Šta je novo?

LG V20

Kao da imam drugi telefon. [emoji1] Nego, kada mi stigne poruka na WA, Viberu ili Messenger na ikonici dotičnih aplikacija ne piše broj za poruku kao pre što je bilo... Zna li neko kako da to ispravim ako je moguće?
9d479086092461cb0b3c0181299f374f.jpg

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Jesam... Jesam pre pola sata i podesio sve ali opet neće.

Nešto nisi podesio kako valja... Evo kako kod mene izgleda desktop...
7a1e09147da933d99a0abd93a2294028.jpg

Kako da namestim da mi tako dugme u sredini bude za apps? Dobar je Nova launcher.

Hvala vam, društvo. Tek sad vidim zašto mi je brat rekao "Fali mi Android sloboda" kad je prodao svoj iPhone 6S plus.

Uključi notification badges, ne treba ti Tesla
4aa9f50b9eee484e22b00cfdfd64f32b.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Video sam to odmah ali se plaća... Ma nema veze. Navići ću se i bez toga na ikonicama mada me čudi da ne radi Tesla Unread.

Juče sam instalirao Nova (verujem da ona nema veze sa ovim) i sve je super ali sinoć po prvi put fon nije hteo na wi-fi. Pisalo obtaining IP adress... Ugasio sam pa upalio mob sinoć i proradilo. Ali sada opet neće wi-fi i opet isto to piše... Znate li možda šta može biti u pitanju?

Poslednja izmena:
poz svima

mozda neko zna da mi da smernice i svoje misljenje. imao sam lg g4 no naravno desio se neminovni bootloop. za moje potrebe bio super telefon sa, bar meni odlicnom kamerom i mogucnostima (kako auto tako i manual, bar onako laicki da se malo poigram i procackam). iako skeptican po pitanju problema BL, ipak odlucih da LG dam jos jednu sansu - g6 mi se cinio kao ok telefon za nekih 300-350e koliko sam bio spreman izdvojiti. famozna kamera je bila glavni pokretac zasto sam se i opredelio za upravo taj model, bar sudeci po nekim yt review-ovima. no ili sam ja u tripu ili je kamera na starom g4 bolja? ispravite me ako gresim ali nekako g6 deluje kao da pravi mnogo suma, mnogo zrnastih detalja u odnosu na g4, pogotovo u low light situacijama. nekako mi logicno bilo da posle naucenog iskustva silnih problema sa BL i modularnim glupostima g5, ipak stanu na loptu i naprave korak napred, tacnije 2 (jer je 2 generacije stariji flagship), no mislim da sam se zeznuo. e sad glavno pitanje - kamera na v20 - dal je bliza g4 ili ipak vise naginje na ovu g6? mozda sam ovim pitanjem nekoga uvredio (posto su v20 reklamirali kao mutlimedija telefon sa besnim mogucnostima), no tako je bilo hvale i za g6 pa nisam bas zadovoljan kada pogledam 2-3 god stariji telefon. nemam gde da probam v20 pa zato pitam jer ne bih da dodjem opet u situaciju da kupujem po "recima hvale sa yt/neta" ljudi koji zive od review-ova, a da to ne ispadne bas tako u krajnjem produktu. mozda je neko od vas imao g4 pa presao na v20 ili imao v20 pa presao na g6, te moze da mi kaze svoje misljenje
sorry za poduzi post

Ako je ovo tačno onda zaista nemam reči više.
Odoh i ja na Nokiu...
3f4be082816c4e01214f9de5b61ca97c.jpg

Bas divno :mad:

Pojavio se i kod mene image retention i necu nista da diram kao nadam se da ce mozda to srediti sad u Oreu kad ono avgust

Pozdrav svima,

Interesuje me da li neko zna gde kupiti orginalnu bateriju za V20?

Strasno na sta mi displej lici od ovog ghostinga, ovo je zalosno gledati. A telefon vremenom poceo da radi kao neki no name kinez od 50 dolara. Mrzi me da ga vracam na factory..
Da nemam neke druge stvari za sta mi treba kinta odmah bi ga prodao za malu kintu samo da se resim telefona i uzmem nesto normalno. To je to, posle ovog telefona lg je zavrsio kod mene, bio sam glup sto sam im opet dao sansu. No, bar nije riknuo sam od sebe.

Ma dobar je v20 "up time" moze da "nabije" kao ni jedan drugi telefon.
(Ne iz razloga stabilnosti već iz razloga ažuriranja koja su kod njega retka tj nema ih [emoji23])

Jedini ghosting koji sam za sada uspeo da pronadjem je na mestu status bar ikonica sto i nije strasno jer moras pogoditi pozadinu uz rotiranje slike naravno.
Videcemo sta nosi vreme al za sad ne planiram da ga menjam bar jos godinu dana.

Kod mene se pojavljuje i nestaje, ne smeta mi nesto preterano za sada. Svidja mi se telefon bas, tako da mi je ovo jedina mana na njemu. Nadam se da su radili nesto povodom ovog problema i da ce Oreo to ispraviti mada opet LG je to...boli ih k....

Kod drugara na Note se cela tastatura "preslikala" bukvalno po ekranu:smash:

Neće ispraviti sigurno, boli ih patka. Hiljadu puta su to pokazali.
A kako je krenulo valjda ćemo dobiti taj Oreo do kraja godine.
Ja već razmišljam o sledećem telefonu, nisam pametan šta bih uzeo.. Možda op5t kad padne na 350e..

Jesam, custom kernel sa KCAL. Može nekad da se primeti malo gore sa desne strane ako je jako osvetljenje baš, ali uglavnom se ne vidi uopšte.

Jel moze neki link sa upustvom sta je sve potrebno da bi se to uradilo?

Da rutuješ telefon i flešuješ neki kernel(DOTS ja koristim).
Imaš na xda tutorijal za root, nađi tamo, dirtysanta za h990ds

Evo kako izgleda screen retention kod mene hahahahahahahaha
0233abe77dae021b56662007649aac3a.jpg

ja lg više nikada, ni da su jedini

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

LG US: "You're welcome. Anyway, the Oreo version is currently being sent out by the carriers to our mobile devices here in US. We are unsure though for the international version."

Poštovani korisnici,
imam jedno pitanje
Kupio sam LGV20 na stranici mobileshop. Sa iste stranice smo kupili u razmaku od 10 dana 3 ista telefona (brat, kum i prijatelj). E sad jedino na prijateljevom mobitelu ima na meniju hrvatski jezik, dok na ova tri nema.
Moj ima software version v10G-SEA-XX, dok prijatelj koji ima hrvatski meni ( a i puno više jezika) ima software version V10f-AME-XX.
Prijatelj tvrdi da mu je kod prvog uključivanja očito povukao hrvatski jezik sa google jer je sinhronizirao podatke sa gmaila i da je to zato što je prije ima LG mobitel.
Zvao sam servis u Zagrebu i tvrde da je to nemoguće.
Inače njegova razina Android sigurnosne zakrpe je 1.4. 2017, dok je kod mene 1.7.2017.
Njemu je danas ponudio update nova verzija software V10g-SEP-23-1017 (968,36 MG)

Ima li netko razumno objašnjenje za gore opisanu situaciju.

Unaprijed zahvaljujem

Evo rješenje za dodavanje jezika:

https://www.youtube.com/watch?v=_qlRDWwa9Gw

Nazad
Vrh Dno