Šta je novo?

LG V10

Baš me zanima da li će promeniti nešto kod opcija drugog ekrana ili će to čuvati za V11. Malo mi fali led notifikacija na ovom telefonu, kontam da je dodatni ekran mnogo funkcionalniji ali moraš biti pored telefona da bi sve uočio. Ne možeš izdaleka da baciš pogled na telefon.

Ovak na prvu, malko fludniji i brzi od flex 2. Ostale utiske javljam kasnije.

Probavam redom sve, Note 5 je otpao odmah, ako me ovaj ne zadovolji idem na 6p. Ovako na kratko, ono sto mi je ostavilo najveci utisak je izrada. Os stuca, sjecka, al je brz.

Šta stucka i secka? Ja nemam ni L od laga

Ne ide u istoj rečenici štuca i secka ali je brz... :D Kako je to moguće? :) Hoće verovatno kada kreneš sa instalacijom svih aplikacija, posle bi trebalo sve ok da radi...

Baterija je vrh, ne treba to komentarisati! Telefon je dobar ni to ne treba komentarisati! Treba uzivati :)

Pa kako ne moze. Ajde ovako, probao sam 6p i v10. 6p je fludniji, kretanje kroz menije je tecno, sve klizi. Na v10 ne klizi, ali istom brzinom otvara. Glupo je o ovome pricati ko nije koristio nexus. Ko je koristio nexus, shvatice o cemu pricam. Baterija spada kao luda. Ne vjerujem da cu moci 3sot izvuci. Javicu utiske o bateriji nakon kompletnog punjenja i praznjenja. Kamera je mnogo sporija nocu od s6 i p8. Slike su ok ali je sporija. Dok kliknem i dok on uslika po mraku je 3x sporije nego na s6 i p8.

Poslednja izmena:
Nešto pozitivno da napišeš? :D Kako ljudi gledaju samo negativne stvari... :) Ni jedan android ne može da radi fluidnije od nexusa, to je svima jasno...

Cek polako :) Tel djeluje super, ali pisem samo ono sto osjetim da mu fali u poredjenju sa nekim drugim telefonima.

Pa pozitivno možeš svuda da vidiš, ja podržavam to iznošenje mana za svaki tel, da se neko kome baš te stvari smetaju ne zezne i ne kupi nešto sto mu ne odgovara...

I ja podržavam iznošenje mana ali i vrlina... Ne samo kukanje... :D

Ajd ovak. Izrada 10tka! Displej 10tka. Mnogo vise mi prija ips od amoleda i oleda. Kamera po danu super i video super. Po mraku su slike ljepse nego na s6 i p8, stim da mnogo sporije slika. Ali slike imaju mnogo manje suma nego na s6 i p8. Slike nemaju oversharpeninga i super su. Selfi kam je takodje super. Drugi ekran je opasno dobra stvar, koristim ga kroz kretanje kroz aplikacije. Mnogo bolje rjesenje nevo klasicno otvaranje recent menija. Multitasing super, nisam primjetio ispadanje.
E sad, os je fludniji bio na flex 2 sad mi se cini. Tipkanje na tastaturi kao da ima jako malo laga, ali ga ima, osjetim ga. Ostalo je sve brzo, otvara sve brzo iako nije fludno poput nexus i mate s recimo. Ali se moze porediti sa S6. Zvuk je glasan i dobre kvalitete. Zvuk u slusalici je malo tisi nego na flex 2.

@edit
Fingerprint je tacan, na s6 me vise puta ispizdio. Mada mi je bolje rjesenje na huawei, mada i ovo power dugme nije pretvrdo pa sve ukupno djeluje ok. E sad, duble tap ekran bolje radi na flex 2. Ovdje mi se desi da na duble tap uopste ne reaguje.
Auto osvjetljenje mi se ne svidja. Previse je mracan ekran.

1fe5c90efe10b5ec4d5921302c4f6501.jpg

Poslednja izmena:
Ti se najviše raduješ ako drugi telefon kešira lošije od tvog sony.

Najviše volim kad ne moram puno da keširam za dobar mob. [emoji14]

Ajd ovak. Izrada 10tka! Displej 10tka. Mnogo vise mi prija ips od amoleda i oleda. Kamera po danu super i video super. Po mraku su slike ljepse nego na s6 i p8, stim da mnogo sporije slika. Ali slike imaju mnogo manje suma nego na s6 i p8. Slike nemaju oversharpeninga i super su. Selfi kam je takodje super. Drugi ekran je opasno dobra stvar, koristim ga kroz kretanje kroz aplikacije. Mnogo bolje rjesenje nevo klasicno otvaranje recent menija. Multitasing super, nisam primjetio ispadanje.
E sad, os je fludniji bio na flex 2 sad mi se cini. Tipkanje na tastaturi kao da ima jako malo laga, ali ga ima, osjetim ga. Ostalo je sve brzo, otvara sve brzo iako nije fludno poput nexus i mate s recimo. Ali se moze porediti sa S6. Zvuk je glasan i dobre kvalitete. Zvuk u slusalici je malo tisi nego na flex 2.

@edit
Fingerprint je tacan, na s6 me vise puta ispizdio. Mada mi je bolje rjesenje na huawei, mada i ovo power dugme nije pretvrdo pa sve ukupno djeluje ok. E sad, duble tap ekran bolje radi na flex 2. Ovdje mi se desi da na duble tap uopste ne reaguje.
Auto osvjetljenje mi se ne svidja. Previse je mracan ekran.

1fe5c90efe10b5ec4d5921302c4f6501.jpg
Double tap ti nekad ne reaguje zato što je mali displej ugašen - npr izvadio si telefon iz džepa a mali ne radi sekund jedan - i meni se dešavalo dok nisam provalio šta je
Probaj prstom da prekrijes senzor da se mali ugasi skroz i udaraj double tap do mile volje ali ga neće upaliti - čim skloniš prst i mali se upali double tap radi bez greške
Neznam zašto su tako namestili

Poslednja izmena:
Ukapirao :) Mora se sacekati sekund dva pa onda tap tap :) Sta znam, ok je fon. Izasao me 400e za kes bez ikakvih ugovora. Baterija otprilike 3h20min SOT, sto je za mene najveca mana. Vidjecu za koji dan hoce li se popraviti. Prednost je sto se napuni pun za sat vremena.
Drugi ekran vuce bateriju, tjera sistem da non stop nesto radi. Prije spavanja je najbolje tel poloziti na displej, da se ugasi drugi ekran. Meni je nocas za 7 sati svukao 5%. Sledece vece cu okrenuti ga, mora biti razlike.

Poslednja izmena:
To je tako samo dok ti je telefon u džepu ili u torbici - onda se mali displej ugasi skroz a ovako nikad na bilo kakvom osvetljenju a baterija će ti sigurnost biti bolja

Ukapirao :) Mora se sacekati sekund dva pa onda tap tap :) Sta znam, ok je fon. Izasao me 400e za kes bez ikakvih ugovora. Baterija otprilike 3h20min SOT, sto je za mene najveca mana. Vidjecu za koji dan hoce li se popraviti. Prednost je sto se napuni pun za sat vremena.
Drugi ekran vuce bateriju, tjera sistem da non stop nesto radi. Prije spavanja je najbolje tel poloziti na displej, da se ugasi drugi ekran. Meni je nocas za 7 sati svukao 5%. Sledece vece cu okrenuti ga, mora biti razlike.

Ovo je očekivano, predpostavljam da ništa ne gasiš, telefon koristiš full bez ikakvog ustezanja i ograničenja, ne gasiš mobilni internet, auto 3g/2g, auto osvetljenje...

Wi fi i data on ukljuceni, stim da sam 70-80% vremena na wi fi. Gmail, prognoza, tapatalk, chrome (za sada sa njega pristupam facebooku, kasnije cu instal face i messenger), youtube, music player, mnogo vibera i watsa, auto osvjetljenje, nesto poziva (ne mnogo), 30tak slika.

Onda bi i meni tako držala baterija, tako sam i prolazio na G4, baterijom nisam bio zadovoljan.

Imao sam Flex 2, baterije su jako slicne. Vidjecemo hoce li MM sta promjeniti.

Morao sam ubaciti Nova, njegov launcher je ocajan. Sad mnogo ljepse radi i izgleda.
Evo trenutacno stanje sa baterijom, u poslednjih sat sam instalirao novu i podesavao.

uploadfromtaptalk1457518794682.jpguploadfromtaptalk1457518804973.jpguploadfromtaptalk1457518809698.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno