gvlada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.10.2006
- Poena
- 605
Наравно, зато и гледам филмове искључиво на платну.Ja bih to preformulisao u moraš kupiti veću dijagonalu
Наравно, зато и гледам филмове искључиво на платну.Ja bih to preformulisao u moraš kupiti veću dijagonalu
DTS uopste nema podrsku, a od dolby imas samo EAC3. Dakle sa tv-a nista direkt na AR/soundbar, treba ti neki Shield/Android box/apple TvJedno pitanje,u vezi eArc povezivanja...,naime,tv mi ima jedan eArc hdmi slot,medjutim,nikako ne uspevam da posaljem originalni HD zvuk do AVR-a (dolby true HD/DTS HD master)...da li i AVR mora da ima eARC? ili samo negde gresim u konfiguraciji zvuka na TV-u? Konkretno,tv povuce film iz mreze sa HD zvukom,hocu samo taj signal zvuka da posaljem na dalju obradu u AVR. Nije mi bas jasno kako to sljaka.
Pa jesi pokusao da ih uporedis? Ja bih svakako to montirao na zid pre nego na one njihove ruzne nogare.Stigao mi je danas LG 43UQ75003LF Smart TV 43", e sad kad stavim nozice i usrafim sigurnosne srafove koje ih drze, gornji deo tva kao da je tltovan vise ka zidu. Jel imao neko slican problem ili su falicne nogare pa da ga vracam?
Mislim da nije arc bagovit, to je protokol, zna se kako je definisana komunikacija. Pre mislim da je to limit samog risivera, pokusaj da nadjes manual za njega i deo koji se tice arc kanala.Drustvo,imam jedan poprilicno iritantan problem vezan za ARC finkciju na tv-u....naime,tv je povezan sa AV risiverom preko ARC-a,i sve sljaka kako treba ( Risiver i tv se pale i gase istovremeno,Netflix i ostale app sa televizora salju audio signal kako treba u risiver) sve do momenta dok ne ubodem neki dodatni uredjaj u AVR (pc ili neki android box) od tog momenta gubi ze ARC funkcija,i tv vise ne vidi risiver kao ARC uredjaj....znaci dok god nemam nista ubodeno u risiver osim tv-a,sve sljaka kako treba. Jel ima neka caka ili je ARC jednostavno previse bagovit?
Kao svaki OS na tvu, sve je to zalosno.Imam C2 vec nekih 6 meseci, os je radio kako treba u pocetku, sada radi kao traktor, laguje, spor, EON mi redovno puca, ja ne znam da li je do mog tv-a ili je njihov os krs kako neki pisu?
Right now, you can buy LG’s 55-inch C3 OLED at an all-time low of around 1497$ ($403 off) at Amazon, Best Buy, and direct from LG.
Da li stvarno neko razmatra kupovinu u Tehnomaniji? Barem na ovom forumu znamo kakav je to ološ. Imaš isti TV u milion drugih prodavnica za iste ili slične pare. Čak imaš i za manje para, u pc practic je 132k.Kako vam se čini ova ponuda:
LG oled C2
I ja sam pre nedelju dana uzeo 43uq8000, i isti slucaj, vrh monitora je blago nagnut unazad.Nemam mogucnost da okacim na zid. Citao sam na net da imaju ljudi problema sa tim, cak i na vecim lg televizorima 55", 65". Tako da ga vracam.
Ima i jeftinijeKako vam se čini ova ponuda:
LG oled C2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari