Entry level LG za 2021. godinu. Pošto je 50" koristi VA panel koji ima bolji kontrast i bolju crnu u tamnim uslovima ali gubi na kvalitetu ako se gleda iz ugla. SMART funkcije odlične, HDR samo kao oznaka na kutiji. Eto nešto ukratko.Kakav je televizor LG 50UP76703LB SMART planiram da uzmem neki a vidim da je na akciji sad.nebi da dajem preko 60.000
Uzeo sam ga jer za te pre nisam mogao u radnji nista pametnije uzeti barem tako ja mislim.HDR mi pali samo kad prebacim na kanal eurosport 4k i to se oseti razlika u slici kao i kad pocnem igrati pes2021 na sony 4 pro ovako se nepali nikad hdrEntry level LG za 2021. godinu. Pošto je 50" koristi VA panel koji ima bolji kontrast i bolju crnu u tamnim uslovima ali gubi na kvalitetu ako se gleda iz ugla. SMART funkcije odlične, HDR samo kao oznaka na kutiji. Eto nešto ukratko.
Sve u svemu završava posao što bi rekli.
Tacno. Samo zicno..Pa verovatno kasnjenje
Meni kablić ne predstavlja problem, ali razumem da nekome smeta. Meni bi kanalica u boji zida rešila problem i ne bih se cimao, dok bi mi i najmanji problem sa sinhronizacijom pojeo dušuPa da ne bi morao da krijes kabl u sustini.
Ja nisam na vreme provukao opticki kroz zid i onda sam morao da povezem preko bt jer mi je bilo neprihvatljivo da se ikakav kabl vidi igde a pogotovu da visi izmedju tva i soundbara. Kad sam video da ipak nije to to onda sam rasturao sve da bih provukao kabl
Edit: u mom slucaju je woofer povezan sa barom bezicno, pretpostavljam bt-om..
Edit2: takodje se relativno cesto vezem telefonom preko bt na bar i pustam muziku
Imaj u vidu da WebOS 6 ne liči baš na prethodne.Ostao bih na LG-u, nekako sam se navikao na njegov WebOS, a i nemam nekih većih zamerki na prethodni TV (plus su ispali korektni iz ovlašćenog servisa, TV je kupljen u aprilu 2018.).
Gde si kupio tv kod nas ili?Ako se neko dvoumi u vezi ove produžene garancije evo info iz "prve ruke".
Moj LG 55UJ620V je otišao u "večna lovišta". Srećom tu je produžena garancija i iz ovlašćenog servisa će da mi izdaju "zapisnik o neispravnosti" s kojim treba da idem u prodavnicu da me isplate po fiskolnom računu ili da uzmem neki TV kao zamenu za ovaj. Doplata svakako dolazi u obzir, samo je ograničenje što će TV morati da se kupi (ne čeka mi se da me isplate jer neću imati TV ko zna do kada) u nekoj od prodavnica koje "menjaju" bivši Emmi House.
Ne mogu da nađem temu gde se pisaolo šta treba gledati (koji HDMI port) za Sony 5 konzolu, pogotovo ne za LG televizore. Ostao bih na LG-u, nekako sam se navikao na njegov WebOS, a i nemam nekih većih zamerki na prethodni TV (plus su ispali korektni iz ovlašćenog servisa, TV je kupljen u aprilu 2018.).
Dakle, koji HDMI port i na šta konkretno sada obratiti pažnju. Išao bih ponovo na 55" ali ni 65" možda može da se uzme u razmatranje.
Koliko znam LG nikada ne daje starim TV-ima novu major verziju WebOS-a. Tako da ako ti je TV došao sa WebOS 4 ili 5, koliko kod ažuriražnja da dobiješ, to je i dalje WebOS 4 ili 5.@jddipqd Web OS se stalno ažurirao, sad ne znam koja je poslednja verzija bila za taj model.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari