Šta je novo?

LG Televizori

Da li za lg tv ima aplikacija rts planeta? Ja ne uspevam da je nadjem. Rts planeta plus je ima.

Rts planeta aplikaciju?
Ili ovu sa plus u nazivu?
rts planeta, bez plus

ova

Rts Planeta je besplatna.
Koja je zapravo razlika između te obične i plus planete?

Kako da nadjem ove digitalne kanale na TV LG76703LB.Vratio sam SBB resivere i onaj kabel iz zida utakao i TV otisao da nadjem kanale i TV nasao 256 kanala svi poredjani kap na SBB i trazi onu IC karticu ? Dali treba na TV nesto dodatno podesiti ili ?

Ne treba ništa više
Samo ubaci karticu u CI slot i to je to

Pa moraš imati zemaljsku antetu, pa onda kabl iz antene uključiti u TV pa skenirati

Mali je taj slot, ali ako malo bolje pogledaš naći ćeš ga.

Prilozi

• F8035A8C-B110-44AF-947F-96DD2BBB83B1.jpeg
    F8035A8C-B110-44AF-947F-96DD2BBB83B1.jpeg
    128.1 KB · Pregleda: 44
Covek nema slot :D

Slot za CI karticu nemaju televizori proizvedeni pre desetak i više godina,uglavnom.

kakve kartice si našao?
to mora da ti da sbb, ili neki drugi provajder, nema šta ti da nalaziš
Karticu sam uzeo od drugara,ali sad vidim da mi treba i modul kako bi ugurao karticu u TV :)
Covek nema slot :D
Slot ima ali nema modul :)
Slot za CI karticu nemaju televizori proizvedeni pre desetak i više godina,uglavnom.
TV sam uzeo pre mesec dana LG

Lg 55UP75003LF Smart 4K Ultra HD neko iskustvo?

Poslednja izmena od urednika:
Planiram kupiti LG48C1 OLED TV. Zanima me kakva su vaša iskustva s ABL-om? Koliko je agresivan? Koliko često se pali? Da li se pali kod pojave bijelih titlova? Televizor bi se koristio isključivo za gledanje programa. Kabelska TV, Netflix, HBO GO i streamanje serije i filmove. To “disanje” slik me jako smeta, pa na svom LCD-u sve opcije u vezi toga, držim isključenim, ali ABL se ne može isključiti pa se toga malo bojim. Hvala

Može da se isključi ako imaš servisni daljinski, ali onda gubiš pravo na garanciju. Ja iskreno apsolutno ne primećujem zatamnjenje slike, SDR držim na 35, a HDR na 100. Mislim i da je ABL isključen ako je osvetljenje podešeno na ispod 150 nita.

ABL je slabo primetan i to samo u HDR-u. Dešavalo mi se da se cela slika zatamni ali to ne primetiš tako lako. Zatamnjenje je postepeno.

Može da se isključi ako imaš servisni daljinski, ali onda gubiš pravo na garanciju. Ja iskreno apsolutno ne primećujem zatamnjenje slike, SDR držim na 35, a HDR na 100. Mislim i da je ABL isključen ako je osvetljenje podešeno na ispod 150 nita.
Imam taj servisni daljinski, ali s time se gasi ASBL (diminng statičnih elemenata, kao logo od tv kuča), a ABL se ne može ni tako ugasiti skroz. Koje postavke odgovaraju da osvjetljenje bude ispod 150 nita?

Aha, onda sam nešto pogrešno pročitala kad sam istraživala.
Pa 120 nita bi valjda trebalo da bude oko 30-35 oled light.

Kupio sam LG TV 55UP78003LB - 4K.​

TV je zaista odličan. Međutim, kada ga ugasim i kada je TV u Standby modu, sa zadnje strane TV-a se čuje pucketanje, kvrčanje sve vreme, čak i pola sata posle gašenja (duže nisam proveravao).

Nije onaj zvuk plastike, već kao da je elektronika u pitanju. Kao da je napon ili šta već.

Ima li neko takvih iskustava i šta da radim?

Probaj sa isključivanjem quickstart+ ili brzo paljenje kako se već zove opcija.

Opcija koja ne gasi tv bukvalno nego je u standby-u, da bi mogao brzo da se upali.

Doduše ja je imam upaljenu, ali ne čujem to pucketanje.

Kupio sam LG TV 55UP78003LB - 4K.​

TV je zaista odličan. Međutim, kada ga ugasim i kada je TV u Standby modu, sa zadnje strane TV-a se čuje pucketanje, kvrčanje sve vreme, čak i pola sata posle gašenja (duže nisam proveravao).

Nije onaj zvuk plastike, već kao da je elektronika u pitanju. Kao da je napon ili šta već.

Ima li neko takvih iskustava i šta da radim?
Kod mene na nekom starijem LGu cak i u upustvu pise da po gasenju TVa moze da se cuje (i redovno se cuje) pucketanja,al su mislili na plastiku... pogledaj upustvo,ako pise tamo,onda moguce da je plastika,bez obzira kako tebi deluje. Nego da pitam,sta kod LG konkretno C1 modela znace oznake modela u nastavku... ima brdo oznaka,u cemu se razlike!? Npr. 8LA,9LA,7LB,2LA,1LB....

Nazad
Vrh Dno