Da li G2 modeli uopšte u pakovanju imaju nekakve nogice da bi mogli da stoje na polici, ili su striktno predviđeni samo za kačenje na zid...?Pa da G2 je pravljen sa ide skroz uz zid kao slika. Stvarno izgleda super kada se namesti ali dok se namesti pakao. Sve uticnice koje su trebale biti iza TV-a moraju sa se ukopavaju u zid zajedno sa maskom. Ne zelim da ih uklonim ako nekada budem menjao TV koji je nazovi "normalan". Da nije G2 sve bi bilo skriveno lagano jer su uticnice vec tu. Ovako igrarija. I tako x3.
Moze da se montira postolje ali nije to to. Plus se posebno kupuje. On je bas predvidjen za zid. Nesto kao Samsung Frame model.Da li G2 modeli uopšte imaju neke nogice da stoje na polici, ili su striktno predviđeni samo za kačenje na zid...?
Znači nema one dve nogice koje su standardno išle u pakovanju uz LG LED modele...? 🙁Moze da se montira postolje ali nije to to. Plus se posebno kupuje. On je bas predvidjen za zid. Nesto kao Samsung Frame model.
Nema. Dobija se nosac za zid umesto toga koji je pravljen bas i samo za njega. Moze se kupiti i neki standardni nosac i TV okaciti bez da ide uz zid.Znači nema one dve nogice koje su standardno išle u pakovanju uz LG LED modele...? 🙁
Setih se onog vica kad dođe žena u mesaru i pita mesara "jel imate nogica", a on kaže da "a ne na kkk sam došao" 🤣😂Da li G2 modeli uopšte u pakovanju imaju nekakve nogice da bi mogli da stoje na polici, ili su striktno predviđeni samo za kačenje na zid...?
kako si testirao da kabl stvarno podrzava 4k/120hz?Ako imas wallplate za hdmi, testiraj da li provlaci 2.1(120hz/4k) pre nego sto okacis, ja sam se sa time mucio dok sam uspeo da nadjem neke koji ne degradiraju signal. U zidu sam odmah ubacio 2x hdmi 2.1. Normalno sve je lakse kad je gipsani zid...
Kaže mi drugar onako kroz priču da stalak za G2 košta oko 200€...🤔Setih se onog vica kad dođe žena u mesaru i pita mesara "jel imate nogica", a on kaže da "a ne na kkk sam došao" 🤣😂
Imaš da kupiš stalak za G seriju ali TV je prelep kad se okači na zid plus možeš da podešava nagib ugao kako ti odgovara. Pogledaj malo na YT fenomenalno.
Rucnom metodom da prostis. Kacio komp pre nego sto sam okacio tv.kako si testirao da kabl stvarno podrzava 4k/120hz?
Sve može na tom tv-u.Pozdrav. Zanima me vaše mišljenje o LG 55UQ80003LB? Da li neko od vas ima iskustvo sa ovim televizorom.
Isto tako da li moze na ovom TV-u da se skine aplikacija Supernova IPTV? Hvala
Ja koristim mikrofiber krpu, naso sam neku bas mekanu. Prvo njome skinem prasinu, nakon toga je nakvasim destilovanom vodom, obrisem ekran mokrim delom pa onda suvim.Pozdrav svima,
Kratko pitanje, posto imam C2, a po screenu se vec nakupila prasina, kojim materijalom krpom je najbolje da predjem cisto da sklonim praisnu, ne bih prskao neke tecnosti ili bilo sta a ne znam koliko je pametno koristiti magicnu krpu zbog elektrostatike, ako neko ima oled ekran, neka da savet, bio bih zahvalan.
Hvala puno unapred i Hristos Vaskrs!

Da odgovorim samom sebi. Otisao u Gig*****, kupio MR22GN i radi bez problema.Pozdrav,
Zamenio bih Magic Remote za 55SM8500PLA zbog izlizanih dugmica, ali se AN-MR19BA vise ne prizvodi. Pokusavao sam da googlam neku compatibility listu daljinaca, ali sa vrlo razlicitim rezultatima. Da li je moj TV kompatibilan sa novim MR22 daljincem?
Na kraju izbor pao na A2 ipak, "na prvu" jako zadovoljan mada naravno rano je za bilo kakav sud. Probaću i PS5, javljam i tu kakvi su utisci, ne kapiram zašto bi bio dealbreak za gamere kad ima jako nizak input lag a u 120fps još uvjek niti jedinu igru nisam probao na C1...Ne razmišljam o C seriji za spavaću sobu, nemam u ponudi trenutno (kod mog dobavljača) C2 (C1 nema odavno), od 48", A2 mogu nabaviti za nekih 720e i to je da kažemo neka granica koju bih izdvojio za bekap TV.
Razmišljao sam prvenstveno da uzmem TCL C735 i stavim 250e u džep ali rekoh da imam oled i u drugoj sobi...
Ma samo cepaj. Ne znam da li ima i jedna u 120fps.Ma i ja kažem, input lag od 10ms i oled ekran ne znam šta bih poželio više. Nego vjerovatno se misli da nije future-proof TV, ko da će ikad igre raditi u 4K@120fps a da nije tetris i kompanija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari