagigaturboubershit sistemu! Gospodinu V.N-u, direktoru kako Vam nije sramota i to je samo jedan od prevara koje sam ja primetio!!!!
EVO VAM dokaz! I izvinjavam se ako sam nekulturan i derem malo mozda dobicu batina od moderatora ali OVO ne sme da se dozvoli!!!

Kartica se vodi kao neispravna, jer je proverena i utvrdjeno je da ne radi.

Kupac SuperMilka pardon UjceMika.

Ista kartica, vodi se kao ispravna (iako je reparirana sto je po meni OK ali to posteni ljudi napisaju na aukciju), od kupca dobio pozitivnu ocenu.

OPET ISTA kartica, kod njega drugi put a na limundo vec ko zna koji put...

******! I jos nesto Limundo, zasto je nedozvoljena davanje negativne ocene ako ja HOCU dati negativnu ocenu bez obzira dali je prodavac ponudio d ami vrati pare?! Npr, uzeo neke slusalice, koje prodavac prodaje masovno, naravno kineska kopija i ja sada hocu da ga ocenim negativnom jer slusalice su toliko nekvalitetne d anisu za ljudsku upotrebu jer kod kineza za 200 din uzimam 100 puta bolje slusalice, nazalost. E sad zasto ja ne mogu ocenjivati negativnom ocenom i napisati da slusalice su jako loseg kvaliteta...zasto? u slucaju da vratim slusalice ja cu opet biti ostecen sa duplom postarinom, za sumu za koju je vas briga...e pa ne valja to tako...gospodine direktore, pa daliste culi za ove recenice: RAD<RED<DISCIPLINA? Rada mozda ima, o redu necu nista, a o disciplini...

I eto, covek se iznervira nedeljom, i opet ispadnem glup...

Necu da gusim temu ja sam dosao da kazem kako je sa moje strane a da li ce to neko prihvatiri ili ne to je druga stvar. Sve nepravilnosti uvek mozete prijaviti limundu. To sto vi pratite i realbost je jedno. Da branim sigurno nebi otislo sve ispod cene. Kao sto sam napisao sve sto vas konkretno zanima pitajte i dacu odgovor. Jedan od vas me je i pozvao da se ukljucim ovde kao druga strana. Procitaj postove pa komentarisi onda. Odbrana je 3x gubitak a ionako cene su ispod realnih tako da je to nerealno druze.

Cekamo objasnjenje.

ooops, zamalo sam ovo zaboravio:

Ovde si uzeo karticu - stanje predmeta: neispravno

Ovde si prodao ovu neispravnu karticu....no to i nije neki problem napisano je da je preflesovan bios itd, ali em zanima zasto kupac nema ocenu od tebe?

Neispravna

Ispravna - reparirana je ali zaboravio si napisati....a kupac opet nema ocenu od tebe...msms...

Kolega isto napisao post koji clanovi ti dizu cene, konstantno licitiraju na tvojim aukcijama....a da, oni su zainteresovani za dobar hardver - nista nisam ni pitao...

Ali za prethodne...da cujemo...

Cekamo objasnjenje.

ooops, zamalo sam ovo zaboravio:

Ovde si uzeo karticu - stanje predmeta: neispravno

Ovde si prodao ovu neispravnu karticu....no to i nije neki problem napisano je da je preflesovan bios itd, ali em zanima zasto kupac nema ocenu od tebe?

Neispravna

Ispravna - reparirana je ali zaboravio si napisati....a kupac opet nema ocenu od tebe...msms...

Kolega isto napisao post koji clanovi ti dizu cene, konstantno licitiraju na tvojim aukcijama....a da, oni su zainteresovani za dobar hardver - nista nisam ni pitao...

Ali za prethodne...da cujemo...
Prvo navedeno pola njih ne daje ocene do zadnjeg dana ja tu nista nemogu. Bios je preflesovan i to eam platio 400 dinara. Drugo kartica jos nije poslata jer uplate jos uvek nije bilo. Te sto ste naveli 3-e su firme koje uzimaju stalno jedan je pre 20 dana kupio zbirno na kupindo za 28500 mogu i link okaciti ako zelis a ujedno od istog sam u maju imao 2 crvene. Dakle problemi se resavaju a ne prepricavaju. Nista ja ne radim drug to sto ti mislis da radim. Uvek navodim ako je nesto radjeno i sta je radjeno i svesno ubijem cenu time. Primer jedan: kupio u outletu powercolor za 5800. Stavio na 99 u nadi da ce otici oko 7k. On se zavrsi 5,5k, kazes odbranjena aukcija, stavljam je opet kazes ona ode 4,6k platim 2x proviziju, kartica se reklamira i puknem i tu i 2 postraine i vratim na reklamaciju gde sam kupio. Logika nema a jedino lud to moz3 raditi tako da ti kazem nista se ne brani jer iovako nema svrhe a kamo li sa time. Zato sam i digao ruke prodajem sam9 na kupindo rac opremu kad mi neko trazi i ako imam. A i koja je poenta davati 30 dana radne ako nisi siguran. Ja dajem 30 dana radnu a dobra vecina ni 3.

Dva slucaja - u oba slucaja nema ocene...
A za gtx karticu imas li objasnjenje? Bolje receno, i dalje cekam neki rauzman odgovor jer ovde samo lupas levo-desno, a odgovora nema...

Dva slucaja - u oba slucaja nema ocene...
A za gtx karticu imas li objasnjenje? Bolje receno, i dalje cekam neki rauzman odgovor jer ovde samo lupas levo-desno, a odgovora nema...

ja nikog nemogu prisiliti da da ocenu ako ne zeli a jedno nije realizovano jos uvek. koji gtx bilo ih je 4?
pogledaj posto pratis da je od tada do jucerasnjih aukcija bilo 68 aukcija od tih 68 samo 17 je uplatilo od tih 17, 14 je dalo ocene tako da neznam sta ocekujes pitaj ja odgovorim ti opet nesto drugo. BTW koji je tvoj nick na limundu

Eh , stalno ponavlja mogu dokazati , imam dokaze , imam link itd . Nijedan dokaz nije stavio , nijedan link nije postavio , nijedna pobrisana negativna ocena , a samo u maju 12 pobrisanih . Ujce , pišeš ovde romane , a sve šuplja priča .

ja nikog nemogu prisiliti da da ocenu ako ne zeli a jedno nije realizovano jos uvek. koji gtx bilo ih je 4?
pogledaj posto pratis da je od tada do jucerasnjih aukcija bilo 68 aukcija od tih 68 samo 17 je uplatilo od tih 17, 14 je dalo ocene tako da neznam sta ocekujes pitaj ja odgovorim ti opet nesto drugo. BTW koji je tvoj nick na limundu

DAJ odgovor za GTX karticu Ujce!

Eh , stalno ponavlja mogu dokazati , imam dokaze , imam link itd . Nijedan dokaz nije stavio , nijedan link nije postavio , nijedna pobrisana negativna ocena , a samo u maju 12 pobrisanih . Ujce , pišeš ovde romane , a sve šuplja priča .

Stalno ponavljam tako je pitajte STA VAS KONKRETNO zanima koja ocena koji clan itd koja aukcija i da cu odgovor.

Prodavac je UjceMika . Prvo je kupio jednu karticu koja je bila neispravna. Onda se pojavila kod njega kao nikad popravljena itd, predmet je prodato po realnoj ceni naravno sto njemu ne odgovara, to potvrdjuje da karticu prodaje opet - naravno na aukciju nigde nije napisano da je kupac odustao od kupovine pa se aukcija ponavlja...ja na brzaku pogledam kod njegovih ocena dali ima od kupaca ocenu, kada vidim da ima, dakle opet sam u pravu...sta znaci ovo...

Ista kartica, vodi se kao ispravna (iako je reparirana sto je po meni OK ali to posteni ljudi napisaju na aukciju), od kupca dobio pozitivnu ocenu.

Stalno ponavljam tako je pitajte STA VAS KONKRETNO zanima koja ocena koji clan itd koja aukcija i da cu odgovor.

Ajde neka bude, jos jednom samo za tebe.

Konkretno , kako si zavrtao ljude , dobijao crvene , pa ti Limundo skidao , konkretno šta je to bilo u maju , tih 12 negativnih . Piši nešto . Ja ionako neću više čitati , a ti zamajavaj neke druge , Forum je veliki .

