Šta je novo?

LG V20

Ja prvo moram da prodam ovaj Z3. Nema se love ***. :(

Sent from my D6603 using Tapatalk

Хоће ли неко молим Вас на брзака да одговори на она моја питања па да се и ја прикључим?

Kako je krenulo, pasce cena na ispod 300, jura vidim ja. :)

kamera je vrhunska, ne znam kakva je na g5 ali u svakom slucaju tesko da neces biti zadovoljan kamerom...ili je bolja od g5 ili makar ista, gora ni teoretski ne moze da bude...

kvalitet zvuka za razgovore odlican, i dovoljno glasan i kvalitetan...meni uvek taj zvuk zveci ili prste visoki dok s nekim pricam ali ovde je to zaista dobro reseno...a kad nije neka buka vrlo cesto moram da smanjujem jacinu...

koristim samo 1 sim tako da to mozda neko drugi bolje zna...

Sent from my iPad using Tapatalk

@Alexva
moze za svaku karticu da se zasebno podesi zvuk zvona, kao i nacin vibracije i zvuk poruke.

Хвала на одговорима делује као оно што ми треба ставио сам мој Г5 на огласе па да видимо.Зна ли неко око инсталирања дуплих апликација (нпр. 2 Вајбера)?

Ako oni budu nabavljali 3 modela od jednom, verovatno ce i oni dobiti popust.

To je taj treći. :)

Evo i ja da se upisem,uzeo od Dada,ja sam pazario silver varijantu. Stigao mi je sa B&O slusalicama. Na prvu sam bas odusevljen,presao sam sa G5.

Ponudjac verovatno cita ovo sto pisemo. [emoji2]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Da sam prodao crknuti flex za delove i stari s3 sad bih i ja sa vama u dil. [emoji1] Ovako cekam da se prikupe parice.
Nego kad pomenuh crknuti flex...sad mi pade na pamet...bolje trazite dve godine garancije nego popust. Mozda i da...a ja bih to mnogo pre prihvatio nego neki popust od 10-20e, pogotovu kod LG.

Moj najbolji drug ima G5. Kamere su neuporedive. Mnogo je bolja na V20. Sad hoce da uzme i on V20. :D

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Meni ovo skroz OK. Svi servisi uključeni osim da sluša "OK Google" uvek, već samo dok je otključan. Wlan, 4g, location, sync uvek uključeni. Brightness na auto.

c66d82348aba62bc20f7684728586d6b.jpg
642063b7642393f67c0c125083765a03.jpg

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Da li da uzmem telefon u radnju u Beogradu sa 1 godinom garancije ili da uzmem od ovih iz Subotice sa takodje 1 godinom garancije?

Nasao sam na dva mesta sa cenama malo vecim nego odo ovih sto donose iz HU pa se neckam oko garancije...

Ja sam planirao da uzmem od clana foruma koji radi sa telefonima, nekako sam alergican od tih radnjica. Imao sam neprijatnih iskustava. Ako vec uzimam bez fiskalnog radnjice bih zaobisao.

Pa sad onako...zavisi. Ako si ga koristio mahom na wifi onda i nije nesto 4 sata sota, na jedan dan. Medjutim ako je mesano, priblizno 50-50% sa 4g onda je sasvim ok. U sustini ono u cemu se svi slazemo sta je najvaznije a to je da izgura dan sa normalnom upotrebom bez bilo kakvog stekanja, znaci da radi apsolutno sve sto je nekom potrebno (npr ako mi odgovara da je ekran na 100% da ga ne stavljam na 50% da bi baterija mogla da izdrzi dan). Ako ispunjava taj uslov onda je potpuno nbt da li uvece pre spavanja ostaje 4 ili 40%...svakako ide na punjac. E sad da li ce to biti ostvarivo sve zavisi od korisnika do korisnika ko kako koristi mob...ja licno ne bih kupovao mob koji sa mojim koriscenjem ne izdrzi dan glat, bez da jurim uticnice. Cini mi se da bi v20 trebao da se uklopi, ali videcemo jos.
P.S. Kakva je info sto se update-a tice? Prema nekoj logici po kojoj flagship-ovi dobiju dva naredna velika update-a v20 bi trebao da dobije Oreo svakako, ali i sledeci android P. Ali s obzirom da sam imao flex 2 koji je takodje bio neka vrsta flagship-a ne mora da znaci...on je dosao sa 5.0, pa je dobio 5.1 i posle MM i kraj. Msm znam da je rano za takvu pricu, ali ako neko ima neki info ili tipuje neka podeli.

Nesto su popustili sa apdejtima, g2 je bio ispred samsunga sto se apdejta tice. G4 npr. jos nije dobio android 7, (tj. tek sad dobija), dok je s6 dobio odavno.

Ja sam planirao da uzmem od clana foruma koji radi sa telefonima, nekako sam alergican od tih radnjica. Imao sam neprijatnih iskustava. Ako vec uzimam bez fiskalnog radnjice bih zaobisao.

Kako mislis bez fiskalnog? PA daju valjda racun u radnji?

Nema info za sada,dobice oreo svakako,generalno razmisljati o necemu posle orea kod danasnjih modela je prilicno nezahvalno.Po tom pitanju se ni google nije bas proslavio sa njihovim paprenim cenama modela

Sent from my iPad using Tapatalk

Daju ali kad kupis u ovlascenim radnjama tipa gigatron. V20 nije zvanicno u Srbiji pa ga mozes naci jedino kod "divljaka".

Ajde hteo bih i ja da ucestvujem u zajednickoj kupovini.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Koliko vas ima, ima da misle da oh lozimo. :)

Posaljemo poruku na KP, da ce vise nas da uzme, svako na svoju adresu. Javimo se isti dan i to je to.

Nazad
Vrh Dno