Šta je novo?

LG V10

Turunum svaka ti je na mestu :)

Poenta je da se sve spakuje u jedan lep i kompaktan uredjaj. Ovaj v10 staje u bilo koji dzep. Ali ima i dosta onih koji su iste probali i nikad nebi uzeli manji tel u ruke.

Meni fotoaparat skuplja prašinu od kada imam note 4 :)
Isto tako taj notebook koji gore spominju nema mnogo funkcija - npr gps ...

Poslednja izmena:
Ako ovi LG budu isti ili jeftiniji od samsungovih staklenih ne da necu razmisljati dva puta nego kupujem odmah. V10 mi se bas svidja bas zbog izdrzljivosti.
Note 5, edge+ moras da vodis racuna da ga ne spustis na hladnu podlogu da ti staklo ne bi puklo. Ne daj boze da ti ispadne pozes dase pozdravis. Sa druge strane ovo mi se bas bas svidja.

Obozavam LG nock kod. Sad su jos dodali i fingertip skener, 4gb rama, manual kameru u video i photo modu. Ovaj dodatni mali meni me podseca na edge i moze biti super dodatak. Sve u svemu da docekam jos i LG G4 pro ili note kako ga vec zovu i cim mu malo padne cena na neku realnu sumu kupujem novi LG

Očekuje je se da bude oko 650$, u svakom slučaju povoljnije od samsunga i nexus 6p ...
Videćemo za neki dan krajnje cene .

Kako povoljnije od 6p kada je on 500$ u usa ?

Ali 32 GB?
U Italiji 700 €, za ovaj ćemo tek videti...

Pa pisao si u dolarima.. 64gb je 550$ znaci oko 100$ manje od v10

6p.png

750 € nexus 6p u Italiji :)

Ovo se jedino zna za sada u vezi V10

The device, which features two front cameras and a small secondary screen that works independently from the main 5.7-inch display, is priced at 799,700 Korean won ($679) locally - 11 percent lower than domestic rival Samsung Electronics Co Ltd's cheapest Galaxy Note 5 phablet model that was launched in August.

Bar što se tiče cene LG je uvek imao najbolji odnos dobijenog/uloženog ...

Poslednja izmena:
Imao a da li ce imati to je pitanje. Kao sto sam rekao ovaj v10 nece skoro u evropu ako uopste i dodje. A kada sleti ocekujem 700e u legalnim shopovima(saturn.de ,mediamarkt ) sto je opet isto kao 6p..

Ceniš da če u Americi biti 550$, a u Evropi 750€ kao nexus 6p ? :)

Valjda ce i ovog LG-a nabavljati ovi iz VIP-a. Pa da vidimo cenu. Sto se tice USA cena, osim ako tamo ne kupujete tehniku zaista ne vidim smisao diskutovanja njihovih cena.

Pa u ovom trenutku jedino postoji info za Koreju i Ameriku tako da ne vidim šta drugo može da se piše :)
Kada bude za Evropu postavićemo i to - u svakom slučaju biće povoljniji od glavnih konkurenata kao i svi LG telefoni ...

Telefon je prilicno dobar na prvi pogled, ali treba sacekati ozbiljnije testove. Jedino sto mi bode oci je baterija 3000 mah na 5.7 inca qhd plus onaj sekundarni. G pro 2 sa fhd i 200mah vecom baterijom se nije bas najbolje pokazao kad je baterija u pitanju.

Realno najkompletniji telefon koji je do sada izbacen na trziste,svidelo se to nekome ili ne [emoji4]

Nebih se slozio. Evo ja imam i g4 sa 5.5 i tablet z2 od 10 inca. Iako je jedan od najlaksih tableta retko ga nosim svaki dan. A imam i mrcinu od dslr aparata. Poenta je da se sve spakuje u jedan lep i kompaktan uredjaj. Ovaj v10 staje u bilo koji dzep. Osim leti ko nosi uske sorceve. Imao sam i phablete i sa 6 i 6.4inca. Jeste da su ne praktični ali nije sad nesto da ne moze da se koristi u svakodnevnoj upotrebi. Ja iskreno ispod 5.5 nikad nebih mogao da se vratim. Isto tako i kad sam prodao tv42 i uzeo 55inca. Svi u kuci poludeli. Kao jesi normalan a sad isti nebi nikad ga menjali za manji. Vecina vas nije koristila vece ekrane malo duze pa vam je sok kad vidite tako nesto. Ali ima i dosta onih koji su iste probali i nikad nebi uzeli manji tel u ruke.

5,7-6" je daleko od kompaktnog...a DSLR je malo van poređenja, zar ne? Poenta je da toliki telefon nećeš moći da držiš u džepu (osim ako je kaput u pitanju)...a ako već moram da secam torbicu radi jbnog telefona, radije bih da je secam radi netbooka i kompaktnog fotoaparata (neki telefončić staje u džep bez problema) i imam bo5i doživ5aj.

Niko ne spori da su u pitanju dobri aparati, kvalitetni, da su impresivniji u korišćenju od nekog krša od 4.5"...ali praktični? Jok. To je moja poenta.

Mora covek da promeni nik u ljurodivi.

Tj. 5urodivi.

5,7-6" je daleko od kompaktnog...a DSLR je malo van poređenja, zar ne? Poenta je da toliki telefon nećeš moći da držiš u džepu (osim ako je kaput u pitanju)...a ako već moram da secam torbicu radi jbnog telefona, radije bih da je secam radi netbooka i kompaktnog fotoaparata (neki telefončić staje u džep bez problema) i imam bo5i doživ5aj.

Niko ne spori da su u pitanju dobri aparati, kvalitetni, da su impresivniji u korišćenju od nekog krša od 4.5"...ali praktični? Jok. To je moja poenta.
Iskreno ne znam sta nosiš od garderobe ali v10 staje u bilo koji dzep. Pod kompaktno sam mislio dobar aparat, ekran dovoljno veliki da mi zameni notebook i sve spakovano da moze da stane u dzep. *** nošenje ranaca nije moj fah. Takodje i sve to posebno nositi uvek sa sobom nije sretno resenje. Barem meni.

Reklame su zabranjene :d

Slazem se sa hunderom, i ja sam se cudio kad je drugar pre 2 i po godine kupio note 3, mislio sam da je to nemoguce koristiti. Kad sam kupovao fon, razmisljao sam da ce mi i 4.7" biti mnogo. Na kraju sam se na 5.9" navikao isti dan, i sad nista ispod 5.5.

Doduse leti jeste malo nezgodno ako nisi u farmerkama.

Poslednja izmena:
Da se zapljunem i ja ovde... Deluje super v10. Malo je nepraktičan ovaj gornji ekran, ali dobro, hteli su da naprave nešto slično edgu... Čuvam pare i uzimam neki uređaj od lg-a...

Bas zbog toga sto deluje super ovaj telefon, mislim da nece bit u prodaji u Evropi, bar ne u skorije vreme. Telefon je stvarno vrh, i bas mi se svidja.

samo šta će mu koji k.... 2 kamere napred inače je super - hebali ih selfiji

Meni danas dobro dosla prednja kamera. fotografisao sam nove cipele na sebi. :)

ok jedna ali sta ce im 2-dobro da nisu nazad stavili 3

Kako sta ce. Jedna wide jedna obicna. Pitanje je kad ce tako nesto ici pozadi

To je da prave 3D fotke. Eto da sam imao danas ovu duplu prednju kameru, ne bi morao iz vise uglova da slikam. :)

Vrh Dno