Ja redovno pratim ponudu grafickih kartica a i racunarske periferije...posto vise ne kupujem na limundo, uopste ne pratim aukcije ali ni sam ne znam zasto neke aukcije mi bode oci pa stavljam ih u listu zelja...danas ujutro sam ulogovao u Limundo, da malo sredim profil, da izbrisem glupe aukcije koje sam pratio kada ono, ***, ista kartica vec treci put na limundo - mozda i vise samo sto nisam uvek pratio. Ja se malo pop*zdio, i imam nameru da postavim pitanje ovde nesposobnim Limundo helpdesku-administratorima da se njegov nalod bude trajno suspendovan kao i provera njegove IP adrese, ali sve to anonimno da ne napisem njegovo ime....kada malo prelistam zadnje poruke ovde....au, kuku lele..Dakle, nemam ja tu sta da anonimno pitam...

DRAGI LIMUNDO TIM

-to da ste uklonili mogucnost da se vidi predmet aukcije pored ocene otvara slobodan put takvim govnarima kao sto je ujce da DIZE CENU i da prodaje SHIT hardver kako god hoce! TOLIKO o Vasim kontrolima i nadzorima i sve ostalom megagigaturboubershit sistemu! Gospodinu V.N-u, direktoru kako Vam nije sramota i to je samo jedan od prevara koje sam ja primetio!!!!
EVO VAM dokaz! I izvinjavam se ako sam nekulturan i derem malo mozda dobicu batina od moderatora ali OVO ne sme da se dozvoli!!!

******! I jos nesto Limundo, zasto je nedozvoljena davanje negativne ocene ako ja HOCU dati negativnu ocenu bez obzira dali je prodavac ponudio d ami vrati pare?! Npr, uzeo neke slusalice, koje prodavac prodaje masovno, naravno kineska kopija i ja sada hocu da ga ocenim negativnom jer slusalice su toliko nekvalitetne d anisu za ljudsku upotrebu jer kod kineza za 200 din uzimam 100 puta bolje slusalice, nazalost. E sad zasto ja ne mogu ocenjivati negativnom ocenom i napisati da slusalice su jako loseg kvaliteta...zasto? u slucaju da vratim slusalice ja cu opet biti ostecen sa duplom postarinom, za sumu za koju je vas briga...e pa ne valja to tako...gospodine direktore, pa daliste culi za ove recenice: RAD<RED<DISCIPLINA? Rada mozda ima, o redu necu nista, a o disciplini...

I eto, covek se iznervira nedeljom, i opet ispadnem glup...

Izvini sto si cekao dok nadjoh post:) Kartica je uzeta to stoji kao neispravna medjutim je bila apsolutno ispravna pomenuta kartica zahteva obavezan 8pin prikljucak cim je povezana bila je apsolutno ispravna. Kupac koji je kupio karticu je posle 2 meseca zamenio za 6950 uz doplatu i tako se nasla ponovno na aukciji, inace isti clan i dalje kupuje od mene. Na pomenutoj kartici kao i na GTX295 koji je bio na prodaji isto a koji je vracen da ne radi a dokazao sam da radi jer mora imati 8 pin 2x6 pin ove kartice upaliti nece provereno 100% i ja sam se raspravljao dok mi nisu predamnom pokazali. Jos nesto drug.

Konkretno , kako si zavrtao ljude , dobijao crvene , pa ti Limundo skidao , konkretno šta je to bilo u maju , tih 12 negativnih . Piši nešto . Ja ionako neću više čitati , a ti zamajavaj neke druge , Forum je veliki .
Pa primetno je da nisi citao:) 20 aprila sam se javio limundu da necu biti dostupan narednih mesec dana. Samim tim sto sam se javio nalog mi nije blokiran. Ocene koje su date bilo ih je 12 vi ste ovde po forumu pisali da su 8(2 su ostale i dalje vidljive na profilu kod mene) su izbrisane kada su kupci insistirali to jer 90% im nikad nebi vratilo novce sto kod mene nije slucaj. Da rezimiram ukratko 5 clana su sama ponistili negativne, 3 su date a novac nikad nije uplacen. 2 su dosle nakon prijema predmeta posto su cekali vise od 10 dana iako je sa predmetom sve bilo ok i 2 su ostale. Za svaku ocenu ali bukvalno svaku sam morao ponaosob pisati limundo timu i sve sam sa njima uradio i sve ispostovao od pocetka do kraja. Svakom od nas moze da se desi da negde mora otici ili nesto nepredvidjeno sto nemoze odloziti neki se jave neki samo nestanu. Svima je sve nadokanadjeno cak i vise nego sto treba eto iz postovanja i razumevanja. Moglo je jos njih nekoliko tad dati negativne ali nisu sacekali su. Inace pre tog perioda ja nisam imao nijednu crvenu i nigde niko nista nije pisao itd itd. Imena clanova mogu iskopati po arhivi poruka i mozete videti da 7-8 njih i posle toga i dalje kupuju od mene.
Ja sam bio jedan od prvih koji se zalio sto su ukinuli ocene jer je meni to znacilo sve moje aukcije podeljeno sa svim iznosima znaci da mi je svaka aukcija u proseku oko 5700 dinara sto meni znaci. Imao sam prodaje i od 50k dinara i od 85k dinara i meni to znaci da neko vidi. A negativne sam dobijao za 1k do 3k dinara. od svih reklamacija 14 su bile potpuno ispravne stvari dakle bez ikakvih problema i te sam ponovo stavljao na aukciju samo sa jednim dodatkom a to je PROVERENO NE RADI NA MSI plocama a u servisu za to mi kazu(kad odnesem) nekompatibilnost nije neispravnost.

Ta kartica je vrtila 3-4 puta na limundo kao neispravna/netestirana ili da je od preko itd...a ti tvrdis da je bila ispravna...mislim...
...nemogu i necu da ti verujem, jer ti sa tvojim dokazima vec dobio brdo negativnih ocena dakle ``ti si dokazao da ono sto si prodao bio je ispravan``. kada se kupac pozalio da je neispravan ti si mu vratio pare i ``dokazao si da je taj predmet bio ispravan``....verovaatno ljudima je dosadno pa samo tako kupuju komponente pa ako im se ne svidja kazu da je neispravan da im vratis novac...
...pa mislim...

Poslednja izmena:
Ta kartica je vrtila 3-4 puta na limundo kao neispravna/netestirana ili da je od preko itd...a ti tvrdis da je bila ispravna...mislim...
...nemogu i necu da ti verujem, jer ti sa tvojim dokazima vec dobio brdo negativnih ocena dakle ``ti si dokazao da ono sto si prodao bio je ispravan``. kada se kupac pozalio da je neispravan ti si mu vratio pare i ``dokazao si da je taj predmet bio ispravan``....verovaatno ljudima je dosadno pa samo tako kupuju komponente pa ako im se ne svidja kazu da je neispravan da im vratis novac...
...pa mislim...

Ja ti garantujem da je kartica bila ispravna od kako je doslo i nije ih bilo 3-4 vec samo jedna jedina drug. Da li ces verovati ili ne to je tvoje tu karticu je sad kupilo trece lice i trenutno je prodaje na KP. dakle niti imam razloga niti zelim da te lazem. ne ide mi ni jedno ni drugo u korist samo eto odgovaram na sta pitate. cemu onda postavljate pitanja ako ne zelite odgovor. u negativnim ocenama moze pisati ko sta hoce da sam ja pisao negativne kako je stvarno bilo a ne prosto i jednostavno nije doslo do saradnje i kraj. niti me zanima da se mesam u tudje a smeta mi kad se neko mesa u moje jer samo ja i kupac imamo dogovor a ne opste javno mnjenje. moja je dobra volja sto hocu da vam odgovorim a kazem kako jeste. nema vise prostih ljudi svi znaju da provere i slicno ili odnesu da im provere i niko nece se odreci ni 1000 dinara vec ce traziti refundaciju ili zamenu. a da je toliko bilo ko sto kazes pa koja je tu racunica da se vraca 3-4 puta je utopija. od racunara vise nema vajde vec samo kidanje zivaca zato sam i prestao da nabavljam to smece jer drugo polovno nema a da je dobro pogotovo staro vise od 3 godina. sve se to trosi elektronika je to. isto je i za konzole nista bolji slucaj ali su vise izdrzljivije. a zarada bar ostetna. kad vec pominjes neg. i ovi od preko 3k ocena ih dobijaju pocesto i odmah se brisu jer se prate pravila a kupi kod njih ili mene isto ti je sve ide po PS.

Ne smarajte temu, pradvajte se i pljujte na pm. UncleJoe ne kapiram sto si poceo da pises ovde, ljudi ce te lincovati sta god rekao (ne branim optuzenog, niti sam u bilo kakvoj korelaciji sa doticnim, cista prevencija nepotrebnih postova).

Citam ovu temu od skoro i neveruem, primetih sinoc nesto kada sam proveravao a vidim da izgleda niko drugi nije spazio pa moram da podelim.

Sinoc je doticni gospodin dobio jos jednu negativnu ali je brzom brzinom skinuta tako da ko zna koliko on dobija negativnih ne moze narod sve da stigne da pohvata jer mu skidaju negativne brzinom svetlosti.

ocena.jpg

Doticni gospodin ako nema dovoljno vremena, uslova, zivaca, organizacije, brzine, sposobnosti da se bavi ovim vidom zarade, neka jednostavno ne radi to vise, kupi lepo 30 ovaca ode na neku planincinu, prst u uvo i bog da te vidi.

A ne da ovako druge ljude jednom recju *****ava, kupi ko zna sta, odnese ko zna gde da se popravi ili sam prcka, onda prodaje kao ispravno ili poluispravno ili kako god a ljudi daju pare za to i onda em puknu za postarinu, em da cekaju kada ce doticni gospodin imati vremena da se skrasi da im uvazi reklamaciju ili vrati novac, ili jednostavno ide forom ako prodje prodje super, ako ne ja sam kod limunda zasticen kao sibirski leopard.

Lepo su ljudi ranije pisali ovde je samo bitna provizija Limundu i nista vise zato ga i ne diraju, jasno se vidi gde je branio aukcije i nista vise ne treba da se prica, on je trebao odavno da leti sa limunda, ali tako je kako je, nista ne funkcionise u ovoj raspaloj drzavi pa ni limundo.

Ne smarajte temu, pradvajte se i pljujte na pm. UncleJoe ne kapiram sto si poceo da pises ovde, ljudi ce te lincovati sta god rekao (ne branim optuzenog, niti sam u bilo kakvoj korelaciji sa doticnim, cista prevencija nepotrebnih postova).

Naravno da ce da ga lincuju, nece ga krunisati za kralja toliko ljudi izradio. Forum ovome i sluzi da ljudi vide sta se desava oko njih i ko je ko sta je sta, i sta se sve radi i desava, kako limundo ima svoje kriterijume samo zarad zarade. Ako ti imas nesto protiv nemoj posecivati temu i gotova stvar niko te ne tera na to.

rok za ocenu je 30 dana, rok za reklamaciju je 14 dana od dana preuzimanja

ma znam to, ali ono, skuplji predmet, provizija prilična... po Marfiju , znam ako stavim ponovo, ide za manje... a on ono, nema ga tri dana, pa "uplaćuje sutra"... Nema ga 4 dana, pa petog dana ujutru "uplaćuje u toku dana".... da bi mi ležerno poslao poruku da odustaje .... ja odem na ocene... PRCKA!!!! Nema pravo ocenjivanja .... čestitao sam mu na PM, svaka čast čoveku ... i s**** je sve ostale , možda i neke koji stvarno ne stignu/ne mogu ...

Mada, sa te strane Limunovci su OK, ja dam negativu, i napišem mu da još uvek može da uplati, i da će da obrišu ocenu .... Samo JEDAN se ispravio posle primanja negativne ... drugi se nikada nisu ni javili ....

Naravno da ce da ga lincuju, nece ga krunisati za kralja toliko ljudi izradio. Forum ovome i sluzi da ljudi vide sta se desava oko njih i ko je ko sta je sta, i sta se sve radi i desava, kako limundo ima svoje kriterijume samo zarad zarade. Ako ti imas nesto protiv nemoj posecivati temu i gotova stvar niko te ne tera na to.

Ne, forum ne sluzi za licna prepucavanja, ti meni ovo ja tebi ono, forum sluzi za nesto drugo. Privatne poruke, sms, skype i slicni servisi sluze za ovo sto ujcemika i par ostalih rade u ovoj temi.
Za ujcemiku se zna da je prevarant, i to tezak. Nema tu sta polemisati, odbrane nema, sto se jasno vidi po brisanju negativnih ocena. Dakle dzaba on pise, i dzaba ga ljudi lincuju, kad niko od toga nema nista, niti ce se on odbraniti (jer je prevarant, dokazani) niti ce ljudi dobiti novac nazad,

Zato, ne smarajte temu, pljujte se i pravdajte na pm, forum ne sluzi tome.

Okej, zabole me za Ujcemika dakle ovakva je situacija:

@Limundo benchmark profil - moja negativna ocena je dodeljena mimo uslova aukcije - Ne moze licna isporuka. Covek koji je zeleo da se nadjemo licno, ja jesam fakticki pristao, ali pod uslovima gde "on dolazi tamo gde meni odgovara" jer je u pitanju beogradski taksista. Sto se nije desilo. Molio bih limundo da mi ekspersno obrise tu negativnu, jer za razliku od Ujcemika, ja tu negativnu nisam ni zasluzio jer je kupac PORED moje dobre volje menjao uslove kupovine po licnom nahodjenju, "e nisam sad na cukarici al bicu u 4 popodne" i slicno, suprotno od prvobitno dogovorenog.

@Limundo benchmark profil - moja negativna ocena je dodeljena mimo uslova aukcije - Ne moze licna isporuka. Covek koji je zeleo da se nadjemo licno, ja jesam fakticki pristao, ali pod uslovima gde "on dolazi tamo gde meni odgovara" jer je u pitanju beogradski taksista. Sto se nije desilo. Molio bih limundo da mi ekspersno obrise tu negativnu, jer za razliku od Ujcemika, ja tu negativnu nisam ni zasluzio jer je kupac PORED moje dobre volje menjao uslove kupovine po licnom nahodjenju, "e nisam sad na cukarici al bicu u 4 popodne" i slicno, suprotno od prvobitno dogovorenog.

Za licno limundo ti nemoze nista pomoci jer je stvar dogovora izmedju vas dvojice ne postoji pisani trag. Ocene nemogu biti negativne i moraju ti obrisati ocenu dao ti njemu ili on tebi svejedno je.

Za ostale grupno ako covek reklamira(ovaj od sinoc posle 22 dana) vecina vas mogu reci i 99% nece prihvatiti reklamaciju jer je 14 po pravilima a kod mene 30 dana. Prihvatio jesam posle 22 dana ima prepiska na limundu u porukama ako nezeli vratiti predmet posle 22 dana ja nemogu da verujem da je ili nije ok a moja je dobra volja da li cu ili necu prihvatiti reklamaciju posle 22 dana. To se znalo da ce biti obrisano jer je posle 22 dana prvo kontaktiran limundo jer covek uopste nije u Srbiji vec u CG ali to vi neznate vec nagadjate.
A novci su svima vraceni da ste citali postove procitali bi.
Kako nebi gusili forum i temu bespotrebno svi imaju svoja misljenja neki ovakva neki onakva necu vise gusiti nicime osim ako me neko direktno ne pita nesto. Ja se ne branim vec samo iznosim cinjenice sa moje strane.

Jel ono bese ako se cekira top aukcija 130din + provizija od prodaje koja nije realizovana, negativna kupcu skida obe provizije nadam se?
Jer sam od kupca trazio oba provizije jer je "greskom" ponudio dosta vise a limundo je samo skinuo na zadnju njegovu ponudu i tu je ostalo sto je kupcu i dalje preskupo...

S obzirom na to da je bilo dosta poruka u međuvremenu, odgovoriću najpre na ono što se ponavljalo:
Član UjceMika je dobio priliku da ispravi greške do kojih je došlo, odnosno da kupcima
uvaži reklamacije, kao i da ubuduće obrati pažnju na opis predmeta koje prodaje.

Nadamo se da će član to ispoštovati i da neće biti potrebe za suspenzijom naloga kao krajnjom merom.
Treba imati u vidu i da je na Limundu ovaj član obavio preko 1800 saradnji koje su ocenjene pozitivno.

S obzirom da je član sada ovde na forumu, nadam se da ćete i od njega dobiti odgovore
i da ubuduće neće dolaziti do neprijatnih situacija sa dobijanjem negativnih ocena.

Evo limundo zasto ne odgovorite na pitanje zasto tolerisete olosa koji svesno vara ljude ako prodje prodje? I brisete mu ocene?

Sve ocene se, kao što smo naveli, brišu u skladu sa našim pravilima.
Pravila možete pogledati ovde:
http://www.limundo.com/fajlovi/Uputstvo_za_koriscenje_Limunda.pdf

Dakle, ako prodavac uvaži reklamaciju, odnosno izmiri obaveze prema kupcu,
ocena će biti poništena.

Gde mogu ja da se prijavim za ovo brisanje negativnih ? molim vas recite mi, posto sam do sad na 40 aukcija nedeljno navikao na dve reklamacije (sto ljudi sto cudi) koje uredno placam sve zajedno sa duplom postarinom kao prodavac, bezveze bacam pare ako moze Ujcemika ovako ...

Ako ste dobili negativnu ocenu a uvažili ste reklamaciju,
izbrisaćemo je čim nam to javite. :wave:

Izvini ali jel se ti zezas, covek vam DOKAZE da je IMEI koji je dao za Samsung S4 ustvari LAZAN i pripada Nokia telefonu, mislim da ima i 2 baterije u paketu sto takodje Samsung ne daje, i vi cekate da vam se javi Samsung, a aukcija gotova, ovca koja kupi ce i da plati i dobije kopiju, i sta cete onda kad vam potvrde da jeste plagijat, naterati prodavca da vrati pare? KAKO!?

Voleli bismo da je cela situacija jednostavna kako navodite,
jer bi i nama bilo lakše, ali nije. Imamo dogovor sa Samsungom
da ih kontaktiramo za svaku aukciju koja je sporna kako bi oni izvršili proveru.
A sve to radimo jer je dolazilo do neopravdanog zatvaranja originalnih predmeta.

O kojoj se tačno oceni radi? Najbolje da nam napišete na PM.

Jel ono bese ako se cekira top aukcija 130din + provizija od prodaje koja nije realizovana, negativna kupcu skida obe provizije nadam se?
Jer sam od kupca trazio oba provizije jer je "greskom" ponudio dosta vise a limundo je samo skinuo na zadnju njegovu ponudu i tu je ostalo sto je kupcu i dalje preskupo...

Refundiraju se obe provizije. Ako kupac odbije da kupi predmet po izlicitiranoj ceni,
možete ga negativno oceniti.

Poslednja izmena:
Sve po pravilima.. Secam se lik misionar mi licitira i odlepim kada vidim da je pobedio jer znam da ce mesec dana da odugovlaci da kupi, ima lik sad 17 negativnih, *****ava ljude po netu. A limundo mi kaze lada sam ga prijavio sve je po pravilu ima prava da ispuca po tri negativne za tri meseca.

Ovako ovo ce biti moj zadnji post na temu Ujcemika, njegove prevare, obmane, aukcije i ostalo. Inace post ne bih ni pisao da me dotocni nije pozvao u prosli petak 05.08. na moje opste zaprepascenje.

Da dosta dosta dosta skratim pricu, doticni je od mene dobio 8000 dinara za robu koju nikada nije isporucio ispravnu i funkcionalu, slao mi je nesto da ne davim sada sto nije bilo ispravno i kompatibilno po njegovim recima kasnije i ako je on to navodno testirao kod njega kao radilo je, pa me je zavlacio kako mu kasni memorija pa ovo pa ono ne bitno uopste necu da davim sa tim uglavnom slagao me je jedno 30 x najmanje kako salje ovo salje ono ili vraca pare, i stalno su se desavale neverovatne stvari koje izgleda mogu samo njemu da se dese, izmedjuostalog i ona najfamoznija zaboravio sam mora me podsetis...

Poslao sam mu i jednu graficku karticu koja je radila ali je ventilator isao na 100 % u default rezimu, jer kako mi je on tada rekao kod njega u Leskovcu postoji servis koji popravlja graficke itd... i prvobitni dogovor je bio da posaljem o mom trosku da se popravi ako moze da platim popravku i da mi vrati o mom trosku, od toga naravno nije nista bilo on mi je kasnije rekao da je prodao tu graficku nekome za 3500 dinara, i dogovorili smo se da mi za taj novac posalje neku maticnu plocu jer mi je trebala, nikada je nisam ni dobio.

To sam mu alalio, ostalo je samo 8000 dinara koje sam ja njemu uplatio post netom imam i uplatnicu, DOBIO JE POZITIVNE OCENE OD MENE NA LIMUNDU a robu niti povrat novca nikada nije isporucio da se razumemo. Ja sam ga s vremena na vreme zvao, pitao kada ce novac, ili ako nema novac da mi posalje nesto od delova za tu vrednost itd sta je on meni sve govorio i kakve izgovore je pravio to ne mogu ni braca Grim da opisu, uglavnom covek ima problem da pateticki laze.

I onda mi je jednom poslao neku neispravnu plocu sa ostecenim soketom na ime duga koju sam prodao coveku na KP i ako nisam ni sam video da je soket neispravan, napravio mi problem samo takav da sam morao da vratim novac i nadoknadim postarinu coveku koji je kupio plocu od mene i tu je pristao da to uradi, to jest da mi nadoknadi te troskove i da mi vrati 3000 dinara ali da ja snosim troskove postarine u oba pravca 400 din x 2, na sta meni nije bilo jasno po kom rezonu on to misli jer do ovoga nije trebalo ni da dodje nisam trebao da petljam nisakakvim plocama vise, trebao je da mi isporuci robu na vreme koju sam ja posteno platio jos 20.11.2013, a ne da ja sada valjam neke njegove neispravne ploce da bih ,,uterao'' svoj dug.

I nista tada mi je vratio ( tek 04.07.2014 ) 3000 dinara jer ja tih 800 za postarinu u oba pravca necu da priznam ni u ludilu, i mene to ne zanima ja sam trebao da dobijem svoju robu placenu a ne da petljam sada nesto sa njegovim neispravnim i poluispravnim stvarima.

Sledeci put mi je vratio 2500 dinara i to 01.08.2014. tek posto sam mu zalepio 7 negativnih na Limundu, i prema nekoj njegovoj racunici ostalo je da mi vrati jos 1500 dinara, to je ona postarina koju sam ja trebao da snosim a ustvari ispada po realnoj racunici 2500 dinara, sto je rekao da ce da posalje u ponedeljak 04.08. od tada nikada se vise nije ni javio sve do sada u petak e zato i pisem ovaj post da vidite sa kim imate posla i koga branite braco Limundovci.

Sta se sve ostalo desavalo to necu da navodim i da davim, pravio mi je probleme samo takve sa nekim neispravnim stvarima, telefonima, pa sam ja morao da crvenim pred drugim ljudima, kakve je sve izgovore smisaljao i sta sve nije govorio nije ni bitno znaju ovih par ljudi sto su iskusilisli slicne stvari sa njim.

Poenta posta je poziv u petak u vecernjim casovima od njega.
Zove on mene i kao znas sta kada sledeci put hoces da blatis nekoga na forumu red je da se cuje i druga strana bla bla itd... kao ja hocu da mi to resimo ko ljudi da ostane cist racun pa posle ako hoces da se cujemo cujemo ako neces neces nije ni bitno, nista davio je tu jos nesto nebitno...
I kaze hoces li da ja tebi u ponedeljak licno uplatim jos 1500 dinara koje ti dugujem i da mi to resimo, ja reko necu da mi uplatis jer znam da od toga nema nista jer si do sada isto tako jedno 30 x rekao i slagao i znam da od toga nema nista. I nista poceo on tu njegovu standardnu pricu neku..., ja reko kao prvo ti meni ne dugujes 1500 din nego 2500 din, itd itd i on kaze ajde da se nadjemo da ne bude niko u pravu da bude 2000 din, kaze hoces li da ti uplatim 2000 dinara u ponedeljak idem ja oko 12 sati zvacu te, ja reko hocu, ali znam da od toga nema nista. Ma ima ja licno idem da ti uplatim bla bla, reko uplati ali ja u to ne verujem, i prekid veze je bio posle ,,dogovora'' da on ide to u ponedeljak da upalti oko 12 i da ce zvati.

Ne znam sta vise da vam kazem i iznesem Limundo time i ostali clanovi, ali buduci da on ima protekciju kod Limunda ocito je da ce biti dovoljno da im kaze jedno od opravdanja koje je vec ranije pomenuo ,,smrtni slucaj'' ili ono jos banalnije ,,ja sam rekao ponedeljak ali nisam rekao koji'', prc.

Tako da toliko od mene, necu uopste da se vise opterecujem sa ovim i da davim ljude sta je sve tu bilo i koliko mi je jos stete naneo za vreme/kredit, samo jos hocu da porucim svima :

Vecinu stvari koju izgovara ili pise covek LAZE, naveo sam par primera, a ima ovde jos ljudi koji su to iskusili tako da nije spor samo izmedju mene i njega pa da ja izmisljam, cuvajte se ljudi, pazite sta radite sa doticnim, jer ocito Limundo nece reagovati ni pored nekih sitnih dokaza koje sam izneo ranije jer im odgovara da ovaj clan bude deo njihove zajednice, otvorite cetvore oci i nemojte da padnete pod manipulacije doticnog.

Za mene je ovo zavrsena tema, izvinjavam se na poduzem postu, izvinjavam se Benchmark zajednici i clanovima foruma na iznosenju nekih stvari koje mozda nisu interesantne za njih, ali svakako da ima dosta ljudi koje ova zanima i koji sumnjaju na doticnog, nadam se da su im sada neke stvari biti malo jasnije, jer ja nisam mogao da ovo ne napisem kada znam da sam u pravu a da ljudi ne saznaju golu istinu koju muljator pokusava svim silama i sredstvima da prikrije !

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno