Evening folks..
We've just pushed a patch to steam to address the following issues:
Fix Gamma/Brightness not properly being applied to the Bink videos.
Fix streaming issue for high res textures.
Fix key binding modifications not being applied when pressing escape key.
Some tweaks to MSAA rendering.
Comfort tweaks to mouse drag speed so in-game interactions are smoother.
Please be aware there are some other issues which we are working on, but wanted to get these fixes out to users as quickly as we can.
If users want to remain on the launch version they can select this from the Beta Tab on the game properties.. Just select "launch-version-20150130" and the game will revert back to the original launch build
Thanks for your patience
Ne radi se uopste o tome, ja se nisam pronasao u ovome gore jer nisam ni feministkinja a ni lezbejka... ocigledno.
Kao nekome kome se igra svidja mislim da je povrsno i glupo da se napise tako nesto i donese takav zakljucak na osnovu trailera, zato sto igra ima toliko dobrih i pozitivnih stvari o kojima moze da se pise.
Mada ima takvih komentara poput ovoga sto si ti napisao dosta, i na YT, i po forumima... tipa "Zasto nema vece sise ako je vec zensko?" , "Zasto nema vise muskaraca u igri?", "Zasto je glavni lik zensko?" ali uglavnom se okarakterisu kao trolovanje.
Dosta su koristili tu SJW kartu u marketingu. Pre par nedelja su kakili kako se eto nijedan izdavač osim Square-a nije "usudio" da izda igru zbog toga što je protagonista ženskog pola i zbog tematike igre.![]()
E muka mi je vise od "SJW" prica, "omg omg leftist/liberal propaganda" bullshit, "omg feminist male haterzzzzzzzz!" da li je gay/nije gay, da li je zensko ili ne... koga bre boli k, idite u p... m... vise s time.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari