Ajd ovak. Izrada 10tka! Displej 10tka. Mnogo vise mi prija ips od amoleda i oleda. Kamera po danu super i video super. Po mraku su slike ljepse nego na s6 i p8, stim da mnogo sporije slika. Ali slike imaju mnogo manje suma nego na s6 i p8. Slike nemaju oversharpeninga i super su. Selfi kam je takodje super. Drugi ekran je opasno dobra stvar, koristim ga kroz kretanje kroz aplikacije. Mnogo bolje rjesenje nevo klasicno otvaranje recent menija. Multitasing super, nisam primjetio ispadanje.
E sad, os je fludniji bio na flex 2 sad mi se cini. Tipkanje na tastaturi kao da ima jako malo laga, ali ga ima, osjetim ga. Ostalo je sve brzo, otvara sve brzo iako nije fludno poput nexus i mate s recimo. Ali se moze porediti sa S6. Zvuk je glasan i dobre kvalitete. Zvuk u slusalici je malo tisi nego na flex 2.
@edit
Fingerprint je tacan, na s6 me vise puta ispizdio. Mada mi je bolje rjesenje na huawei, mada i ovo power dugme nije pretvrdo pa sve ukupno djeluje ok. E sad, duble tap ekran bolje radi na flex 2. Ovdje mi se desi da na duble tap uopste ne reaguje.
Auto osvjetljenje mi se ne svidja. Previse je mracan ekran.