Šta je novo?

LG Televizori

Pozdrav. Zanima me vaše mišljenje o LG 55UQ80003LB? Da li neko od vas ima iskustvo sa ovim televizorom.
Isto tako da li moze na ovom TV-u da se skine aplikacija Supernova IPTV? Hvala

Pa da G2 je pravljen sa ide skroz uz zid kao slika. Stvarno izgleda super kada se namesti ali dok se namesti pakao. Sve uticnice koje su trebale biti iza TV-a moraju sa se ukopavaju u zid zajedno sa maskom. Ne zelim da ih uklonim ako nekada budem menjao TV koji je nazovi "normalan". Da nije G2 sve bi bilo skriveno lagano jer su uticnice vec tu. Ovako igrarija. I tako x3.
Da li G2 modeli uopšte u pakovanju imaju nekakve nogice da bi mogli da stoje na polici, ili su striktno predviđeni samo za kačenje na zid...?

Moze da se montira postolje ali nije to to. Plus se posebno kupuje. On je bas predvidjen za zid. Nesto kao Samsung Frame model.
Znači nema one dve nogice koje su standardno išle u pakovanju uz LG LED modele...? 🙁

Da li G2 modeli uopšte u pakovanju imaju nekakve nogice da bi mogli da stoje na polici, ili su striktno predviđeni samo za kačenje na zid...?
Setih se onog vica kad dođe žena u mesaru i pita mesara "jel imate nogica", a on kaže da "a ne na kkk sam došao" 🤣😂
Imaš da kupiš stalak za G seriju ali TV je prelep kad se okači na zid plus možeš da podešava nagib ugao kako ti odgovara. Pogledaj malo na YT fenomenalno.

Ako imas wallplate za hdmi, testiraj da li provlaci 2.1(120hz/4k) pre nego sto okacis, ja sam se sa time mucio dok sam uspeo da nadjem neke koji ne degradiraju signal. U zidu sam odmah ubacio 2x hdmi 2.1. Normalno sve je lakse kad je gipsani zid...
kako si testirao da kabl stvarno podrzava 4k/120hz?

Setih se onog vica kad dođe žena u mesaru i pita mesara "jel imate nogica", a on kaže da "a ne na kkk sam došao" 🤣😂
Imaš da kupiš stalak za G seriju ali TV je prelep kad se okači na zid plus možeš da podešava nagib ugao kako ti odgovara. Pogledaj malo na YT fenomenalno.
Kaže mi drugar onako kroz priču da stalak za G2 košta oko 200€...🤔
😱

Možda bih ubacio LG A2 u spavaću sobu (u dnevnoj imam C1). Znam sve o TV-u ali mi treba info iz prve ruke, kakvo je procesiranje slike, ima li nekog primjetnog stuttera tokom reprodukcije Netflix/HBO Max sadržaja, takođe koristim i Plex kroz mrežu.

Premjestio bih vjerovatno i PS5 u spavaću sobu, znam da je A2 60hz panel ali ja ni na C1 još uvjek nisam igrao neku igru u 120fps tako da mi to nije deal-break.

Osvjetljenje panela vidim da je nešto slabije nego kod C1 što mi je skroz ok za ove pare koje ga imam, ima li nekih skrivenih mana na koje bi trebao obratiti pažnju?
Ovako na papiru mi djeluje skroz ok za "bekap" TV.

Koja je razlika u ceni u odnosu na C?

Ne razmišljam o C seriji za spavaću sobu, nemam u ponudi trenutno (kod mog dobavljača) C2 (C1 nema odavno), od 48", A2 mogu nabaviti za nekih 720e i to je da kažemo neka granica koju bih izdvojio za bekap TV.

Razmišljao sam prvenstveno da uzmem TCL C735 i stavim 250e u džep ali rekoh da imam oled i u drugoj sobi...

Pozdrav svima,

Kratko pitanje, posto imam C2, a po screenu se vec nakupila prasina, kojim materijalom krpom je najbolje da predjem cisto da sklonim praisnu, ne bih prskao neke tecnosti ili bilo sta a ne znam koliko je pametno koristiti magicnu krpu zbog elektrostatike, ako neko ima oled ekran, neka da savet, bio bih zahvalan.

Hvala puno unapred i Hristos Vaskrs!

Da li je neko dobio odgovor od pin servisa za 5 god garancije? Poslat je mejl sa svim podacima pre skoro mesec dana, i dalje bez odgovora?

Kod mene su probili taj rok,ali je ubrzo stigla potvrda da je potvrdjena/prihvacena produzena garancija od 5g.
Sad neznam dal se dobija na mejl neki format/garnancija ili je samo stigla potvrda kao tekst...nije na mene pa nisam gledao..
Edit:Sad tek vidoh,comtrade je u pitanju..
I ne dobija se nista više od ovoga...

Prilozi

• IMG-bcf7b8aef7222706ccdee1b627bd785f-V.jpg
    IMG-bcf7b8aef7222706ccdee1b627bd785f-V.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Pozdrav svima,

Kratko pitanje, posto imam C2, a po screenu se vec nakupila prasina, kojim materijalom krpom je najbolje da predjem cisto da sklonim praisnu, ne bih prskao neke tecnosti ili bilo sta a ne znam koliko je pametno koristiti magicnu krpu zbog elektrostatike, ako neko ima oled ekran, neka da savet, bio bih zahvalan.

Hvala puno unapred i Hristos Vaskrs!
Ja koristim mikrofiber krpu, naso sam neku bas mekanu. Prvo njome skinem prasinu, nakon toga je nakvasim destilovanom vodom, obrisem ekran mokrim delom pa onda suvim.
Lici na ovu:
Screenshot_20230416-141237_Chrome.jpg

Pozdrav,
Zamenio bih Magic Remote za 55SM8500PLA zbog izlizanih dugmica, ali se AN-MR19BA vise ne prizvodi. Pokusavao sam da googlam neku compatibility listu daljinaca, ali sa vrlo razlicitim rezultatima. Da li je moj TV kompatibilan sa novim MR22 daljincem?

Pozdrav,
Zamenio bih Magic Remote za 55SM8500PLA zbog izlizanih dugmica, ali se AN-MR19BA vise ne prizvodi. Pokusavao sam da googlam neku compatibility listu daljinaca, ali sa vrlo razlicitim rezultatima. Da li je moj TV kompatibilan sa novim MR22 daljincem?
Da odgovorim samom sebi. Otisao u Gig*****, kupio MR22GN i radi bez problema.
Pozdrav.

Ne razmišljam o C seriji za spavaću sobu, nemam u ponudi trenutno (kod mog dobavljača) C2 (C1 nema odavno), od 48", A2 mogu nabaviti za nekih 720e i to je da kažemo neka granica koju bih izdvojio za bekap TV.

Razmišljao sam prvenstveno da uzmem TCL C735 i stavim 250e u džep ali rekoh da imam oled i u drugoj sobi...
Na kraju izbor pao na A2 ipak, "na prvu" jako zadovoljan mada naravno rano je za bilo kakav sud. Probaću i PS5, javljam i tu kakvi su utisci, ne kapiram zašto bi bio dealbreak za gamere kad ima jako nizak input lag a u 120fps još uvjek niti jedinu igru nisam probao na C1...

Zašto bi bio loš izbor za gejming? Pre bih uzeo taj A2 nego bilo koji qled, uled, itd.

Ma i ja kažem, input lag od 10ms i oled ekran ne znam šta bih poželio više. Nego vjerovatno se misli da nije future-proof TV, ko da će ikad igre raditi u 4K@120fps a da nije tetris i kompanija...

Aj baci utiske kakav je u odnosu na C1.

Dvoumio se i ja, A ili B serija, ali tu je onda i C iza ćoška ... skuplja, ali jači procesor, HDMI 2.1 (B serija takođe), jače osvetljenje, zvučnici ... na kraju, još ništa nisam uzeo.
4K@60 će sigurno još nekoliko godina biti aktuelno, što se konzola tiče, a meni bi zbog nje i trebao TV ...

@BitrAtE
Nego, najviše me interesuje koliko je A serija inferiornija po pitanju osvetljenosti u odnosu na C, jer vidim da je baš tamnija, pa kako to uživo izgleda, HDR ...

Ide u spavacu sobu, nece po suncu gledati TV.

Ma i ja kažem, input lag od 10ms i oled ekran ne znam šta bih poželio više. Nego vjerovatno se misli da nije future-proof TV, ko da će ikad igre raditi u 4K@120fps a da nije tetris i kompanija...
Ma samo cepaj. Ne znam da li ima i jedna u 120fps.

Po meni A serija nije za PS5 a nije ni future proof jer nema ni jedan HDMI 2.1 port a ne podrzava ni VRR, pa ce samim tim neke igre biti limitirane

Zdravo,
Imam EON aplikaciju na LG 55uq75003lf televizoru i lepo radi.
Jel ima šanse da se sama aktivira prilikom paljenja televizora, ili uvek moram ici na aplikaciju?

Nazad
Vrh Dno