Šta je novo?

LG V10

550€ za ovo sa 64GB, još ako si dobio ovu karticu i bateriju - vrhunski si prošao :)
Ovde to i da hoćeš ne možeš da kupiš ni za veće pare...

Koliko se krece inace? U Bangkoku. 6p je bio odprilike isto. Z5 premium 580

Bangkok :)
Nemam pojma za cenu - nema ga na oglasima, nema ga kod operatera ...

EDIT: meni dual SIM ne treba, ali je realno vrh mogućnost za ljude koji imaju dve kartice ...

Steta sto ga jos uvek nema kod nas,sa memorijskom karticom,dodatnom baterijom i 550€ tesko da bi bilo ko trazio nesto bolje [emoji3]

Slab rez. Ne znam zasto se sire ovim ciframa.. Mada ovi na poketnow kazu da je u ta 2 meseca bolje isao nego g4 u svoja prva 2 meseca,sto je cudno.

Odakle ti info da ima min reklamu u usa ? Koliko sam pratio flossia sa V10 su upoznati i ljudi koji ne prate mob telefone u usa.

Edit:
I to pored ove promocije.

Especially awesome with the 200gig card and extra battery.
G4 je iz nekog razloga epski fail u prodaji. Ni ovome brojke nisu ništa specijalno, ali za USA težište a da nije Apple (sad za vikend prodao 13 miliona) ili Samsung, da kažemo da je OK.
Ja nisam stekao utisak da ovo čudo nema marketing.

Ma baš me briga za marketing i da li se prodaje, da li je mainstream ili ne... :D Telefon je bombona... :)

Pa treba da te brine, jer ako se ne prodaje, puca LGju da ga održava.
Nije ovo vise 2002 gde je bitan samo hardver i da ima zmijicu.

Prodavao ne prodavao odrzavace ga isto kao i konkurencija svoje modele.Ne racunam Nexus i Apple.

Pa i svi Nexus telefoni posle par meseci imaju jedno 0.3% tržišta :)
Ne mogu se oni pohvaliti nekom većom prodajom jer ih uglavnom kupuju developeri/dizajneri i zaluđenici za Android i "čist" softver...

Lako je samsungu (S ili Note) ili Epl-u da proda već marketinški razrađene serije telefona.

Za LG G5 će biti zanimljivo videti rezultate prodaje :)

Poslednja izmena:
Dobar je v10 skroz. Bilo bi lepo kada br se pojavio ovde
Ja cu poboljšati procenat prodaje za g5 sigurno [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Poslednja izmena:
@Da$ica molim te, mozes li jos neke utiske napisati ? :)

Kamera, sucelje, brzina, snimanje. I vecini vazno: autonomija :)

Hvala, + kako se cini u rukama naspram lg g4 ?

pozdrav
Po meni mnogo bolje i izgleda i lezi u ruci od g4. Sve tece glatko bez lagova. Ne stizem od posla da se kvalitetnije pozabavim kamerom al ovo koliko sam do sada imao prilike odlicna je. Sto se autonomije tice skroz zadovoljan, od 7 ujutru je skinut sa punjaca jos ga nisam ubio do kraja dana a konstantno je zakacen na wifi/3g, viber, poruke,insta fb i druge dr*alice,surf i oko 40ak min razgovora u prosjeku. Sve u svemu veliko Da od mene za v10, najbolji LG do sada.

Po meni mnogo bolje i izgleda i lezi u ruci od g4. Sve tece glatko bez lagova. Ne stizem od posla da se kvalitetnije pozabavim kamerom al ovo koliko sam do sada imao prilike odlicna je. Sto se autonomije tice skroz zadovoljan, od 7 ujutru je skinut sa punjaca jos ga nisam ubio do kraja dana a konstantno je zakacen na wifi/3g, viber, poruke,insta fb i druge dr*alice,surf i oko 40ak min razgovora u prosjeku. Sve u svemu veliko Da od mene za v10, najbolji LG do sada.
Ajd ako ideš u Bangkok donesi još jedan ja ću sigurno da kupim [emoji1]

Od jednom su svi strani i mnogo domaćih it portala poceli da pisu o ovom telefonu, zadnjih par dana kad god pogledam rss reader bar se jednom dnevno pise o v10.
Drago mi je jer je opasna mašina, da ima kod nas da se nadje kupio bih ga bez razmišljanja, cak mi je privlačniji od 6P.

Sinoc malo probah ovu masinu, najjaci utisak mi je ostavio celicni ram. Toliko cvrsto deluje da mi se cini da je neunistiv.

Tako deluje i na klipovima, drago mi je da uživo daje takav utisak.

Ja se lomim 10 dana dal da dam 600e za njega :) :)
Zao mi se rastati nesto od love, a bez fona sam, prodao S6 i P8 ranije.

Gde bre.. [emoji15] novi telefoni iza ugla a ti da bacis 600e na s808 i bateriju koja ne postoji..

Strpi se jos 50,60dana.

gdje da budem 60 dana bez fona ? A i ne ocekujem nesto vise od nove generacije, osim copy - paste 2015.

pa kupi neki s3 za 100€ ili g2 za 150, preživećeš a nećeš puno izgubiti. za 600€ ćeš moći da kupi g5 i s7 i šta sve ne a ne s808 bez baterije što kaže fkloznica :D

Vrh Dno