Šta je novo?

LG Televizori

Koja verzija soft?

Koja verzija soft?
Pa zadnja verovatno
Obrisao sam podešen HDMI source za Xbox na TV ponovo podesio sad valjda radi ok
Dobro je već sam se us*ao da je otišao TV i cimanje oko pretnji za garanciju

Izbilo mi ovo plavo u uglu, ima li mu spasa ili je vreme za novi? Star je 3 ili 4 godine. Gasio sam ga na duze iz struje, nista. Isto je na bilo kom ulazu.

20230723_122202.jpg

Probilo pozadinsko osvetljenje, ako imaš garanciju reklamiraj to.

Stiže polako firmware 3.33.65 za C2 i G2 koji rešava ASBL problem, kao na C3/G3 seriji. Nema više potrebe za čačkanjem po service menu.

Lg 43, 9 godina star bio kod nas nekih 600€ nov. vs c1 65. Oled bio 260k dinara kod nas.
Ko kupi oled taj je magarc. Sala mala. Ovo je za one koji nemaju para da kupe oled, a zeleli bi. Naravoucenije ne bacajte pare.
Ovde ce se najvise naljutiti korisnici oled tv-a i dzabe me prozivali, ali ovo je realnost. Uzivo jedva, jedva primetne razlika.

Prilozi

• IMG_20230804_162626.jpg
    IMG_20230804_162626.jpg
    142.8 KB · Pregleda: 144
  • IMG_20230804_162419.jpg
    IMG_20230804_162419.jpg
    229.2 KB · Pregleda: 144
  • IMG_20230804_161529.jpg
    IMG_20230804_161529.jpg
    92.9 KB · Pregleda: 142
  • IMG_20230804_162703.jpg
    IMG_20230804_162703.jpg
    140.8 KB · Pregleda: 153
Pa daleko je ovo od jedva primetnog, cak i na slikama 🙂
Ali koliko para toliko i muzike 🙂

Lg 43, 9 godina star bio kod nas nekih 600€ nov. vs c1 65. Oled bio 260k dinara kod nas.
Ko kupi oled taj je magarc. Sala mala. Ovo je za one koji nemaju para da kupe oled, a zeleli bi. Naravoucenije ne bacajte pare.
Ovde ce se najvise naljutiti korisnici oled tv-a i dzabe me prozivali, ali ovo je realnost. Uzivo jedva, jedva primetne razlika.
brate jesi ti slep 😅 oled je nesto posebno vidi se i na slici koliko su bolje boje...

Pa jesu bolje,ali da li su bolje za 200k razlike 🙂 Šalim se,da imam love i ja bih išao na OLED,bez obzira na cenu.

Na slici sa mackom se vidi kako probija pozadinsko osvetljenje oko nje, uzmite samo u obzir da bi to bilo X puta gore na panelu od 65".. Nije bas za poredjenje ako nije ista dijagonala, ili da je bar mala razlika 🙂

Ja te razumem u potpunosti 🤣 jos ako TV koji kupis, a nije OLED ima Android u sebi 🍻

Razmisljam da uzmem 42" LG C2 kod nas i da ga koristim kao monitor. Prvenstveno za multimediju i gaming.
Vidim da jos uvek ima ona akcija 2+3 godine sigurnosti. Da li neko zna sta pokriva ta njihova garancija?
Da li je burnin pokriven garancijom kod Lg-a?

Naručio sam 55'' C2 trebalo bi da mi stigne od srede, pa me zanima da li je potrebno prilikom prvog uključenja da imam nekakav LG nalog ili tako nešto, da bi se ulogovao na taj njihov Store, nisam imao do sada LG tv. Nažalost dobra stara S20 Panasonic plazma stara 12 godina ispušta dušu, pa reko da je zamenim sa oledom. LCD, LED i ostale bućkuriše nisam razmatrao ni pre 12 godina, pa neću ni sad. Valjda se neću razočarati kvalitetom slike, pošto sam plazmom sve ove godine bio prezadovoljan.

I jos jedan LG crko
Sad C11 star dal i 2g
Imao je skoro tripove da se pali gasi kao lud, sad se samo ugasio i nema znakova života.
Probao onaj power reset ma nista
Pre oko 6m mi je crkao LG star oko 7g
LG = smeće iako sam bio njihov fan zbog ovog C11
Videću sutra šta kažu za popravku zamenu
Ako poprave ide na oglase iako imam jos 3g garancije i uzimam Samsung ili Sony OLED
Nijedan od 3,4 Samsung LCD što imamo i 15g nije do sad crkao

I jos jedan LG crko
Sad C11 star dal i 2g
Imao je skoro tripove da se pali gasi kao lud, sad se samo ugasio i nema znakova života.
Probao onaj power reset ma nista
Pre oko 6m mi je crkao LG star oko 7g
LG = smeće iako sam bio njihov fan zbog ovog C11
Videću sutra šta kažu za popravku zamenu
Ako poprave ide na oglase iako imam jos 3g garancije i uzimam Samsung ili Sony OLED
Nijedan od 3,4 Samsung LCD što imamo i 15g nije do sad crkao
Definitivno je uginuo TV ne daje nikakve znake života.
Garancija je 5g, prošlo je malo više od 2g
Neki Ignis servis je dao tu produženu garanciju dal beše uvoznik Ro**ing
Koja je sad tu procedura reklamacije, zvati, odneti im, poslati kurirskom? Baš mi se šalje TV 65 inch preko kurirske....
Šta ko je mator ne može da vrati u kutiju ovoliki TV?

Prvo proveri sta je dodatna garancija, posto je +3g obicno samo za panel

Prvo proveri sta je dodatna garancija, posto je +3g obicno samo za panel
Sad ću da pročitam txt file u mailu
Piše 5g garancije bez brige, obećava
Jel moguće da je LG C3 skuplji 1000 evra od C2 iste dijagonale 65 inch?

Najnoviji model, a ovaj drugi na akciji. Nije realno poređenje.

Valjda je ovo na sve 5g
Tj na delove je sigurno
Valjda ga neće popravljati nego nek daju pare nazad sa kupim C21
Kako to ljudi ima šalju jer je ogroman TV, kutija?

Prilozi

• SmartSelect_20230808_132051_Word.jpg
    SmartSelect_20230808_132051_Word.jpg
    294.6 KB · Pregleda: 63
Neće ti sigurno dati pare nazad, da je u 6 meseci, pa da možeš.

Kako ono bese moze da se ugasi tv ali da se cuje zvuk?
Recimo pustim radio preko tv - a a hocu da ugasim ekran.
Secam se da sam to jednom ranije uradio ali ne mogu da se setim kako?

Ako nećeš da koristiš voice assistant, ideš na All Settings / General / OLED Care / Device Self Care / Energy Saving / Screen Off

Zvao sam BC i Ignis moraš TV doneti sam jer sam van BG
Kontam nekim starijim ljudima ili ko nema vozilo dođu i pokupe sami
Garancija kaže važi na sve van 2g što je odlično jer ako nešto popravljaju uopšte (čisto sumnjam) neću plaćati ništa

Ако не могу да поправе уређај у гаранцији и немају исти модел за замену, купац бира замену за адекватан или повраћај новца.
Panela ima ihaj. To je samo ako ne mogu da poprave. U njegovom slučaju dobiće nov panel.

Nazad
Vrh Dno