Šta je novo?

LG Televizori

Zamolio bi pratioce tržišta da, ukoliko primete negde dobru (crni petak) cenu za LG 50NANO753PA ili 55NANO753PR da mi puste obaveštenje.
Hvala
Da li znači info da je 55nano783qa u radnjama koje imaju ....tron u nazivu na popustu?

Da li znači info da je 55nano783qa u radnjama koje imaju ....tron u nazivu na popustu?
(y) znam za taj nego ja gledam model koji ima dve "noge" za razliku od ovih što imaju centrano postavljen nosač.
A cene kod dotičnih ne bi da komentarišem previše, maltene iste su bile pre par meseci!
Možda su OLEDove spustili, vidim da tu ima značajan "popust" (u odnosu na neku astronomsku, nigde viđenu cenu) ali njih nisam pratio.
1668805352005.png

E... izgleda sam rezervisao LG OLED48C21LA :whistle:
Čestitam! Ja imam isti taj model.Samo da znaš montiranje postolja(ako ga ne kačiš na zid) može da bude malo zeznuto pošto je cela stvar teška k'o tuč :)
I obavezno skini foliju i sa zadnje strane tv-a(samog oled ekrana) , dosta ljudi na to zaboravi jer je skoro neprimetna.

Čestitam! Ja imam isti taj model.Samo da znaš montiranje postolja(ako ga ne kačiš na zid) može da bude malo zeznuto pošto je cela stvar teška k'o tuč :)
Bas sam hteo da pitam par stvari za pocetnike :D Da li prilikom prvog ukljucivanja postoji nesto od opcija sto je potrebno iskljuciti ili ukljuciti (mislim na ponudjene opcije koje se nude prilikom ukljucivanja) npr. neku vrstu zvuka,slike,koji regiona odabrati,jer vidim da u mnogima regionima drugacija ponuda aplikacija i sl. Ukratko,NA STA OBRATITI PAZNJU!? I da,koji film nabaviti u 4K koji ce izvuci maksimum TV za prezentaciju u prvih par dana :D

p.s.ne kacim na zid :)

Bas sam hteo da pitam par stvari za pocetnike :D Da li prilikom prvog ukljucivanja postoji nesto od opcija sto je potrebno iskljuciti ili ukljuciti (mislim na ponudjene opcije koje se nude prilikom ukljucivanja) npr. neku vrstu zvuka,slike,koji regiona odabrati,jer vidim da u mnogima regionima drugacija ponuda aplikacija i sl. Ukratko,NA STA OBRATITI PAZNJU!? I da,koji film nabaviti u 4K koji ce izvuci maksimum TV za prezentaciju u prvih par dana :D

p.s.ne kacim na zid :)

Imaš podešavanja za njega na Rtings-u, pogledaj tamo, sve je lepo objašnjeno.

U svakom slučaju ona podešavanja koja tebi najviše odgovaraju, to je individualno.

Za region ja sam stavio Srbiju, HBO Max i Disney+ rade odlično, ostalo ne koristim, tako da ne znam.Ako imaš Disney+ pogledaj neki film u 4K Dolby vision/Atmos kombinaciji (skoro svi njihovi novi filmovi i serije) i bićeš prijatno iznenađen.Ili neku AAA igru na Series X recimo, ili PS5.

Imaš podešavanja za njega na Rtings-u, pogledaj tamo, sve je lepo objašnjeno.

U svakom slučaju ona podešavanja koja tebi najviše odgovaraju, to je individualno.

Za region ja sam stavio Srbiju, HBO Max i Disney+ rade odlično, ostalo ne koristim, tako da ne znam.Ako imaš Disney+ pogledaj neki film u 4K Dolby vision/Atmos kombinaciji (skoro svi njihovi novi filmovi i serije) i bićeš prijatno iznenađen.Ili neku AAA igru na Series X recimo, ili PS5.
Cek,cek... ovo "kalibracija" za C1!? Inace nedavno sam gledao neku na youtubu za C2,ako uspem naci mozda nju isprobam

Evo ovo:

Jel probao neko podesiti na osnovu ovog videa!?

Cek,cek... ovo "kalibracija" za C1!? Inace nedavno sam gledao neku na youtubu za C2,ako uspem naci mozda nju isprobam

Evo ovo:

Jel probao neko podesiti na osnovu ovog videa!?

Ahhh, sad tek vidim ti pričaš o LG OLED48C21LA, moj je LG OLED48C12LA , to je prošlogodišnji C1 model, sorry! Prispavalo mi se , omašio sam jednu cifru... :LOL:

On ima isto postolje kao C1 48 sad vidim , na rtings-u sigurno imaš podešavanja i za njega, mislim da nema neke velike razlike.

Ahhh, sad tek vidim ti pričaš o LG OLED48C21LA, moj je LG OLED48C12LA , to je prošlogodišnji C1 model, sorry! Prispavalo mi se , omašio sam jednu cifru... :LOL:

On ima isto postolje kao C1 48 sad vidim , na rtings-u sigurno imaš podešavanja i za njega.
Da,da... nasao sam,na prvu (ta podesavanja) deluje sve isto,samo cifre zamenjene nisam gledao dal su i vrednosti iste... Mada nikako prezaliti necu sto nisam mogao "uglaviti" 55" jer je tek od njega punokrvni C2,ovaj od 48" je vise C1 nego C2,al ajd sta da se radi...

sto se tiče konkretno C1 televizora, ja ga koristim kao monitor (posto tv ne gledam, a za filmove koristim proketor....) i mogu da vam preporicim ovaj kabl koji 100% radi bez ikakvih problema... probao sam sa 2 neka kupljena ovde jedan je bio neispravan na drugom se dešavalo da se trepne slika na trenutke. Dakle to nije bilo resenje a oba su navodno 2.1.
Ovaj sertifikovani Zeskit Maya 2.1 u varijanti od 2m sam platio 19+32 dolara i stigao je za 3 dana iz Amazona.
Au... ja sam primoran (ne pitaj zasto) kupovati na amazon.de,a tu za taj tvoj kabel traze preko 60e :D,a ne znam da l je ovo ok,na oko deluje sve isto,tu je i sertifikat... samo drugi proizvodjac...

Dobro vece,

Interesuje me Vase misljenje o modelu

55NANO763QA.AEU​

Takodje ako imate neki predlog u tom cenovnom rangu mozete predloziti.

Čestitamo! Prvi utisci? :)
Hvala!!!
Samo sam napravio jedan rez da vidim da l je TV u kutiji :D Prvi utisak... pretanko *** :D Kontam da cu ga ukljuciti tek sredinom nedelje,jer imam brdo nekih stvarcica da odradim,TV mi je trenutno sporedan... bitno da je tu. Polako,ne zurim nigde,kad sam ga ovoliko cekao,mogu jos par dana :)

Dobro vece,

Interesuje me Vase misljenje o modelu

55NANO763QA.AEU​

Takodje ako imate neki predlog u tom cenovnom rangu mozete predloziti.
Ovo ti je jako slično onim modelima koje sam ja naveo da gledam/ tražim (ako nalete povoljnije cene za crni petak)
50NANO753PA ili 55NANO753PR (isti tv samo jedan 50" a drugi 55") ovo su modeli kojih ima kod nas, ne znam gde si video
taj 763QA. Taj zadnji deo oznake obično se odnosi na "dodatke" televizora tipa dal ima centralni stalak ili ima dve nogice
levo/desno, šta ima od dodataka u pakovanju, daljinski, kablovi, isl.

Pusti link ako hoćeš ali ovako bez gledanja konkretne ponude rekao bi da je to isti tv kao ovaj što ja gledam. Verovatno isto
ima i magićni daljinski, uvek se isplati gledati da on bude u startu u setu sa tv-om jer košta nekih 4-5K din.

Ovo ti je jako slično onim modelima koje sam ja naveo da gledam/ tražim (ako nalete povoljnije cene za crni petak)
50NANO753PA ili 55NANO753PR (isti tv samo jedan 50" a drugi 55") ovo su modeli kojih ima kod nas, ne znam gde si video
taj 763QA. Taj zadnji deo oznake obično se odnosi na "dodatke" televizora tipa dal ima centralni stalak ili ima dve nogice
levo/desno, šta ima od dodataka u pakovanju, daljinski, kablovi, isl.

Pusti link ako hoćeš ali ovako bez gledanja konkretne ponude rekao bi da je to isti tv kao ovaj što ja gledam. Verovatno isto
ima i magićni daljinski, uvek se isplati gledati da on bude u startu u setu sa tv-om jer košta nekih 4-5K din.
Zdravo ,

Evo linka televizora, ako iko ima predlog za neki drugi 55" dijagonale neka predlozi. Uopste se ne razumem u televizore 😂

Webos je spor kao traktor, saltanje filmova kroz hbomax je nemoguca misija, bilo kakvo podesavanje ulaz iz menija u meni lag fazon po 3 do 5 sec, ako se sve to radi uz pusten neki film ili video lag se poveca na i po 10 sec.... Webos = traktor! Naravno bleed solidno vidljiv
Za baksuza pre ovoga imao sam a7gq, ne mogu da kazem da je bolji od lga ali sistem mu je bio kao metak.... Zena bila odusevljena, lg kao da sam uzeo vox. ...
O kom modelu se radi, tj pravi probleme. Ovih dana razmisljam da uzmem

LG 50ANO823QB 4K ULTRA HD SMART​

I sad ne znam na cemu sami da li vredi dati 75.000

U zdra
Hvala!!!
Samo sam napravio jedan rez da vidim da l je TV u kutiji :D Prvi utisak... pretanko *** :D Kontam da cu ga ukljuciti tek sredinom nedelje,jer imam brdo nekih stvarcica da odradim,TV mi je trenutno sporedan... bitno da je tu. Polako,ne zurim nigde,kad sam ga ovoliko cekao,mogu jos par dana :)
U zdravlje da sluzi ja jurim 65icu ali vidim da je C2 deblji od C1( posedujem da vidis tek sta je tanko) i ima neku lajsnu .

Ljudi dajte molim vas neku BT mini tastaturu za LG oled65c1 poludeću kad nešto kucam iako je magic remote extra.

jel mora bt?
pošto sve klasične usb wireless tastature rade

Ne znam jel treba da se zabrinem, ali sinoc kada sam gasio tv, pisalo mi je da ce uraditi ciscenje piksela,To mi se prvi put pojavilo.Ja dosad nisam cistio piksele, niti mi se poruka ova pojavljivala

TV sam radi na posle nekog broja sati rada. Nemas zasto da brines, to je svakako za dobrobit panela. Neka odradi i to je to.

(y)
eto samo napomena za Maksuss-a, Mladja je uzeo LG 55NANO753PR.
Bilo je neke priče na prethodnoj stranic da su ovi nano-i spori u menijima...

Prica za NANO 7 Serije da su spore u menijima
Da li neko ima iskutva sa 8 serijom NANO

Recimo Lg 50NANO823QB Smart 4K Ultra​

Nazad
Vrh Dno