Šta je novo?

LG Televizori

Narode, ja ne znam šta vi i kako gledate, blooming na svakoj stairy night sceni + titl koji osvetli pola ekrana je toliki na svemu osim top miniled i bilo kojem OLED da nema šta da se diskutuje, to nije lična preferencija nego je činjenica. Ko ne vidi da mu pola mračne scene nestane iza slova kad akteri progovore... slobodno VOX od 50k rsd i nemojte ni da se trošite za LG ili tako nešto.

Pozdrav svima. Prvi put se odlučujem za kupovinu preko Ananasa i bi prvo pa muško 😄

Cena je stvarno bila primamljiva, nadam se da ću dobro proći. Ako je neko imao iskustva i kupovao skoro preko njih značila bi mi svaka informacija. Hvala unapred.

1000015952.jpg

teme za Ananas i kurirske službe su u ovom podforumu

Odličan TV,nećeš se pokajati.Ja sam isto preko njih uzeo.

Drzite se teme, ovo je LG Televizori, a ne LG Monitori 😂 Salimo se malo, uzdravlje tv. Kad stigne javi utiske, uporedi ga sa starim koji si koristio.

Po meni se ne isplati, za malo vise para moze da se uzme original.

Radio je i moj klon sa Alija u pocetku a onda je poceo da brljavi...

Ja sam kopiju sa Alija platio oko 10e, original sam platio cini mi se 3600 din u BC Group-u i uz to dobio garanciju od 2g.

Kopija je radila super neko vreme i onda je pocela da brljavi i jedino resenje je bilo da kupim drugu kopiju i onda tako da idem u krug.
Izludjivalo me je sto svaki put kada uzmem daljinski u ruke moram da pritisnem bilo koje dugme 2x da bi se nesto desilo (prvi put valjda da se daljinski probudi a drugi put da uradi komandu). Onda nekad radi iz prvog klika pa ako automatski uradis dvoklik on pauzira i nastavi sadrzaj, itd..

Ako gledas iz perspektive da je nesto 2x ili 3x skuplje bez obzira na to koliko je novca onda si u pravu, ali realno gledano po cifri to i nije neka razlika obzirom na danasnje cene svega..

Da potvrdim, stigao mi tv 55QNED80A3A za 2025 godinu, piše lepo na kutiji, new 2025.

Mnogo brži rad od LG7450.

Mane; Daljinski je očaj, bar meni. Podešavanja nisu kao kod LG7450 gde se baš sve lepo vidi i podesi.

No, provaliću sve cake, tek juče stigao a nisam ga nešto ekstra podešavao.

Svidja mi se zvuk i slika, pre svega zvuk, lepo izvuče govor kada je govor baš nejasan.

Da potvrdim, stigao mi tv 55QNED80A3A za 2025 godinu, piše lepo na kutiji, new 2025.

Mnogo brži rad od LG7450.

Mane; Daljinski je očaj, bar meni. Podešavanja nisu kao kod LG7450 gde se baš sve lepo vidi i podesi.

No, provaliću sve cake, tek juče stigao a nisam ga nešto ekstra podešavao.

Svidja mi se zvuk i slika, pre svega zvuk, lepo izvuče govor kada je govor baš nejasan.
Bilo bi lepo ako mozes da ostavis jos neki detaljniji utisak o slici kakva je (sdr/hdr) i kakva je osvetljenost?

Ne mogu konkretno ništa da ti kažem o slici. Uživo kanali, na primer arena koja je navodno u HD, dobro izvlači ali mislim da može još bolje.
Kada pustim seriju, ide na najjaču moguću postavku koja može za tu seriju.

Tek će proći vreme da mu utvrdim nedostatke.

Vrh Dno