ja je imam instaliranuDa li za lg tv ima aplikacija rts planeta? Ja ne uspevam da je nadjem. Rts planeta plus je ima.
Rts planeta aplikaciju?ja je imam instaliranu
baterije oslabile?Od jutros mi ne volume down ns Magic remote starom 7 meseci. Svako dugme na pritisak pali crvenu diodu na vrhu samo to ne. Neka ideja?
Od jutros proradilo samo od sebe. Gremlini. 😀baterije oslabile?
rts planeta, bez plusRts planeta aplikaciju?
Ili ovu sa plus u nazivu?
Odakle mi IC kartica.Nismo se razumeli netreba meni SBB kanali vec da mi nadje ove redovne digitalne kanaleNe treba ništa više
Samo ubaci karticu u CI slot i to je to
Plus je vod servis, nema live kanale kao obična, i naplaćivaće se, kao Netflix recimoRts Planeta je besplatna.
Koja je zapravo razlika između te obične i plus planete?
Imaš PP od mene u vezi sa ovim što si napisaoPlus je vod servis, nema live kanale kao obična, i naplaćivaće se, kao Netflix recimo
Nasao sam neke krtice ali mislim da ovaj TV nema taj slotNe treba ništa više
Samo ubaci karticu u CI slot i to je to
kakve kartice si našao?Nasao sam neke krtice ali mislim da ovaj TV nema taj slot
Karticu sam uzeo od drugara,ali sad vidim da mi treba i modul kako bi ugurao karticu u TVkakve kartice si našao?
to mora da ti da sbb, ili neki drugi provajder, nema šta ti da nalaziš
Slot ima ali nema modulCovek nema slot![]()
TV sam uzeo pre mesec dana LGSlot za CI karticu nemaju televizori proizvedeni pre desetak i više godina,uglavnom.
Imam taj servisni daljinski, ali s time se gasi ASBL (diminng statičnih elemenata, kao logo od tv kuča), a ABL se ne može ni tako ugasiti skroz. Koje postavke odgovaraju da osvjetljenje bude ispod 150 nita?Može da se isključi ako imaš servisni daljinski, ali onda gubiš pravo na garanciju. Ja iskreno apsolutno ne primećujem zatamnjenje slike, SDR držim na 35, a HDR na 100. Mislim i da je ABL isključen ako je osvetljenje podešeno na ispod 150 nita.
Kod mene na nekom starijem LGu cak i u upustvu pise da po gasenju TVa moze da se cuje (i redovno se cuje) pucketanja,al su mislili na plastiku... pogledaj upustvo,ako pise tamo,onda moguce da je plastika,bez obzira kako tebi deluje. Nego da pitam,sta kod LG konkretno C1 modela znace oznake modela u nastavku... ima brdo oznaka,u cemu se razlike!? Npr. 8LA,9LA,7LB,2LA,1LB....Kupio sam LG TV 55UP78003LB - 4K.
TV je zaista odličan. Međutim, kada ga ugasim i kada je TV u Standby modu, sa zadnje strane TV-a se čuje pucketanje, kvrčanje sve vreme, čak i pola sata posle gašenja (duže nisam proveravao).
Nije onaj zvuk plastike, već kao da je elektronika u pitanju. Kao da je napon ili šta već.
Ima li neko takvih iskustava i šta da radim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari