Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa taj zivi negde, vozi se u necemu? Nek mu policija zapleni stvari, pa na aukciju i eto para.

Apsolutno se slazem, treba mu sve oduzeti i prodati, kako bi novac ostecenima bio vracen, a njega osuditi barem 5. godina zatvora za teske prevare.!!!

Kako da ne, Limundo je kriv sto su ljudi lakoverni.

Ali "Limundo" sistem pozitivnih ocena je merka dal je neko koliko toliko posten i korektan kupac, zar ne?
U ostalom cemu sada te pozitivne sluze, ko ce sad kupovati na "limundo" bez obzira ko koliko ima pozitivnih ****nih ocena?

Poslednja izmena:
Ali "Limundo" sistem pozitivnih ocena je merka dal je neko koliko toliko posten i korektan kupac, zar ne?
U ostalom cemu sada te pozitivne sluze, ko ce sad kupovati na "limundo" bez obzira ko koliko ima pozitivnih ****nih ocena?

Svi mi obracamo paznju na broj pozitivnih i negativnih ocena kada nesto kupujemo, ali i da je taj broj milion, ja ne bih novac uplacivao nepoznatoj osobi.
Podnesite lepo tuzbu. Siguran sam da ce Limundo pomoci policiji, jer mi ne treba negativan publicitet.
Davanje licnih podataka o trecem licu sacici osvetnika je vec potpuno druga stvar.

Zdrav razum takodje sluzi da te zaustavi da bacis pare tako. Da li bi od cige na pijaci kupio GTX560 za 4000din (recimo da je kutija zatvorena i ne mozes da vidis sta je unutra).

Covek je prodao 30 stvari koje je iz kontejnera izvadio za po 10 dinara, i onda odjednom ima 3000eur HIGH END racunarske opreme :) Idi begaj :)
Da nije prevara, sledeca logicna stvar je da je hardver ukraden.

Kako da ne, Limundo je kriv sto su ljudi lakoverni.

Sto su ljudi, uz pomoc Limundo servisa, lakoverni!

Pa ako nisu sposobni da razrese jednu poncijevu semu, ako nisu sposobni da svojim nedelanjem ne podsticu krivicna dela, odakle im pravo da i dalje varaju korisnike postojanjem opcije slanja novca unapred i pozitivnih ocena?

Pa ako cu ja da se plasim stalno da ce da me pregazi auto na ulici, po logici shin-bojana, nikada ne bi smeo u zivotu da predjem ulicu.

Covece, ne moze tebe Limundo da spreci da dozvolis nekome da te izvoza.
Ali ne, uvek je lakse krivca traziti na drugom mestu.

Zaista se nadam da cete uspeti da povratite novac, ali znajuci kakva je nasa policija, nisam optimista.

Pravim paralelu o "zastiti" korisnika izmedju VIP-a i Limunda, kako je izvesti. VIP ima opciju da ako su ti racuni redovno recimo 500 din i onda jednog meseca bude preko 1000 da ti automatski iskljuce karticu dok ne vide da li si to ti napravio ili ti je neko zdipio telefon. Ovaj slucaj je "skoro" savrsen jer su stvari prodavane sa pocetnom cenom od 10 din da ne bi privukle paznju, a da je ovaj "kafana" stavio posle 100 "sica" koje je prodavao 30 skupih predmeta sa pocetnom realnom cenom odmah bi bio sumnjiv, ovako je sve proslo neopazeno od strane nekoga ko bi trebalo da proverava sta se kaci na Limundo, ako takav kontrolor uopste i postoji.

Prijavite slučaj policiji, imaju oni odeljenje koje se bavi time, a sa druge strane pratite jer je moje lično mišljenje da ce se dotični ponovo pojaviti, zato što nekada imam utisak da se stalno isti pojave sa sumnjivim stvarima. Kod ovog sam i ja licitirao, sreća što nisam kupio.

E ljudi dobio sam ovu poruku na limundo moguce je da je ovo njegov drugi nalog:

Aukcija
Od
soti11 (13)
Poslato
30. Dec. 2011 12:58

zdravo,video sam da si licitirao na konfiguraciji asus sabertooth p67,intel i7,8gb ram,ja mogu da donesem isti ovej komplett za 52.500,din i stavim na kupindo.ako vama interesuje pisite ovde na limundo,izvinite da ne pricam perfektno srpski bavim se da donesem stvari iz inostranstvo i prodajem na limundo,kupindo.pozdrav

-ASUS SABERTOOTH P67 Intel P67 LGA1155 ATX

-Intel Core i7-2600 (3400Mhz 8MBL3 Cache 5GT/s 95W skt1155) BOX

-Kingston 8GB/1600MHz DDR-3 HyperX T1 ( 2kom 4GB) (KHX1600C9D3T1K2/8GX)

sve je novo!iz prodavnice,sa rucunima i sa garancijom!

Aukcija
Od
soti11 (13)
Poslato

zdravo,video sam da si licitirao na konfiguraciji asus sabertooth p67,intel i7,8gb ram,ja mogu da donesem isti ovej komplett za 52.500,din i stavim na kupindo.ako vama interesuje pisite ovde na limundo,izvinite da ne pricam perfektno srpski bavim se da donesem stvari iz inostranstvo i prodajem na limundo,kupindo.pozdrav

Pa nije valjda da samo jedan prevarant ordinira na Limundu?!

Pa ako cu ja da se plasim stalno da ce da me pregazi auto na ulici, po logici shin-bojana, nikada ne bi smeo u zivotu da predjem ulicu.
SMes kad god oces ali ne van pesackog i na crveno...(u prevodu ne unapred uplacivati pare nepoznatim likovima)
Onaj ko je sagradio ulicu nije odgovoran ako tebe nesto udari...

Meni nije jasno kako krivite Limundo , ja prvi kazme da je to los sajt i sistem je veoma los uradjen i sve ali nisu vas oni terali da dodjete na isti i uplacujete pare ynapred.
Limundo je kriv sto on ima xx pozitivnih ? Pa nije mu ih limundo dao vec clanovi....

Poslednja izmena:

Aukcija
Od
soti11 (13)
Poslato

I ja dobio isti mail. U dlaku isti.
Malo sam pricao sa njim i to je neki lik navodno iz Ade. Nije hteo da mi da broj mobilnog jer navodno limundo pravila to ne dopustaju. Kaze ako sam zainteresovan da ce predmete staviti na kupindo.:)

I ja dobio isti mail. U dlaku isti.
Malo sam pricao sa njim i to je neki lik navodno iz Ade. Nije hteo da mi da broj mobilnog jer navodno limundo pravila to ne dopustaju. Kaze ako sam zainteresovan da ce predmete staviti na kupindo.:)

Jel trazi da mu se uplati unapred cela suma aukicje :D ccc kakva bitanga, kao donosi iz inostranstva a ima garancije u fiskalne racune, pa to ovde ne vredi.

Ne nije trazio. Nismo stigli do realizacije:D

Evo malo caskanja iz limundo caffea:

Filip.ue:
Pozdrav svima.

Ukratko da objasnim moj slucaj:

Clan izlicitira fotoaparat i trazi mi da mu posaljem pouzecem, iako sam jasno napisao da pouzecem ne saljem. Upucujem ga da mi novac uplati na racun. Posle pet dana kupac mi kaze da ne moze da ide u grad da bi mi uplatio novac i da ce odustati od kupovine ukoliko mu predmet ne posaljem pouzecem. Nikakav problem, dajem mu negativnu ocenu. Kupac meni uzvraca (osvetnickom) negativnom uz obrazlozenje da sam mu dao podatke za uplatu koji se razlikuju od mojh podataka.
Kontaktiram Limundo tim i trazim da mi se izbrise negativna ocena.
Epilog: Meni ostane negativna, a kupceva negativna se obrise zato sto " Prema Limundo pravilniku ukoliko prodavac dostavi
podatke koji se ne poklapaju sa onim koje je
Limundo prosledio članu, kupac može odustati od kupovine
i oceniti prodavca negativno."
Kupac nije odustao iz tog razloga, nego iz razloga koji sam gore naveo. Jos da napomenem da kupac ima tri negativne upravo zbog odustajanja od kupovine.

Molim sve Limundovce da iznesu svoje misljenje, posto ja nisam dovoljno pametan da pohvatam sve ove cinjenice...

Reply od miki023
Vidis kako dolazimo u paradoksalnu situaciju. ja sam maksimalno ispostovao pravila koje je postavio prodavac i uplatio novac a posle toga od prodavca ni traga ni glasa (slucaj kafanamarkovic). Sad vecina osudjuje mene kao i ostale izmanipulisane clanove sto smo ispali naivni. Kako ja sad bilo kome na limundu da verujem da ce mi zaista poslati robu ako mu prethodno uplatim. Broj pozitivnih ocena definitivno nije merilo postenja nekog clana, na veliku zalost.

i meni deluje kao da je to drugi nalog tog sto nas je za****, i kako bas da ima isto to, sve novo, trazi mu da okaci na kupindo da vidimo slike
ako okaci iste one,,,,,,,,,, hmm

evo sta je meni limundo tim odgovorio...

Zdravo,

član kafanamarkovic je suspendovan
zbog sumnje da je oštetio članove koji su
uplatili novac a još nisu dobili predmet.

Jako nam je žao zbog nastale situacije.

Molimo te da stupiš u kontakt sa članom Wiseguy
kome smo već poslali uputstva i savete za udruženu krivičnu prijavu
protiv člana kafanamarković.

Udruženom krivičnom prijavom nastala situacije
će se mnogo brže rešiti.

Limundo ima odličnu saradnju sa Policijom,
na čiji zahtev će proslediti sve podatke koje poseduje o članu
i njegovim aktivnostima na sajtu.

Ako imaš bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumica,
stojimo ti na raspolaganju.

Pozdrav,
Miloš G.
Limundo tim

i meni deluje kao da je to drugi nalog tog sto nas je za****, i kako bas da ima isto to, sve novo, trazi mu da okaci na kupindo da vidimo slike
ako okaci iste one,,,,,,,,,, hmm

Nisam ubedjen da je drugi nalog. Ovaj je iz Ade. Na madjarskom jeziku smo pricali. Eto ga na limunu jos prodaje neke predmete. Uglavnom stvari vezane za Xbox.
Jel onom liku bila i memorija sa plocom u oglasu , ne secam se?

Poslednja izmena:
imao je uglavnom polukonfiguracije tipa ploca+mem+proc+grafa

mislim da ovaj iz Ade ima nalog na kupujem prodajem i da nema veze sa "Markovicem"

Nisam ubedjen da je drugi nalog. Ovaj je iz Ade. Na madjarskom jeziku smo pricali. Eto ga na limunu jos prodaje neke predmete. Uglavnom stvari vezane za Xbox.
Jel onom liku bila i memorija sa plocom u oglasu , ne secam se?

da bila je i memorija sa plocom 8gb i sve je bilo poredjano i zapakovano
a naravno da ne mora da znaci da ima veze s Markovicem, mozda je covek slucajno video aukciju i zna da to ne kosta tamo npr 50000 vec 35000 i sto da ne zaradi :)

Poslednja izmena:
Iz Ade ima jedan covek sto ide preko pa donosi robu, tehnika uglavnom, ja uzeo od njega fotoaparat, mozda je bas to taj sto nudi i vama tu kombinaciju, nema sanse da je ovaj opet :)

Član soti11 iz predostrožnosti suspendovan.
Hvala na pomoći.

Najgore od svega sto ce i apsolutno ispravni prodavci ispasti kolateralna steta zbog pojedinaca. nadam se da ce se sve ipak zavrsiti dobro i po nas i po Limundo.

Procitah temu i komentarisao bih samo jednu stvar, za ljude koji misle da je limundo uzeo proviziju i da ih sad zabole, zar stvarno mislite da je lik (kafanamarkovic) uplatio na svoj account 20-30k dinara da bi posteno platio proviziju za kradju od 3k€? Nepotrebno krivite limundo umesto da zajedno sa njima i policijom krenete u resavanje problema.

csozsop, tačno.
Nije bio u pitanju navedeni nalog, hvala na ispravci.

Procitah temu i komentarisao bih samo jednu stvar, za ljude koji misle da je limundo uzeo proviziju i da ih sad zabole, zar stvarno mislite da je lik (kafanamarkovic) uplatio na svoj account 20-30k dinara da bi posteno platio proviziju za kradju od 3k€? Nepotrebno krivite limundo umesto da zajedno sa njima i policijom krenete u resavanje problema.

morao je da uplati proviziju inace ne bi mogao da postavlja aukcije svaki novi dan...

Kafana markovic

Ja sam jedan od prevarenih kafanemarkovic i predlazem
Da posle praznika odemo do karlovaca i proverimo
sta i ko je slao odande, ja sam iz Novog sada ako ima jos neko
Iz N sada ili okoline mozemo zajedno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno