Nije fer da me kacis a da znas da sam ucutkan (dakle ne-banovan, vec ucutkan sa foruma)
Kada si prodavac, gledas da svakom izadjes u susret. Imam evidenciju gde nedeljno prihvatam u proseku tri reklamacije, najurednije. Priroda internet prodaje
Zamisli kako sam dosao do 4000 pozitivnih ocena, da li mislis da bih varao ljude i za sve ovo vreme skupio toliko pozitivnih, sa samo tri negativne koje pritom obe su sa samog pocetka limunda a ova treca ce da bude regulisana (izgubio se predmet u posti, sto je isto redovna pojava kad saljes 6-7 paketa dnevno, jednom mora da se desi)
elem, gospodjica Lyl je jedna od onih - "kupuj po svaku cenu pa ako ne valja zali se i vracaj"
kad si redovan prodavac, napravis crnu listu. I sobzirom da sam te cizme poslao i znam da su bile uredne i bez tih njenih izmisljenih reklamacija, ja lepo uzmem da vidim u cemu je problem.
2014te je kupila obucu broj 39 od mene. Dakle nije me mrzelo da uzmem, sada vec 4tu limundo svesku i da pretrazim sva komplet limundo korisnicka imena kupaca. Gle cuda - gospodjica je kupila cizme 39 pre 2 godine.
Sada je kupila obucu 38, i salje mi neke nenormalne napomene kako je osteceno ovo ili ono, cak je navela ostecenje koje bi jednostavno moralo da se vidi i na slici. Da je ispala covek i rekla - "uzela sam male su mi izvinite ja bih vratila" << nema apsolutno nikakvih problam gospodjo, vratite ih, evo vam i pare.
Nije ni prva ni poslednja koja se "igra" limunda, na racun prodavaca koji apsolutno nikakvu zastitu nemaju. Do sada sam imao slucajeve gde posaljem nekom nesto, on mi kaze "osteceno" i vrati mi predmet komplet isecen skalperom, jeli - kako bi ja video da su one ostecene, posto jelte, toliko sam lud da to "nisam video" kad sam pakovao. i to se desilo poprilicno puno puta.
U skorije vreme sam imao situaciju da sam stavio CAT-ove kanadjanke i to model Sheffiled (primera radi, u Office shoes nove 24 hiljade din) i NAPOMENEM da su pete ostecene fabricki, cipela komplet nova samo pete lose izlivene ili ostecene transportom ,sta god nije ni bitno, i obuca pendzetirana kod obucara sto je placeno 1000 dinara jer je stavljena stikla od kaucuka, spojena epoksijem koja jednostavno ne moze da se odvoji, pre ce da pukne fabricki deo. Otisle za 3500 din, vracaju mi se pod reklamacijom, covek ih je, kao dete kad otvara igracku od 100 evra da bi videlo sta je unutra, odvalio na nekoj presi ili pitaj boga kako jer epoksi ne mozes da odvojis ni sa srafcigerom a da ne potrosis jedno 3 sata na to. vratio mu pare, stavio ga na crnu listu, udario blok, i sledece nedelje (uz novi trosak od 500 din da obucar to ponovo spoji) prodam za 8 hiljada. Covek zvao i pitao dal imam jos nesto tako jer je prosao "ekstra povoljno" .. pa sad ti udji ovom prvom u glavu zasto je odlucio da raspori djonove.