Pre ce biti 10 dinarcicaNek zavrnu 1000 clanova po 10evrica u proseku pa ti vidi brza kinta
Problem je Limundov poslovni model koji je dozvolio kreiranje alternativnih naloga i gomilanje dugova. Super im je bilo dok su tražili ljudima fotografije obe strane lične karte, to je smanjivalo zloupotrebe od strane korisnika, ali ih je onda nakon par godina lupio poverenik po ušima jer ne smeju da traže lična dokumenta. A kad ne mogu da traže lična dokumenta, širom se otvaraju vrata za svakakve manipulacije.Jos samo jedan komentar na ovu temu i necu vise...
Citajuci juce uvodne postove iz principa i solidarnosti sam poslao zahtev da mi se novac sa mog naloga vrati, a nalog ugasi. Danas je to reseno. Taj novac je stajao preko 6 godina. Isto toliko nisam usao na nalog. A clan sam od 2011.
Danas, kako se tema razvija ja sam promenio misljenje, sami ljudi pisu da su otvarali po xxx naloga koji su zbog neaktivnosti ugaseni, a minusi ostajali 😂
Stvasta definitivno covek moze da procita, samo da kazem da stajem na stranu limunda i nadam se da ce sve lepo naplatiti do poslednjeg dinara. Ovde se definitivno radi o hiljadama naloga i ko zna koliko miliona.
Nisu za poredjenje, razliciti modeli poslovanja zahvaljujuci razlicittim ekonomskim normama i pravilima.popup eBaya koji toliko stvara profita da ne mora korisnicima da preti izvršiteljima zbog 10 dinara duga.
Nema veze sa politikom.Jedino logicno objasnjenje je da je neko iz SNS kupio Limundo..
Insistirao sam da mi ugase nalog posto sam na nuli. Jos nisu to uradili, cime su se stekli uslovi da privremenom merom pred sudom trazim gasenje naloga
Rok za gašenje naloga je 30 dana.Insistirao sam da mi ugase nalog posto sam na nuli. Jos nisu to uradili, cime su se stekli uslovi da privremenom merom pred sudom trazim gasenje naloga.
ulogujes se na sajt idi gore pomoc zatim otvori tiket i podesavanje naloga i napisi zatvori te mi nalog.E izvini, mozes li mi reci kako se gasi nalog? Jel treba da ih kontaktiram na onaj mejl spajalica il kako se bese zove?
meni su odma ugasiliRok za gašenje naloga je 30 dana.
https://www.limundo.com/Kontakt ja sam im ovde napisao da zelim da ugasim nalog. Na limundo poruke su mi odgovorili da nema problema i da im je zao i da ce ugasiti nalog. Do sada to nisu uradili. Nisam izdrzao pa sam im poslao limundo poruku da je meni drago sto gasim nalog i da se ne vidimo vise nikada.E izvini, mozes li mi reci kako se gasi nalog? Jel treba da ih kontaktiram na onaj mejl spajalica il kako se bese zove?
To je Limundo rok koji nase pravo ne priznaje. Zahtevao sam na osnovu Zakona o zastiti podataka o licnosti da obrisu sve moje podatke sa sajta a rok za to im je 48h. Mogao sam i sam to uraditi ali nisam hteo, neka se malo potrude.Rok za gašenje naloga je 30 dana.
Rukovalac je dužan da licu na koje se podaci odnose pruži informacije o postupanju na osnovu zahteva iz člana 26, čl. 29. do 31, člana 33. i čl. 36. do 38. ovog zakona bez odlaganja, a najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema zahteva. Taj rok može biti produžen za još 60 dana ako je to neophodno, uzimajući u obzir složenost i broj zahteva. O produženju roka i razlozima za to produženje rukovalac je dužan da obavesti lice na koje se podaci odnose u roku od 30 dana od dana prijema zahteva. Ako je lice na koje se podaci odnose podnelo zahtev elektronskim putem, informacija se mora pružiti elektronskim putem ako je to moguće, osim ako je to lice zahtevalo da se informacija pruži na drugi način.
Ako rukovalac ne postupi po zahtevu lica na koje se podaci odnose dužan je da o razlozima za nepostupanje obavesti to lice bez odlaganja, a najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema zahteva, kao i o pravu na podnošenje pritužbe Povereniku, odnosno tužbe sudu.
86 ocena....prosečna ocena 1....hahahaha
А мени су блокирали, нико не одговара на мелове и нико се не јавља на телефон.ulogujes se na sajt idi gore pomoc zatim otvori tiket i podesavanje naloga i napisi zatvori te mi nalog.
meni su odma ugasili
Ovo važi samo ako su obe ugovorne strane pravna lica (firme). Limundo to jeste, ali mislim da niko od onih kojima je stiglo ovo nije.U tom slučaju ovo se odnosi
Pogledajte prilog 346487
Ja sam jedan od njih, trazili mi prvo 4 racuna da platim iz 2019e, za dva nasao uplatnice a za dva ne. Vukli smo se sa mejlovima sve dok me nije kontaktirala neka advokatska kancelarija te sam digao ruke i uplatio. Onda posle par meseci dobijem zateznu kamatu u iznosu od skoro 1000 dinaraZaboravih da dodam, znam za dva slučaja lokalno gde su ljudi krajem maja dobili od telekoma potraživanje za neko dugovanje od pre 2-3 godine, kao nije plaćen račun, dužni ste tolko i tolko + kamata, uplatite to ili će vam biti obustavljene usluge, igrom slučaja u pitanju su starije žene, sad da li je to ciljano ili ne, ne bi znao.
Uglavnom one iskopale stare račune gde se vidi da je to plaćeno, odnele i kao "dobro, ok, ne morate da platite" a kad su pre toga bile da se raspitaju dobile su agresivan i neprimeren "to MORA da se plati" stav, "dužni ste, tu nema priče" isl. Stočari...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari