Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda je trebao da mu uplati novih 3K din, moguce da bi mu onda stvarno poslao :d

"Poštovani,

Dobili ste novu poruku od Mervan Islamovic (u vezi oglasa na www.KupujemProdajem.com, AMD AM3 Phenom II X4 965 3 4GHz 8MB 140W):

Brate ovako saljem,zbog raznih prevaranata ja trazim unapred neki avanz,jer je ovaj procesor vec dva put putovao,takod a me je kostalo 1000 dinara ta *******cija...unapred neki avanz nekih 500 din kako ja nebi vise placao tudje *******cije,ako si za dacu ti moje podatke ime prezime i cim ujutru posaljes,ja tebi saljem aks sluzbom"

Au a ovaj lik ima 63 pozitivne sta li ga je snaslo kada je odjednom za redom dobio 5 negativnih mora da je upao u kockarske dugove pa nabrzinu da zaradi pare.
Ovaj pazarac kada sam ga zvao i lepo mu rekao da posalje pouzecem po puoj ceni kaze ladno da je prevario on puno njih i da ga smaraju svaki dan za pare zaduzio se kaze na ruletu i ne zna kako drugacije da zaradi pare itd...

sta sam mu sad sve poslao,sve redno sam mu po spisku...I ja sam igrao i pukao dosta para na ruletu,pa nisam potkradao ljude...Lepo pozajmis kes,pa nema vise kockanja,pa vracas,a ne ljude da potkradas...

haha

obrisan mu oglas...

Poslednja izmena:
Au a ovaj lik ima 63 pozitivne sta li ga je snaslo kada je odjednom za redom dobio 5 negativnih mora da je upao u kockarske dugove pa nabrzinu da zaradi pare.
Ovaj pazarac kada sam ga zvao i lepo mu rekao da posalje pouzecem po puoj ceni kaze ladno da je prevario on puno njih i da ga smaraju svaki dan za pare zaduzio se kaze na ruletu i ne zna kako drugacije da zaradi pare itd...

prodao je oko 30 predmeta sve iz nemacke u vrednosti preko 2000e...i sadmu dele negativne...limundo uzeo 100e proviziju i cuti...

"Poštovani,

Dobili ste novu poruku od Mervan Islamovic (u vezi oglasa na www.KupujemProdajem.com, AMD AM3 Phenom II X4 965 3 4GHz 8MB 140W):

Brate ovako saljem,zbog raznih prevaranata ja trazim unapred neki avanz,jer je ovaj procesor vec dva put putovao,takod a me je kostalo 1000 dinara ta *******cija...unapred neki avanz nekih 500 din kako ja nebi vise placao tudje *******cije,ako si za dacu ti moje podatke ime prezime i cim ujutru posaljes,ja tebi saljem aks sluzbom"

reci mu da ti da podatke i da hoces da uplatis tih 500din da vidis sta ce sledece da ti odgovori cim vidi da si zagrizao trazice ti jos 1000-2000din jer mu je hitno cak ce ti uciniti i spustiti cenu

Samo batine, ja ne vidim ko bi pametan bacao pare jos na to da ga tuzi za taj iznos ili malo veci...na vrata i dobro vece druze islamovicu :smoke:

Evo i odgovora sajta kupujem prodajem jer sam ga danas prijavio i za ovaj nalog:

KupujemProdajem.com 29.12.2011 21:17h
Odgovori
Poštovani Radovane,

Hvala na javljanju. Blokiracemo mu i ovaj nalog i IP adresu.

Puno pozdrava
Vaš KP tim

29.12.2011 17:50h
[email protected] 29.12.2011 17:50h
Zelim da prijavim ovog clana po drugi put(prosli put ste mu suspendovali nalog)!!!!!
http://www.kupujemprodajem.com/HP-PAVILION-DV6-2030ev-1310154-oglas.htm?filter_id=7738664
On je mene i jos dosta njih (kako sam on kaze)prevario za pare,trazi da mu se uplati avans unapred pa posle ne salje predmet.
Poznao sam ga po broju telefona 0656050707 nazovite ga ako hocete uvericete se da trazi avans cak nudi i veeeeliki popust ako se uplati avans.

A on hvala bogu na adslu pa moze da otvori naloga koliko ima licnih karti.....:)

Lik je u stvari sitan prevarant - trazi 500 din da se uplati. E, ali ako hocete popust, onda mora par hiljada. Ko je prevaren - sam je kriv. :-devil-:
(da uopste ne pominjemo placanje unapred nekom x licu ko zna odakle...)

Ja cekam drugi odgovor sa detaljima kupovine. Pa da vidimo.

oko 8000...a najcudnije je to sto ima najskupolje aukcije koje isticu za 7 dana kojom logikom meni je rekao pre 5 dana da je poslat paket...nista stiglo nije

Ja sam uplacivao unapred, ali na srecu nisam imao problema, od sad nikome necu uplacivati unapred jer su ljudi postali stvarno bezobrazni i prevaranti... nemam reci za ovakavo ponasanje... batine... samo batine...

Ha ha ha, bitno da je on proveren clan a nalog mu jos uvek nije blokiran. A ko hoce da ga tuzi eto mu, Limundu lepo, uzeli proviziju i bas ih briga, posle ce mu blokirati nalog, on ce otvoriti novi i ispocetka.

Oduvek sam se plasio online kupovine, pogotovo na sajtovima koji se bave aukcijom, kao sto su ovi limundo/kp/itd.

To sto je ovaj clan kafana... imao 63 pozitivne nije nikakva garancija. Nisam 100% siguran kakve sisteme za proveru validnosti podataka koriste ovi sajtovi, ali sta je moglo da ga spreci da u prethodnih 2 meseca (koliko ima nalog) ode u nekoliko kompjuterskih igraonica i izotvara XX naloga i sam sebi da dobre ocene? Ili ako je pametniji koristi neki proxy server od kuce :)
Primetite da su komentari veoma slicni, kad krene sa jednim tipom komentara naredna 3-4 su veoma slicna.

Zato nikad nisam ni kupovao nista na njima, jedino mesto gde sam uvek voleo i volecu da kupujem jeste benchmark oglasi, nijedno lose iskustvo. Cak i kad se nesto izjalovi pa ono sto je kupljeno ne bude ispravno ili onako kako je napisano u oglasu, uvek se sve resi korektno. Mada opet, skoro sve kupovine sam obavljao na licu mesta, nisam bas mnogo toga slao/primao.

Rajax & UbicaLasta
Bas mi je krivo sto ste prevareni :(
Mozda glupo zvuci, ali mislim da je najpametnije da prezalite novac. Najmanje cete se nervirati tako, ovako cete samo izgubiti zivce dok ujurite doticnu osobu (dal licno ili preko MUPa), a pare vrv necete nikad dobiti. A ipak treba sa tim zivcima izdrzati ceo zivot, nema poente sad da ih unistite ;)
Ne verujem ni ja da bih bio ravnodusan na vasem mestu i vrv bih prso i ne bih odustao dok ne povratim svoj novac, samo ovako sa strane kad posmatram, to mi se cini kao (nazalost) najbolja solucija.

Uplatio bi dugodisnjem aktivnom clanu bencha ...Zato su bench oglasi posebni
Ali na limunda , kupinda , krsinda i slicna ni 20 din unapred

Dule ja sam se ohladio tako da mi je sada svejedno platio sam skolu ali ipak je 3000 nista u odnosu na 8000(UbicaLasta)

evo slucaja i sa 23.000 za isti nalog

Povodom licitacije na kojoj sam ja, korisnik "ZZZZ", pobedio:

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...-12”/Dell-Inspiron-11z-i3-mali-laptop/4169383

Pokretac aukcije, korisnik "kafanamarkovic" je trazio da mu se plati sve unapred na racun. Uplatio sam 23.000 RSD, nikakvog kontakta

sa njegove strane, ni na Limundu ni na ovom broju +381612447168, na kojem mu je trenutno status "govorna posta korisnika je

popunjena, pokusajte kasnije" (sto znaci da nisam jedini nikako izgleda) s tim sto sam ja uplatio unapred 23.000 RSD za ovaj laptop:

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...-12”/Dell-Inspiron-11z-i3-mali-laptop/4169383

posle sam video da su okacene slike identicne ovima sa ebay aukcije (koja je jos u toku):

http://www.ebay.com/itm/Dell-Inspir...w-Sprint-3G-4G-iM11z-3593BLK-7-/280794623286?

pt=Laptops_Nov05&hash=item4160a9ed36

pa sad ne znam, da ne optuzim coveka unapred ali obzirom da je najverovatnije uradio to sto se cini, tj. prevario ljude, jel moguce

dobiti povracaj sredstava u banci ili nesto drugo? Napominjem da je iznos 23.000 RSD. A to je preko i onih 15.000 RSD za koliko je

moguce i policiji prijaviti prevaru, cini mi se.

Kakav savet?

:rupa::rupa::rupa:Auuuuu 23.000 RSD:lupko::lupko::lupko:
Pa zar nema njegovu adresu sa limunda?

To sto je ovaj clan kafana... imao 63 pozitivne nije nikakva garancija. Nisam 100% siguran kakve sisteme za proveru validnosti podataka koriste ovi sajtovi, ali sta je moglo da ga spreci da u prethodnih 2 meseca (koliko ima nalog) ode u nekoliko kompjuterskih igraonica i izotvara XX naloga i sam sebi da dobre ocene? Ili ako je pametniji koristi neki proxy server od kuce :)

Da bi to uradio mora da ima 3-4 razlicita naloga a svaki nalog trazi sken licne karte tako da je to zeznuto.... ;)
Naravno on je prvo grindao kako valja - nakucao ocene do nekog broja pa onda krenuo da radi prevaru....
Inace kada uzimam nesto preko limunda, uvek se dogovaram da ide placanje po preuzimanju ako je velika cifra a najvise mi odgovara licno preuzimanje - vidis se sa covekom i vidis predmet i nema nikakvih problema u placanju/ostecenju robe i tako dalje....

Ali odgovorno je lice koje mu je dalo licnu kartu i njega mozes da tuzis pa posle neka on juri njega takav je zakon(bar bi trebalo da je takav)zato se i skenira licna karta za limundo

Evo i ja sam se upisao u listu na limundu kod "kafanamarkovic" http://www.limundo.com/kupovina/Rac...Asus-P7P55D-Intel-i5-750-CPU-4Gb-DDR3/4140686

Prvo sam mu poslao poruku da ce doci drugar po to jer cesto prolazi tuda... I jos mi odgovori: "ok, nije problem samo nek se javi malo ranije..."
Medjutim drugar nece pre nove, onda sam ga zvao i sve delovalo ok... Uplatim pare i kazem mu samo da dobro upakuje, na to stize poruka "bice dobro upakovano ne brini" i poslednja poruka u ponedeljak da je poslato :D
Naravno paketa nema, iako mi bilo sumljivo na pocetku reko puno ljudi je kupilo, proveren je clan, imao je po neku ozbiljniju aukciju kad ono prevara godine...

Skoro sam tako kupio mob. sve super ispalo, vec godinama pazim dok trgujem pogotovo na bay-u i po domacim oglasima ali eto svakom se omane, zato vise nikad placanje unapred!!! I SAMO BENCH !!

Mada nece se ovim zavrsiti, samo da nekako dodjemo do podataka....

Poslednja izmena:
A sta bi bilo da je drug otisao tamo dali bi mu dao ovu plocu ili bi izmislio neki razlog kao nisam kuci sada nek dodje drugi put itd.ipak ova ploca i ovaj procesor vrede duplo vise od 14.446 din

Ne mogu sada da preturam po bencu jedan NAS clan je pisao kako mu je limundo suspendovao nalog iako je imao dosta pozitivnih ocena evo o cemu se radi.
Nas clan je prodavao neki laptop na limundu i dao je radnu garanciju 10-tak dana lik je kupio na aukciji i dosao licno da isproba i kupi.Sve je proslo ok ali posle mesec dana(tako nesto) taj lik zove kaze nece laptop da se upali i opet dodje do naseg clana ali tu nastane nesporazum nakoc cega kupac zovne limundo i ovi mu pretili da mora da opravi laptop ili vrati pare nakon cega su mu ovi blokirali profil.

Evo i ja sam se upisao u listu na limundu kod "kafanamarkovic" http://www.limundo.com/kupovina/Rac...Asus-P7P55D-Intel-i5-750-CPU-4Gb-DDR3/4140686

Prvo sam mu poslao poruku da ce doci drugar po to jer cesto prolazi tuda... I jos mi odgovori: "ok, nije problem samo nek se javi malo ranije..."
Medjutim drugar nece pre nove, onda sam ga zvao i sve delovalo ok... Uplatim pare i kazem mu samo da dobro upakuje, na to stize poruka "bice dobro upakovano ne brini" i poslednja poruka u ponedeljak da je poslato :D
Naravno paketa nema, iako mi bilo sumljivo na pocetku reko puno ljudi je kupilo, proveren je clan, imao je po neku ozbiljniju aukciju kad ono prevara godine...

Skoro sam tako kupio mob. sve super ispalo, vec godinama pazim dok trgujem pogotovo na bay-u i po domacim oglasima ali eto svakom se omane, zato vise nikad placanje unapred!!! I SAMO BENCH !!

Mada nece se ovim zavrsiti, samo da nekako dodjemo do podataka....

sto ga nisi ocenio kao svi mi?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno