Šta je novo?

LG V20

Pa kad si tako "duhovit"provali sam ostalo

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Zavisi sta ocekujes od telefona. Ja sam presao na V20 sa M8 zbog muzike. Nisam imao drugih opcija. Osim osrednjeg LG UI (moze to mnogo bolje da bude) nemam nekih primedbi na V20

Pa kad si tako "duhovit"provali sam ostalo

Nisam duhovit nego si mi takav odgovor dao. Dobro nisi rekao da isključim telefon pa se neće čuti ton.
Hoću da slušam muziku, a da ne zovi u slušalicama prilikom poziva, nego vibrira.

U sound opcijama postoje posebni slajderi za ringtones i muziku...

@kvaka33

Kako sluzi v20? Od sutra se trebam poceti druziti sa istim :)

Poslato sa EVA-L19 uz pomoć Tapatoka

Nema velikih zamerki,za sada se telefon odlicno pokazao u svakom segmentu.Mozda da je baterija malo jaca ali nema savrsenog

Sent from my iPad using Tapatalk

Iskreno sem "lepseg"izgleda ne vidim neko cudo za 600e razlike

Sent from my iPad using Tapatalk

V20 vs V30 - http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8238&idPhone2=8712
Osim što nema daljinac i izmenjivu bateriju (ali je zato vodootporan i ima bežično punjenje) sve je bolje na v30 ...

I V20 kad se pojavio bio je preko 800$ tako da će i ovom brzo cena dole ;)

The LG V30 full retail price will likely start at $830. This is around $100 more than the LG G6's official price and it makes sense because the V30 is positioned above the G6.

Also, last year, LG's V20 launched at the same $830 initial price.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jako mi se dja v30 po svim kriterijumima. Doduse i v20 je odlican...na stranu v30 izgled, stb, amoled, ip68, verovatno kamere, i najverovatnije baterija koja je slicna po kapacitetu, ali sd835 + amoled...trebalo bi da pravi razliku.

Ma daj to su milisekunde u pitanju... Držite se vi za sada V20 pa za godinu dana kupite V30...
Jedinu zamerku ali bukvalno jednu u vezi v20 je ta što na pojedinim mestima,gde sam sa drugim telefonima imao domet tj.signal...sa njim nemam.
Neznam da li se i vama to dešava i da li postoji neko softversko rešenje?

taj problem sam i ja imao, bez rešenja...

from komsa's edge

Nisam mislio da je sd820 spor...posto sam pomenuo sd835 i amoled aludirao sam na duze trajanje baterije, a ne na brzinu (mada bi trebalo i da je brzi, naravno).

Ako je ovako los UI ne moze nista da radi brzo koliko moze da bude brzo

Ima i gorih.
Ma i to za trajanje baterije je glupost, svake godine izbace novi SoC, 30% jači, 40% štedljiviji, i na kraju patka, sve se svede na isto. Čist marketing.

Da je tako kao što oni pričaju, mi bi sad imali telefone sa baterijama koje traju 5 dana.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kao i za unapređenja operativnog sistema ispod haube... Do sada bi Android trebalo da leti sa 1gb rama i da ništa ne troši bateriju koliko ga "unapređuju"...

Pa dobro sad nije niko rekao da je tolko stedljiviji. [emoji1] Ali pored toga uvek ubace jos po neku zafrkanciju ili veci i jace osvetljeni ekran pa zato i nije toliki napredak baterije kao sto kazes. Mada ovo za brzinu se slazem...odavno je prica o tome izgubila smisao...sto se mene tice sve posle snap 800 odlicno. Ne bih imao nikakvih problema da furam ni dan danas fon sa tim soc sa novijim softverom naravno i po adekvatnoj ceni za hradver od pre 4-5 godina.

Ma daj to su milisekunde u pitanju... Držite se vi za sada V20 pa za godinu dana kupite V30...
Jedinu zamerku ali bukvalno jednu u vezi v20 je ta što na pojedinim mestima,gde sam sa drugim telefonima imao domet tj.signal...sa njim nemam.
Neznam da li se i vama to dešava i da li postoji neko softversko rešenje?

Zanima me koliko je to losiji signal. Hocu da kupim v20 pa sada se premisljam.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Uf veliki minus :( zar ne moze Lg da napravi jedan potpun telefon?

Uf veliki minus :( zar ne moze Lg da napravi jedan potpun telefon?

aluminijumsko kuciste ga zeza.Ali nije to toliko izrazeno.Gledao sam kolegom koja je razlika.Jedna crta u proseku, u odnosu na moj S8+

Sent from my SM-T825 TAB S3

Nazad
Vrh Dno