Unapred se izvinjavam sto ce ovo verovatno biti kilometarski post, ali kao neko ko je 3,5 godine na Limundu imam dosta iskustva i sa kupovinom i sa prodajom tamo.
Limundo je Srbija u malom sa gomilom sitnih muljatora, vacarosa, prevaranata, ali verovatno i sa isto toliko divnih i postenih ljudi.
Svi se jednostavno moramo sami cuvati. To sto pise da je neko proveren znaci samo da je poslao sken necije licne karte, a ne da nije ili potencijalno nece biti prevarant.
Postoji opcija kontakta sa prodavcem za dobijanje dodatnih informacija i licno uvek postavim neko pitanje pre nego bilo sta kupim, bez obzira da li mi je ta informacija vazna. Zelim da znam sa kim imam posla i, verujte, nekad su dovoljne samo 2-3 recenice da shvatite sa kim imate posla. "Brate, baki, druze to je mog stvar od mog ortaka..." Jel potrebno dalje?
Ne znaci mnogo ni broj pozitivnih. Bitan je i staz prodavca. Sigurno da cu imati vise poverenja u nekog ko je godinu dana aktivan i ima 20 pozitivnih, nego u clana koji ima 50 pozitivnih a clan je 15 dana.
Ne kupujem nista sto nije fotografisano kako treba, nista sto se reklamira fotografijom sa interneta, sve neprovereno tretiram kao neispravno i shodno tome dam cenu.
Ne moze vas niko zastititi kao sto mozete sami sebe. Ako vam instinkti govore da ne treba da licitirate/kupujete - nemojte. Sve se mora pitati. Ako postoji bilo kakva dilema koja nije utvrdjena, verovatno ce biti na vasu stetu. Pa i ovde, ako ne pitate idu li kablici uz plocu, verovatno ih necete dobiti.
Moja iskustva su uglavnom dobra, mada sada vise prodajem nego sto kupujem. Predstavim predmet realno, slikam kvalitetno i nema da me boli glava. Mogu da dobiju samo bolje nego sto su mislili.
A sto se tice pocetne cene od 10 din

Retko kad sam bio nezadovoljan. To sto su kuleri za koje sam ocekivao 400 otisli za 200 dinara - big deal. Zato kuler za koji sam ocekivao 200 ode za 1000.
Ljudi vole da se takmice i to je. Vecina smo takvi. Jednom sam mesec dana pratio neki alat i nisam hteo da ga platim 1500 dinara, i kad je covek digao ruke i krenuo od 10 dinara, licitirao sam do 2500 i nisam pobedio

Eto...
Sta vraca malo optimizam i neku nadu? Od par stotina prodaja, bar 60-70 puta sam poslao predmete pre nego sto mi je uopste placeno, iako je u uslovima postavljeno da trazim uplatu na racun. Uplati PTT+ cenu kad primis i probas...
Niko me nije ispalio, verovali ili ne! Nisu to neki skupi predmeti, od 300 do oko 1000 dinara, i ja prilicno dobro procenjujem ljude, ali opet je ohrabrujuce... Bilo je tu i nekih novih clanova. Ali, sta posebno mogu da izgubim kad posaljem VGA kabl kao preporuceno pismo npr? Naravno da je to i nacin na koji zadobijam poverenja kupca. Poverenje koje se veoma tesko stice i izgubi za sekund.
Sto se samog Limunda tice, on je potreban u Srbiji koja je takva kakva je, siromasna, gde ljudi cuvaju kojekakve gluposti, gde se gleda da se ustedi svaki dinar, gde nema pravih alternativa. Zar nije lepse prodati nesto i za 100 dinara, nego ga baciti u kontejner, a tamo nekom bas taj vas predmet treba!
Limundo tim, kako sebe zovu je, na zalost, ipak gomila amatera i apsurdno je kako su uopste uspeli. Odavno su prerasli svoje mogucnosti.
Ne mislim da oni mogu odgovarati za svakog clana, ali ako svojim intervencijama (mislim na brisanje negativnih i "istorije") dovedu potencijalne kupce u zabludu, onda su definitivno krivi. Postali su izuzetno bahati i sujetni. Svaka kritika je cenzursana. Objavljuju samo hvalospeve o sebi.
Ukratko cu prepricati moje najgore iskustvo sa Limunda. Implikacije svega su od velike vaznosti za svakog ko ima bilo kakvog interesovanja za taj nacin trgovine.
Odlucim da kupim neki LCD, standardni 5:4, za matorce i naletim na "Samsung kao nov" nekog clana mioljub. Bez losih piksela, senki itd. Pise kao nov.
Upitam ja standardno za kablove, za ogrebotine i nazuljenja na spojevima! On ga nije otvarao, za nazuljenja nekako eskivirao, nema ostecenja itd. Imao 2 negativne odavno zbog loseg predstavljanja, ali iako mi nesto govori "ne", ipak ga ja kupim.
I opet ja "super sto je perfektan, treba mi za matorce, sitnicav sam i tako to". Nista on ne kaze. Ok. Uplatim mu odmah sutra.
Nesto smo pokusavali da organizujemo transport, ali se to izjalovilo i sve se oduzilo jedno 7 dana, ali ok. Medjutim, nema moje ocene za uplatu. Hm... To nije dobar znak.
Na kraju ipak kuririma stize monitor. Otvorim i kad se ne srusih! 740N razvaljivan nekim alatima! Neki seoski serviser zabadao nesto, otvarao ili sta vec! Crn piksel u sred ekrana! Neka senka?!
Instant mu lupim negativnu i slikam moitor, slikam razvaljenja, piksel i sve i na Limundo. ***** mi da osvetnicku negativnu u kojoj napise i da ne vidim dobro koju mi Limundo obrise naredni dan.
Posle mesec-dva pogledah njegov profil - nema negativne!
Kazu nisam ulozio reklamaciju!? Od tad ratujem sa njima. Ovo je samo jedna od nebuloza, da ne gnjavim...
Od: Limundo
Datum: 11.08.2011.
Naslov: Re: Tvoja poruka (266115)
Sadrzaj poruke:
Zdravo,
ukoliko ti prodavac uvaži reklamaciju
ocena koja mu sledi nikako ne može biti negativna
jer je on želeo da ispravi svoju grešku i vrati ti novac.
Pozdrav,
Hristina
Limundo tim
---
Proizilazi da se moze reklamirati bilo sta i slati kojekakvi krsevi, sve dok se uvazavaju reklamacije, negativna se ne moze dobiti!?
Kazu da sam ja u nesporazumu sa prodavcem
Od: Limundo
Datum: 16.08.2011.
Naslov: Re: Tvoja poruka (266115)
Sadrzaj poruke:
Zdravo,
odlično si razumeo, kao kupac uopšte nisi u obavezi da
prodavcu zatražiš uvažavanje reklamciije kao i da mu
se nakon transakcije obratiš, i u tom slučaju prodavca
ne možeš oceniti negativnom ocenom obzirom da je u nažim pravilima
koja možeš pogledati na sledećem linku
http://www.limundo.com/fajlovi/Kako-koristiti-Limundo.pdf
Negativna ocena se dodeljuje prodavcu ukoliko:
- se predmet ne nalazi u opisanom stanju i nije funkcionalan a prodavac
je odbio da prihvati reklamaciju
Takodje ukoliko ti kao kupac
``Kupac (Ja) ima slucaj da je ne samo da predmet ne odgovara opisu,
nego da je slagan, obmanut, uvredjen, potcenjen, pricinjena mu je
materijalna i nematerijalna steta koja se ni prihvatanjem eventualne
reklamacije ne moze nadoknaditi....`` to automatski znači da se ne
slažeš sa mišljenjem prodavac i da smatraš da njegov opis nije adekvatan
i samim tim imaš Nesporazum sa prodavcem– i postupaš po uputstu kako dalje?
Pozdrav,
Nina
Limundo tim
Za neverovati. I kad im ja celo njihovo tumacenje njihovog pravilnika dovedem u pitanje, krecu iz pocetka... Imam gomilu njihovih nebuloznih i nevestih objasnjenja i opravdanja, koja su toliko glupa i sramotna da ne mogu da prodju ni cenzuru u njihovom "kafeu".
I problem je sto ce taj mioljub opet prodavati monitore. Posle mog komentara tesko da bi ikad vise prodao neki. To i jesu verovatno motivi brisanja.
Sve u svemu, nece mi se ponoviti. Otvorene "cetvore oci" sto svima savetujem.
Nadam se da ce se slucaj kafanamarkovic razresiti i da ce osteceni povratiti svoj novac.