G4 je iz nekog razloga epski fail u prodaji. Ni ovome brojke nisu ništa specijalno, ali za USA težište a da nije Apple (sad za vikend prodao 13 miliona) ili Samsung, da kažemo da je OK.Slab rez. Ne znam zasto se sire ovim ciframa.. Mada ovi na poketnow kazu da je u ta 2 meseca bolje isao nego g4 u svoja prva 2 meseca,sto je cudno.
Odakle ti info da ima min reklamu u usa ? Koliko sam pratio flossia sa V10 su upoznati i ljudi koji ne prate mob telefone u usa.
Edit:
I to pored ove promocije.
Especially awesome with the 200gig card and extra battery.
Isti kao na slikama,odlican![]()
Po meni mnogo bolje i izgleda i lezi u ruci od g4. Sve tece glatko bez lagova. Ne stizem od posla da se kvalitetnije pozabavim kamerom al ovo koliko sam do sada imao prilike odlicna je. Sto se autonomije tice skroz zadovoljan, od 7 ujutru je skinut sa punjaca jos ga nisam ubio do kraja dana a konstantno je zakacen na wifi/3g, viber, poruke,insta fb i druge dr*alice,surf i oko 40ak min razgovora u prosjeku. Sve u svemu veliko Da od mene za v10, najbolji LG do sada.@Da$ica molim te, mozes li jos neke utiske napisati ?
Kamera, sucelje, brzina, snimanje. I vecini vazno: autonomija
Hvala, + kako se cini u rukama naspram lg g4 ?
pozdrav
Ajd ako ideš u Bangkok donesi još jedan ja ću sigurno da kupim [emoji1]Po meni mnogo bolje i izgleda i lezi u ruci od g4. Sve tece glatko bez lagova. Ne stizem od posla da se kvalitetnije pozabavim kamerom al ovo koliko sam do sada imao prilike odlicna je. Sto se autonomije tice skroz zadovoljan, od 7 ujutru je skinut sa punjaca jos ga nisam ubio do kraja dana a konstantno je zakacen na wifi/3g, viber, poruke,insta fb i druge dr*alice,surf i oko 40ak min razgovora u prosjeku. Sve u svemu veliko Da od mene za v10, najbolji LG do sada.
Gde? Daj link na pmIma kod nas... Cena 720e...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari