Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Dobices jos jedan email od njih. Ako ne posalju posle npr dve nedelje pitaj ih sta se desava.
I da, za oled znaci produzena garancija.
I da, za oled znaci produzena garancija.
Dakle ti vise verujes sverceru robe iz madjarskih prodavnica nego LG Srbija... ma bravo! 😀Nisam bas siguran koliko ti znaci garancija ta od jos 3 godine. Covek koji uvozi robu iz madjarske mi je objasnio da oni to ne rade po zakonu. U sustini ispadne da je tih 3 godine laz i da je marketing da privuku ljude jer obicno uvek odbiju kada prodje 2 godine. Zato kod madjara imas 2 a ako zelis vise moras da doplatis, pa se ne sekiraj previse za tih jos 3.
Pa naravno da će taj što dovozi robu iz Mađarske (švercer) da govori tako jer mu ta garancija 2+3 ubija posao. To je jedan od najvećih razloga zašto ljudi neće kod njega da kupe već kupuju u domaćim prodavnicama.Nisam bas siguran koliko ti znaci garancija ta od jos 3 godine. Covek koji uvozi robu iz madjarske mi je objasnio da oni to ne rade po zakonu. U sustini ispadne da je tih 3 godine laz i da je marketing da privuku ljude jer obicno uvek odbiju kada prodje 2 godine. Zato kod madjara imas 2 a ako zelis vise moras da doplatis, pa se ne sekiraj previse za tih jos 3.
C3 zbog dts i postolja.U dilemi sam pa molim pomoc. 😃
LG OLED55C3 ili OLED55G2 za istu cenu? Ne igra ulogu da li je wallmount ili stand.
Bas tako ,a mozda ih i sam uvozi,jos jedna stvar cena .Kod madjara je bilo najpovoljnije kupovati negde od 2010 do 2020 ,mozda i ranije, kada su razlike bile drasticne ,sada i ne svaki moj izbor tv a je bio ili skuplji ili tu negde sa cenom na strani radnje i 3 g dodatne garancije/moj trenutni tv lg65 nano 783,je bio jeftiniji u radnji nego na oglasima /Naravno ne kazem da nema povoljnijih modela ,ali broj je mizeran.Dakle ti vise verujes sverceru robe iz madjarskih prodavnica nego LG Srbija... ma bravo! 😀
Covek je registrovan pre dva dana, zar mislis da je relevantan da ga iko shvati ozbiljno uopste?! 🙂Dakle ti vise verujes sverceru robe iz madjarskih prodavnica nego LG Srbija... ma bravo! 😀
Slična ušteda i u mom slučaju, pre dve godine sam uzeo C1 od Mađara, can recommend 🕶️Nisi upravu. Moj tv je kupljen kod madjara kad preracunam forintu u rsd za 160000rsd, a kod nas je bio 260000rsd.
Naravno sa se za tu razliku isplati kupiti kod Mađara. Samo to zavisi od konkretnog modela i trenutka u kome se kupuje. Ako je razlika manja od 20% po meni se više isplati uzeti u domaćoj prodavnici.Godinama kupujem od "madjara" i nikakvih problema nisam imao, normalno kad jednog "ubodes" kako valja, sa njim saradjujes godinama. Mnogo su jeftiniji televizori kod njih, pa je to i normalno. Evo u toku su pregovori oko nabavke Samsunga 77S95C za nekih 2400e, a ovde je oko 3700, do 4000e, pa sad kupi ovde zbog 5 godina garancija
Ja samo nisam hteo da budem grub 🙂. Neverovatni su mi takve pojave, kao da je dosao na mesto gde obitavaju predskolci sa zadatkom da pripoveda nesto iz Ezopovog opusa.Covek je registrovan pre dva dana, zar mislis da je relevantan da ga iko shvati ozbiljno uopste?! 🙂
Moj prosli oled je posle 2 godine sprzen od strane moje zene, Sony mi priznao garanciju i zamenio TV i to sam dobio top model.OLED je tek druga priča, zbog cene mislim da je prioritet 5 godina garancije...
Sa C3 ne.Da li sa C77" dolazi wall mount tj zidni nosač?
Kolko para, imas ih od 40 pa do 150hiljadaPozdrav ljudi!
Koji LG bi preporucili od 43" ,rezolucija 4k?
Moze samo dve godine.i da može da se reši garancije ovde kod nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari