Šta je novo?

LG Televizori

Rešio na kraju sa custom EDID-om u postavkama player-a, ugasio da ne reprodukuje DV i sada vuče samo HDR traku, dosta je bolje sada...

Bas sam to hteo da predlozim, da se oslonis na HDR fallback layer i ignorises DV totalno ako ti ne odgovara.
Super da si nasao resenje (y)

Pozdrav, imam LG C1 i kupio sam ga polovnog. Od kako sam ga kupio baterija na daljinskom traje 2-3 nedelje max. Da li neko ima slican problem i da li postoji neko resenje osim da se kupi novi daljinski? Ne vidim da je neko dugme zaglavljeno jer prilikom stiskanja se pali crveno svetlo. Hvala
To je normalno, vuče više baterije jer koristi BT plus magic remote" strelica za kontroliranje" i začas je pocucla. Isto mi je bilo, rješenje ti je da nabaviš punjive baterije i zavrsis stvar... konkretno, kod mene su od 2500mAh, imam dva para i punim ih tj. mijenjam jednom godišnje .

Pa i nije baš normalno, imam i ja C1 i ne pamtim kad sam promijenio baterije a koristi se TV baš dosta.

Meni se na C1 pokvario pre daljinski nego sto sam promenio baterije, a imam tv skoro 3 godine 😂

Stigao u rekordom roku, doduse uzeo sam neki bundle deal sa 3 stvari da bi stigao brze.

Deluje isto kao original samo nema LG logo. Za sada ne krcka kao sto je original krckao.

Uzeo sam MR22 iako sam ranije imao MR21. Cim sam ubacio baterije odmah sam mogao da upalim tv i tv je izbacio poruku "registering new magic remote" i sve radi top :)
Moze link od ovog ili na pp?
Da li taj daljinski moze na 43 up 76703b? Imam običan trenutno, pa ako radi fino cena je ok da ga uzmem

Stigao u rekordom roku, doduse uzeo sam neki bundle deal sa 3 stvari da bi stigao brze.

Deluje isto kao original samo nema LG logo. Za sada ne krcka kao sto je original krckao.

Uzeo sam MR22 iako sam ranije imao MR21. Cim sam ubacio baterije odmah sam mogao da upalim tv i tv je izbacio poruku "registering new magic remote" i sve radi top :)
Ja imam uz moj tv MR20. Kako da znam da li bi ovaj tvoj radio kod mene? Gde su na ovim tvojim tasteri za play i pauzu?

Tasteri za plej, pauzu i ostalo su izbaceni od MR21 pa na dalje.

Ako imas MR20 ovaj ti ne donosi nista novo sto ti imas u sustini.

Pozdrav, ako nije za ovu temu javi te gde da pisem. Imam veliki problem i treba mi pomoc.
Pre dva dana kupio sam preko KP LG Oled 65 c41 LA,tv u prinipu radi dobro, ali kada gledam streaming platforme ( Konkretno Netflix i MAX ) random mi tv zakuca-iskljuci se- ukljuci se. Ne postoji neki patern, nekada se dogodi posle 30 min, poslednja dva puta 6 min gledam i to se desi..
Malo je reci da sam sokiran s obzirom da je tv veoma skup. Samo da dodam da sam pre ovoga imao C2 , ne znam da li mi se jednom za godinu dana koliko sam ga koristio, desilo nesto slicno.
Da li se nekome ovo desavalo? Sta da radim? Da li nekako ovo mogu da resim?

Pa msm naravno da moze da se koristi, samo su odlucili da izbace te dugmice i da sve ide preko tockica.

Pozdrav, ako nije za ovu temu javi te gde da pisem. Imam veliki problem i treba mi pomoc.
Pre dva dana kupio sam preko KP LG Oled 65 c41 LA,tv u prinipu radi dobro, ali kada gledam streaming platforme ( Konkretno Netflix i MAX ) random mi tv zakuca-iskljuci se- ukljuci se. Ne postoji neki patern, nekada se dogodi posle 30 min, poslednja dva puta 6 min gledam i to se desi..
Malo je reci da sam sokiran s obzirom da je tv veoma skup. Samo da dodam da sam pre ovoga imao C2 , ne znam da li mi se jednom za godinu dana koliko sam ga koristio, desilo nesto slicno.
Da li se nekome ovo desavalo? Sta da radim? Da li nekako ovo mogu da resim?
Garancija.

Ako reinstall aplikacija ne pomogne onda garancija sto kaze kolega.

Pa i nije baš normalno, imam i ja C1 i ne pamtim kad sam promijenio baterije a koristi se TV baš dosta.
Takođe, a i pre toga na Nano Cell, otišao tv u drugu kuću, a da nisam menjao baterije

Probao sam reinstall, isto se desava. Jedino sto mi je palo na pamet jos je da probam da ga vratim na fabricka podesavanja i da ga ne update-ujem, jer tv kad igram ps5 ili gledam tv za sad nema tih problema, sve radi kako treba, pa ne znam da li je mozda neki software problem, ali ako me savetujete zvacu onda ovlasceni servis sutra pa da vidim sta ce mi reci, s tim sto sam se nadao da to moze da se mozda izbegne. Hvala

A ima tu raznih faktora i ne koristimo svi tv isto očito. MR ima dva moda, IR i BT , IR tril
Ne znam, tako je i na C1 kao i na UH85 iz 2016 u drugoj sobi . Očito imamo drukčije navike korištenja , ja npr puno koristim pointer i smart sistem tv-a koji koristi bt , saltanje, paljenje, gašenje, vol-+ isl ide preko IR koji trosi puno manje i tako mogu trajati sto godina ..

Dešava li vam se da vam daljinski od LG samo najednom izgubi opciju pametnog kursora ili kako se vec zove, a ostale sve opcije rade?
I kad nestane ne znam kako da ga aktiviram opet na lak nacin osim reseta i ponovne konekcije daljinca.
Imam tv 6 meseci, drugi put se ovo desava

Trebalo bi da klikneš samo jednom na onaj točkić i pojaviće ti se kursor, kao da ode u sleep mod.

Probao sam reinstall, isto se desava. Jedino sto mi je palo na pamet jos je da probam da ga vratim na fabricka podesavanja i da ga ne update-ujem, jer tv kad igram ps5 ili gledam tv za sad nema tih problema, sve radi kako treba, pa ne znam da li je mozda neki software problem, ali ako me savetujete zvacu onda ovlasceni servis sutra pa da vidim sta ce mi reci, s tim sto sam se nadao da to moze da se mozda izbegne. Hvala
Probaj da iskljucis da automatski prevaci na filmmaker mode u podesavanjima slike

Pitanje za vlasnike LG OLED C4.
Da li stvarno postoji nijasa zelene boje kada se gleda sa strane tv? Kakva su Vasa iskustva? Po netu pisu pojedinci. Cak sam naisao na anketu vlasnika koji pisu da ima.
Hvala.

Po svim testovima ima, kao i za B4 koji sam ja uzeo, ja uopšte to ne primećujem. Najbolje da odeš uživo i vidiš negde.

Da li se nekom sa OLED65C4 desava da se ton random pojacava i smanjuje? Ukljucen mi je onaj AI sound, ne znam da li mozda ima veze sa tim?

Ugasi to, do toga je.

Primetih veceras na mom LG 65NANO82T3B malo ozbiljniji backlight bleed. I odozdo i na sredini ekrana. Tv je uzet pre nekih 2 meseca. Doduse nisam gledao skoro film u mrklom mraku, pa nisam primetio.

Sta mi je ciniti, hoce li to s vremenom da se smanji samo od sebe? Ima li neke metode da se "popravi" ? Iskren da budem ne smeta mi toliko (trenutno), tv uzet u domacoj radnji, pa se ne bih bas odmah maltretirao da ga reklamiram. Takodje pitanje da li ce uvaziti reklamaciju zbog toga..

Nema leka za to, tako je kako je. I da ti zamene za drugi, taj drugi moze da bude gori nego taj sto imas. Mana tehnologije, to je to..

jel ste uzimali one kopije magic daljinca na aliju? naleteo mi neki za manje od soma dinara, fizički identičan, ne znam samo kako će da se ponaša.
par dugmića mora da stisnem kao konj da bi ostvarili kontakt, otvorio, čistio, ne pomaže.

Nazad
Vrh Dno