Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li sam samo ja toliko "pametan", pa sam skontao poentu ovoga što je postovao demios???
Milsim, stvarno... Čovek upozorava na lika (ili možda dvojcu) za buduće kupovine, a prvo ga Jericho proziva da je nešto tvrdio, pa posle nije, a onda mirza82 elaborira koja je kartica bolja??????

Da li sam samo ja toliko "pametan", pa sam skontao poentu ovoga što je postovao demios???
Milsim, stvarno... Čovek upozorava na lika (ili možda dvojcu) za buduće kupovine, a prvo ga Jericho proziva da je nešto tvrdio, pa posle nije, a onda mirza82 elaborira koja je kartica bolja??????

Ne znam sta sam lose napisao? :)
Naravno da sam skapirao i pre nego sto je demios uopste pisao ovde o ovim karticama da je to jedan te isti lik, samo sam dao mali doprinos da i drugi (indirektno) to shvate. :D

Jos ce neko da ih i kupi :d
Covek hoce da kaze da jedan isti lik ima 2 razlicita naloga i da pumpa cene na oba naloga - klasicna prica - krene od 10 dinara sa aukcijom neko naidje da kupi za male pare a on sa laznog naloga dize cenu u nebesa - pa ako prodje prodje ako ne nikom nista ;)
Naravno limundo to naplati i bole ih uvo.

Jos ce neko da ih i kupi :d
Covek hoce da kaze da jedan isti lik ima 2 razlicita naloga i da pumpa cene na oba naloga - klasicna prica - krene od 10 dinara sa aukcijom neko naidje da kupi za male pare a on sa laznog naloga dize cenu u nebesa - pa ako prodje prodje ako ne nikom nista ;)
Naravno limundo to naplati i bole ih uvo.

Zato limundo i dopusta te takve aukcije sa pumpanjem cena, jer veca cena vise ce zaraditi.
Nemaju oni vajde od stripova, zato te koriske banuju iz cista mira a ove "velike" sto prodaju kingove cuvaju ko malu decu.

Zato limundo i dopusta te takve aukcije sa pumpanjem cena, jer veca cena vise ce zaraditi.
Nemaju oni vajde od stripova, zato te koriske banuju iz cista mira a ove "velike" sto prodaju kingove cuvaju ko malu decu.

Khmmm:

http://www.kupindo.com/Stripovi/10498766_Lunov-Magnus-Strip-br-4-Zagor
http://www.kupindo.com/Stripovi/10503781_Lunov-Magnus-Strip-br-3

itd..

http://www.kupindo.com/pretraga.php...rodavac=spiro&Grupa=406&sSort=cena&sSmer=DESC

Ali prodatih druze, prodatih.

@ringeraja
nije mirza nishta hteo loshe :)

@mirza
nisam kupio ni jednu, a realno bolje i da nisam.
prva (asus) je otishla jednom liku koji je trebalo da kupi napajanje od mene, dechko otkljuchava telefone, ako me secanje ne vara, a navodno ju je kupio od lika koji je pobedio na licitaciji, tako neka mucka je bila.
kroz maglu mi se provlachi komentar prodavca ASUS-a upucen jednom chlanu foruma, koji je takodjer licitirao za nju, joj ne mogu sad da se setim kog,
neshto u smislu, "ide ta karta na ~330e...", tako neshto....u fazonu, pumpace se cena...barem sam ja tako skontao.

vazi, na PM cu te pitati ako budem imao kakvih BTC pitanja i nedoumica.

@all
pa da, to je i meni palo na um, shta njih briga dok uzimaju proviziju.
ne bitno, ja 99% tamo vishe necu zalaziti posle ovoga, niti mi je neshto preterano neophodno.
napravicu setape sa 7970 i cao zdravo :D, imam garanciju, manje se greje i manje troshi, al je skuplja i slabija :(

Eх, некада сам имао тог Загора... Прва четири броја ЛМС су била у А4 формату, због чега и имају већу колекционарску вредност.

Limundo ne prihvata broj mog tekuceg racuna, jel znate u cemu je fazon?

Stalno dobijam ovu poruku "Unesi validan broj računa."

evo mog loseg iskustva sa limundom
kupio sam planinarski ranac, 4700din
na slikama izgledao savrseno, u opisu stoji da je savrsen
stigne meni ranac, probudi me kurir, uzmem ranac bacim ga u cosak, dam liku pozitivnu i nastavim da spavam, probudim se odem na posao... tek posle dva dana uzmem da zagledjujem ranac i shvatim da je ceo pocepan i da mu fale kopce, da neke nece da se kopcaju i da nisu originalne i jos puno sitnica
kontaktiram lika od kog sam kupio i posaljem mu slike svih mana i detaljno ih opisem, on nece da vrati pare
kontaktiram limuno, i njima posaljem slike mana i opisem ih, kazu u pravu sam i da ce da rese sa njim
rese tako sto mi on ne vrati pare, ne banuju ga, a ponude mi da stavim ranac na aukciji sa tacnim opisom, a oni ce besplatno da stave da bude top aukcija
cek bre, covek me prevario i nece da vrati pare, zasto ga barem ne banujete
"upozoren je i ako napravi jos jedan slican prekrsaj bice banovan"
alo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zato su tu gde jesu kao firma, ceo nivo poslovanja je tu gde jeste.

Hahaha vrh im je resenje! :)
Iz tog razloga sam ja i prestao da idem tamo. Mnogo prevaranata, a nikakva garancija. Neka hvala, postenije poslujem na buvljaku. :D

stigne meni ranac, probudi me kurir, uzmem ranac bacim ga u cosak, dam liku pozitivnu i nastavim da spavam, probudim se odem na posao... tek posle dva dana uzmem da zagledjujem ranac

Da li je Limundo i za ovo kriv?

Mislim, dajte , ljudi, kao deca ste .... Što nisi izabrao Limundo Keš kao opciju plaćanja? Sve što kupujem preko 1000 dinara, plaćam tako. Nema opcije, pitam prodavca da je doda.
Neće da doda, onda ne kupujem. Prosto i jednostavno.

On te jeste prevario, ali si mu ti sam debelo u tome pomogao ....

lik ima 370+ pozitivnih i ni jednu negativnu... zato sam bio toliko nepazljiv

evo mog loseg iskustva sa limundom
kupio sam planinarski ranac, 4700din
na slikama izgledao savrseno, u opisu stoji da je savrsen
stigne meni ranac, probudi me kurir, uzmem ranac bacim ga u cosak, dam liku pozitivnu i nastavim da spavam, probudim se odem na posao... tek posle dva dana uzmem da zagledjujem ranac i shvatim da je ceo pocepan i da mu fale kopce, da neke nece da se kopcaju i da nisu originalne i jos puno sitnica
kontaktiram lika od kog sam kupio i posaljem mu slike svih mana i detaljno ih opisem, on nece da vrati pare
kontaktiram limuno, i njima posaljem slike mana i opisem ih, kazu u pravu sam i da ce da rese sa njim
rese tako sto mi on ne vrati pare, ne banuju ga, a ponude mi da stavim ranac na aukciji sa tacnim opisom, a oni ce besplatno da stave da bude top aukcija
cek bre, covek me prevario i nece da vrati pare, zasto ga barem ne banujete
"upozoren je i ako napravi jos jedan slican prekrsaj bice banovan"
alo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ne tvrdim da nije bilo tako ali tu se nesto ne slaze u prici.

Kupio si polovnu stvar od 5000 din i ostavio je u cosku 2 dana da je i ne pogledas? Ili jako lako dolazis do svojih para ili je nesto drugo u pitanju...
Ustao si iz kreveta pa zbog toga nisi gledao sta ti je stiglo? Ali si imao volje, snage i koncentracije da se logujes na svoj nalog i odmah ostavis pozitivnu ocenu pa tek onda da se vratis u krevet?

Ustao si iz kreveta pa zbog toga nisi gledao sta ti je stiglo? Ali si imao volje, snage i koncentracije da se logujes na svoj nalog i odmah ostavis pozitivnu ocenu pa tek onda da se vratis u krevet?

Ovo je druga stvar koja mi upala u oči , ali me mrzelo da pišem i to ... :) :)

Oko sokolovo.

apsolutno
komp stoji ukljucen, i usput mi je, ranac stigo u jednom delu, reko sto pre da zavrsim sa svim obavezama prema liku i sto pre i on meni da da ocenu jer ih imam malo a hteo sam nesto to vece da prodam
ja ne znam da li imas ideju koliko je OGROMAN planinarski ranac od 70+ litara i bas me mrzelo da se majem oko njega u tom trenutku

kakav crni limundo i ocene.....najajche mi je od svega, kako tamo neko moze da ima tako ogroman broj pozitivnih, a recimo 3x manje je kupovao/ prodavao ukupno? :D
akd sam gledao ocene onog prvog(kako ovo smeshno zvuchi) lika shto je prodavao ASUS (evo, da naglasim za neke koji me ne razumeju) 5970, imao ih je dosta, a tipa 5x kupovao i 20x prodavao (lupam)

Poslednja izmena:
Meni je danas trajno suspendovan nalog. 131 ocena, ni jedna negativna, nisam postovao pravila. Pretpostavljam da sada treba da uzmem babinu licnu kartu :)

I ja imam negativno iskustvo sa njima.Sto se tice garderobe nikada ne bi kupavao polovno koliko god da je cena povoljna.Odes na pijacu,butik vidis na licu mesta i to je to.Slika pokaze jedno a kad dobijes....muka te uvati.

Ja sam skoro dobio packu jer sam u privatnoj poruci prodavcu ostavio mail na koji moze da mi posalje jos koju sliku predmeta koji prodaje. Poslednje vreme doslo ljudi, grcevita borba za svaku paru. Ne bi me cudilo da uskoro zabrane ili pocnu da kaznjavaju kombinovanje vise slika u jednu na aukcijama.

Ja sam na limundu prodao mobilni i sve je bilo ok..to mi je bila prva prodaja.a koliko vidim i kupac je bio zadovoljan..

I ja sam skoro kupio NOS delove za 25 eur iako je realna cifra 100+eur na nemackom ebay-u :D
Poenta je sto uvek postoji rizik a kada te neko prevari limundo ti nece pomoci - ali ce ti svakako uzeti pare :p

Limundo ne zeli da im se pomogne od strane clanova.

Nadjem aukciju gde covek prodaje, hard disk, kaze bez bad sectora. Posaljem mu poruku da mi da screenshot iz Hard disk Sentinela, on mi samo odgovori tekstualno "performance 100 %, health 98%", ja mu kazem nema sanse da je hdd 100 % ispravan, i opet mu zatrazim celu sliku, on me iskulira. Napisem to Limundu, oni me takodje iskuliraju. Znaci pustaju da se klasicno uvaljuju predmeti. Kupice neki klinac koji ne zna da gleda i mislice da je srecno prosao. A cena na aukciji je dostigla realnu cenu iz oglasa, na zalost.

Zato ja vec duze vrijeme limundo,tacnije kupindo koristim samo ako imam nesto da prodam a tamo vise ne bih kupovao ni u ludilu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno