Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti to iz iskustva? :)

Ma kupio "kulturu". Sada moze da kaze da celog zivota stalno ide na predstave, ovo-ono, aktivan kulturni zivot :)
"Ja sam od vas procitao mnoge knjige. Kao... ono... da se slikamo" :D

Zdravo xyxyxyxyxyxyx,

Limundo je odlučio da obraduje svoje najvernije prodavce.
Od danas Limundo Cash pruža dodatnu sigurnost za vas.
Vaša prodaja na Limundu i Kupindu, objavljena preko Limundo Cash-a,
je osigurana. U slučaju da saradnja ne bude obavljena i da vam
predmet bude vraćen, refundiramo troškove poštarine.

Za refundaciju troškova potrebno je da nam se obratite nakon neuspešne saradnje i dostavite nam potvrdu da je predmet vraćen (u vidu fotografije).
Nakon provere biće izvršena refundacija troškova poštarine na vaš tekući račun.

Nadamo se da će vam ovakve izmene pomoći da budete još bolji prodavac.

Pozdrav,
Limundo i Kupindo tim

Nešto novo.

platis ili ban, a u slucaju bana, limundo otkine svoj deo kolaca. Plus sto se dogovorio sa post ekspresom i ostalima da prave dil.

Jel to neki pokusaj u promasaju srpskog PayPal-a? Pitam,nisam uopste u toku...

Mene nervira sto onaj ko pise limundo blog, ocigledno razume realne probleme koji nastaju na sajtu, dok pozivni centar bukvalno kao da se javljaju voice bot-ovi. Pre neki dan ih zovem sa idejom:

stavio sam skuter na prodaju, bez papira. pobenik aukcije je odustao, jer je, zamislite - trazio papire.

javlja mi se covek, koji nije pobedio ali hoce da uzme skuter za delove sto je i bila namera aukcije, ja kazem: u redu, zvacu limundo da obavimo to preko kupinda kako bi sve bilo regularno.

okrenem ja njih, kazem - OCU da se dogovorim sa covekom, ali to nije pernica niti salveta, dakle oce covek da dodje do mene da vidi sta uzima, mi cemo OBAVITI prodaju preko kupinda, samo vas molim da napravite izuzetak od pravila za jedinstven slucaj jer moram stupiti u kontakt sa covekom da dodje do mene i da obavimo to, najmanji je problem da se to naknadno formalise preko kupinda (ja koji imam 550 pozitivnih i jednu negtivnu, pritom)

ne da nisam dobio bilo kakav konstruktivan odgovor, nego onaj sto se javio nije razumeo sta ga pitam. besomucno ponavlja limundo pravila koja ja poznajem. ja kazem - jel vi razumete mene sta ja hocu da uradim ? kaze odgovor: gospodine, stavite predmet na kupindo, pa kad klikne dobice od vas telefon ... deseti put to kaze. dakle neverovatno. nije u pitanju vise postovanje pravila, nego botovska nemogucnost da skapira o cemu se radi.

Poslednja izmena:
A žalosne komentare su izostavili naravno, ko zna koliko njih bi bilo.

@Dzekson
Stavi jednu salvetu za 1 dinar na kupindo pa nek kupi i eto ti broj telefona na legalan način :d

pokusao ja to u vise navrata, ne bi verovao kako su ljudi glupi da skapiraju a ne smes im nagovestiti u poruci :) redovno na kupindu drzim jedan ili dva shit predmeta zbog tih stvari upravo, i niko da klikne .. jos samo fali da uplatim baner na limundu - CLICK HERE MOTHERFUC*ER! :d

poenta je da je limundo ostao bez 1000 dinara provizije koje bi im rado platio, jer jesam hteo sve regularno da odradim preko kupinda, al izgleda da treba da naprave i jedan blog - smesne situacije nasih operatera koji ne razumeju 10 puta objasnjenu stvar.

Poslednja izmena:
Pametni ljudi istovremeno drze isti oglas na kupujemprodajem i kupindu, tako da se lako nadje kontakt :p

Limundo od danas pomaze opet prevarantima, nema vise detaljnog uvida u ocenjene aukcije, cak ni iz skorasnje istorije.

Gle stvarno, tek sad primetih kad procitah tvoj post. U mojim ocenama sada vise nema linka ka aukcijama za koje sam dobio ocene. :wall::lupko:

Koje smradine ....

Totalna glupost, sad je isto da li si dobio 1000 ocena na salvetice i markice, ili na skuplje i ozbiljnije stvari ....

Kakvi idjits.

Ja sam samo uzeo 2 stvari preko neta samo neke hemijske i Cipovanu Memorijsku karticu za PS2, od MagicMastera (mislim da si ti :D ), medjutim desilo se da kupim mobilni telefon od 18k dinara a poslali mi samo kutiju i u njoj nokia 3110, a limundo nije nista preduzeo. Pisao sam im ali oni su kulirali.

Ima jedno resenje za limundo, pali kod svih ostalih sajtova , usluga, prozivoda

prestanite da koristite

Koje smradine ....

Totalna glupost, sad je isto da li si dobio 1000 ocena na salvetice i markice, ili na skuplje i ozbiljnije stvari ....

Kakvi idjits.

Njihovoj gluposti/bahatosti nema granica. Cini mi se da se bave samo nevaznim stvarima i kao da im je cilj da iritiraju ljude. Kao ono ogranicen broj karaktera na 200, pa resize za svaku fotku bez obzira na prvobitnu velicinu, a dozvole upload do 2mb, pa je "sazvacu"... Apsurdno je kako su uopste uspeli...

Ostavite vas komentar na njihovoj facebook stranici jer ga ovde nece videti,za divno cudo tamo se ne ceka na odobravanje komentara. Stvarno je zalosno kako idu iz loseg poteza u jos losiji potez, meni je neshvatljivo da ovu odluku donese strucan- skolovan -kadar koji je debelo placen, pa ne bih mu dao ni paprike da prodaje na pijaci jer bi mi naskodio svojim "pametnim" potezima.
Pod ovim izgovorom o ocuvanju privatnosti su ukinuli pre par god. i ono da vidis u profilima ljudi koliko je licitirao a koliko pobedio, jer je to odavalo dvojne naloge. Ja kao kupac imam odnos licitacija 3:1, znaci na 3 licitirana predmeta jedan pobedim, da zamenarimo klince koji se igraju pa licitiraju sve i svasta po smesnim nerealnim cenama, ali ako ja vidim da clan star godinu dana sa 0 ocena ima 30 licitacija i nijednu pobedu , sta to govori nego da je dvojni nalog. E sada necete moci ni da vidite sta je neko prodavao, pa ce dvojne naloge iz predhodnih licitacija moci veoma lako da sakrije jer nemate uvid u to.

Isto tako, nekad si mogao da kupis nesto neprovereno/neispravno sa jednog naloga i kad ustanovis da ne radi stavis da prodajes preko drugog, naravno ko ima drugi , da izvuces baceni novac. Sada je to jos lakse, sa istog kupis na istom prodas,dokaza o tome nema, ali to sto sada ne mozes da vidis tekst aukcija predhodnog prodavca to nema veze,tamo je recimo covek napisao da je proverio i da ne radi, ovaj samo stavi neprovereno , a u stvari je 100% neispravno jer je provereno 10x, i sada ce da se povecaju iste neispravne/neproverene stvari koje ce se vrteti u krug kako ko kupi tako ce i da vraca da proda.

Kais koji stezu ocajnim potezima bolje neka okace o plafon i upotrebe na pravi nacin,jer ovo postaje veoma zalosno.

Niste mi jasni nimalo, ko ste vi da utvrdjujete ko ima duple naloge (nekazem da se nekad moze ustanoviti ali to nije pravilo), ja svakog ko se usudio da me provocira (fantazira da dizem cene itd...) prijavim limundu i taj kasnije leti......

Njihov sajt pa mogu da rade sta oce, ovo je verovatno proisledilo od zelje vecih prodavaca jer ne zele da im svako zabada nos sta rade i prodaju

Da li je moguce da i dalje koristite limundo ? Sad kad su nam se otvorile predispozicije za kupovinu van nasih granica,nema potrebe koristiti njihove usluge.Lepo platim vise,ali znam da nemam nista s njima i njihovim prostaklukom,koji je veci iz dana u dan.

Ti izgleda nisi cuo za carinu i postanske usluge pa izvoli lepo kupi nesto sa ebay-a (cast izuzecima)

Sigurno neće od preprodavaca kao što si ti koji robu kupe na ebayu za xy$, a onda je valjaju po po kupujem/prodajem, limundu, kupindu i ostalim indima za 2x više para, ali ovaj put u eurima.

hint: dijagnostika za kola;)

Sigurno neće od preprodavaca kao što si ti koji robu kupe na ebayu za xy$, a onda je valjaju po po kupujem/prodajem, limundu, kupindu i ostalim indima za 2x više para, ali ovaj put u eurima.

hint: dijagnostika za kola;)

ma 5x se uzima sto lupas kad nemas pojma.... i ja uopste ne spadam u prodavce i za 6 godina nemam vise od 200 ocena a prodavao sam i kupovao krseve koje meni trebaju
realnost je da se djubre ne vredi uvoziti pogotovo iz evrope ali verovatno to i sam znas, osim od nekih specificnih stvari

@ Zeljko
Ja prodavca na koga posumnjam da ima dvonji nalog necu smarati privatnim porukama, jednostavno cu ga zaobici kao i njegove aukcije ili prijaviti, na to imam potpuno pravo. Prijava za vestacko dizanje cena postoji,njima ako je tesko to da obradjuju neka bolje ukinu tu opciju kao i mnoge druge. Jednog nisam mogao zaobici zbog cinjenice da je lik toliko bio uporan,providan i da ceo njihov sistem i " tim za bezbednost " nije to video, a ja obican clan samo uvidom u zavrsene aukcije i ocene sam to video.

Konkretno to je clan Ivica1110 sa preko 280 ocena, a moj komentar imas u blogu
http://blog.limundo.com/2013/06/vestacko-nudenje-istine-i-lazi/

MI smo veliki faktor samog limunda, i ako to ne shvate lose ce proci

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno