shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Ozbiljno razmislite o podnosenju tuzbe protiv Limunda, ako vec od tog prevaranta ne mozete povratiti novac..
Kako da ne, Limundo je kriv sto su ljudi lakoverni.
Ozbiljno razmislite o podnosenju tuzbe protiv Limunda, ako vec od tog prevaranta ne mozete povratiti novac..
Pa taj zivi negde, vozi se u necemu? Nek mu policija zapleni stvari, pa na aukciju i eto para.
Ali "Limundo" sistem pozitivnih ocena je merka dal je neko koliko toliko posten i korektan kupac, zar ne?
U ostalom cemu sada te pozitivne sluze, ko ce sad kupovati na "limundo" bez obzira ko koliko ima pozitivnih ****nih ocena?
Ali "Limundo" sistem pozitivnih ocena je merka dal je neko koliko toliko posten i korektan kupac, zar ne?
U ostalom cemu sada te pozitivne sluze, ko ce sad kupovati na "limundo" bez obzira ko koliko ima pozitivnih ****nih ocena?
E ljudi dobio sam ovu poruku na limundo moguce je da je ovo njegov drugi nalog:
Aukcija
Od
soti11 (13)
Poslato
30. Dec. 2011 12:58
zdravo,video sam da si licitirao na konfiguraciji asus sabertooth p67,intel i7,8gb ram,ja mogu da donesem isti ovej komplett za 52.500,din i stavim na kupindo.ako vama interesuje pisite ovde na limundo,izvinite da ne pricam perfektno srpski bavim se da donesem stvari iz inostranstvo i prodajem na limundo,kupindo.pozdrav
-ASUS SABERTOOTH P67 Intel P67 LGA1155 ATX
-Intel Core i7-2600 (3400Mhz 8MBL3 Cache 5GT/s 95W skt1155) BOX
-Kingston 8GB/1600MHz DDR-3 HyperX T1 ( 2kom 4GB) (KHX1600C9D3T1K2/8GX)
sve je novo!iz prodavnice,sa rucunima i sa garancijom!
SMes kad god oces ali ne van pesackog i na crveno...(u prevodu ne unapred uplacivati pare nepoznatim likovima)Pa ako cu ja da se plasim stalno da ce da me pregazi auto na ulici, po logici shin-bojana, nikada ne bi smeo u zivotu da predjem ulicu.
E ljudi dobio sam ovu poruku na limundo moguce je da je ovo njegov drugi nalog:
Aukcija
Od
soti11 (13)
Poslato
30. Dec. 2011 12:58
zdravo,video sam da si licitirao na konfiguraciji asus sabertooth p67,intel i7,8gb ram,ja mogu da donesem isti ovej komplett za 52.500,din i stavim na kupindo.ako vama interesuje pisite ovde na limundo,izvinite da ne pricam perfektno srpski bavim se da donesem stvari iz inostranstvo i prodajem na limundo,kupindo.pozdrav
I ja dobio isti mail. U dlaku isti.
Malo sam pricao sa njim i to je neki lik navodno iz Ade. Nije hteo da mi da broj mobilnog jer navodno limundo pravila to ne dopustaju. Kaze ako sam zainteresovan da ce predmete staviti na kupindo.![]()
i meni deluje kao da je to drugi nalog tog sto nas je za****, i kako bas da ima isto to, sve novo, trazi mu da okaci na kupindo da vidimo slike
ako okaci iste one,,,,,,,,,, hmm
Nisam ubedjen da je drugi nalog. Ovaj je iz Ade. Na madjarskom jeziku smo pricali. Eto ga na limunu jos prodaje neke predmete. Uglavnom stvari vezane za Xbox.
Jel onom liku bila i memorija sa plocom u oglasu , ne secam se?
Član soti11 iz predostrožnosti suspendovan.
Hvala na pomoći.
Procitah temu i komentarisao bih samo jednu stvar, za ljude koji misle da je limundo uzeo proviziju i da ih sad zabole, zar stvarno mislite da je lik (kafanamarkovic) uplatio na svoj account 20-30k dinara da bi posteno platio proviziju za kradju od 3k€? Nepotrebno krivite limundo umesto da zajedno sa njima i policijom krenete u resavanje problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari