MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Pa čak i ja štampam koverte kad šaljem ljudima ....
Poboljšanja u Cafeu
18.01.2013
Da bi vaš i naš Limundo cafe bio pregledniji i uredniji,
prionuli smo na sređivanje tema u Cafe-u.
Obrisane su sve teme koje su zastarele i u kojima nije bilo postova
u proteklih tri meseca. Te teme su ili neaktuelne ili duplirane i
unosile su zabunu, naročito među novim članovima, pa se dešavalo
da novi Limundovci postavljaju pitanja na koja je već odgovoreno.
Na ovaj način želimo da ulepšamo Limundo cafe tako da bude jasan i
pregledan svima i da bude mesto upoznavanja i ćaskanja Limundovca i
uspešne razmene iskustava.
U tu svrhu smo otvorili i dve nove teme:
* Predlozi za unapređenje, gde možete sa nama da podelite svoje predloge
za bolji i lepši Limundo i Kupindo
* Lepa iskustva Limundovaca, gde možete da pišete o lepim iskustvima
koja ste stekli na Limundu, prijatnim Limundovcima koje ste upoznali i sl.
Javite nam kako vam se dopada novi, uredniji Limundo Cafe.
Jedna pozitivna stvar u celoj ovoj temi, poceli su da persiraju clanovima, opet, sa debelim zakasnjenjem, to su im clanovi predlagali jos 2009. Mozda su ovi stranci vlasnici naucili malo srpski.
Poslednja aukcija je zavrsena u oktobru mesecu 2012. godine, a ovaj mu daje negativnu tek 19. januara 2013. godine, prethodna negativna aukcija zavrsena 7. novembra 2012., a ovaj mu daje negativnu 8. januara 2013. godine. Dobro ko koga ovde vuze za nos? Ocigledno da su hteli da ga isteraju i uniste u cemu su i uspeli. Sa cenama koje je imao sigurno je stekao mnoge neprijatelje. Svako ko je objektivan moze da pogleda za koliko je para u to vreme prodavao nove telefone. Covek je isao na sto veci obrt, a verujem da je mnogim prodavcima na taj nacin pomrsio racune sa svojim cenama. I prva negativna mu je namestena. Da ima toliko zadovoljnih kupaca, medju kojima sam prvi ja, a kupio sam dosta telefona i tablet uredjaj.
Sledeći put kad ti je žurba samo pitaj prodavca jel hoće da prekine aukciju (bez ponuda) i prebaci predmet na Kupindo.Ok, skapirao sam ja sam kriv..Jer je fala Bogu bitno da se njima plati 5%.. Lepo ulazim samo na kupindo i cao zdravo..
![]()
"Ocito da se TOP prodavac postaje uz malu pomomoc svojih prijatelja. Ja sam licno kupio kod TOP prodavca iz kategorije "kolekcionarstvo", koji je stacioniran u Ritopeku, kad je izvrsio prevaru, i nakupio preko 100 negativnih ocena, pa joj je zatvoren nalog. TOP prodavac iz kategorija "mobilni telefoni", je takodje zatvoren, zajedno sa 15-tak svojih pomagackih naloga, stacioniran u Smederevu, posle prevare od 44.000 dinara. TOP prodavac u kategoriji "decija odeca" takodje je zatvoren. Oznaka ili bedz "TOP" ispod nicka, nije nikakva garancija, cak sta vise, ne garantuje nista, vec nas opominje da se pazimo!!!
"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari