Šta je novo?

LG Televizori

Ne da nece biti povoljnosti za crni petak, nego ce naduvati cene. Mozda uhvatis neki fles ili podlogu za misa 😀
Inace, govorim o Srbiji, ne znam kako je preko.

Kao što sam ja čekao i izvisio prethodne god. čekajuci,što je najgore skuplje je za crni petak nego obično...pa umesto philips uzeo lg jer je otišao na +20%

Pitanje za društvo sa magic daljincem. Primetio sam kad mi je tv upaljen i ne diram daljinski, kad ga uzmem u ruku, prvo dugme koje stisnem ne reaguje, uvek reaguje kad ga stisnem drugi put. Npr. Uzmem i stisnem br 1, nista se ne desava, opet stisnem br1, radi brz problema. Jel se i vama to desava? Ne znam koji je model, sa c1 televizorom je dosao

Prilozi

• 16857309078796800847165583152215.jpg
    16857309078796800847165583152215.jpg
    104.8 KB · Pregleda: 38
Ja imam stariji cini mi se model, AKB75855501, i nemam tih problema. Kao da ide u sleep neki taj link izmedju tv i remote. Mozda imas ukljucen neki eco/power save?

Posle 4 god pandrknuo mi Hisense H50 U7B,za koji dan stize LG 65UQ7500,javljam utiske iz prve ruke 🙂

Pozdrav društvo, imam jedno pitanje, vlasnik sam nekoliko meseci već Lg tv u pitanju je model 50UQ80003LB.AEU uzet kod operatera a1, slika je ok, međutim odabrao sam Lg zbog njihovog Web os-a i mogu vam reći da sam prilično razočaran, tv je baš spor kad se ulazi u podešavanja vrti kružić dobrih 10-15 sec, na starom vox modelu je brže sve to radilo, pa sad pitam da li je imao neko problema još ovih ili je to normalno, inače dosla su 3 updatea od kad sam kupio tv?

Izuzetno lepo i brzo radi kod mene, 55up7670 je u pitanju, stariji model od tvog, da nije do neta, koju brzinu imas, i da li ti je wi fi prikljucen
Posle 4 god pandrknuo mi Hisense H50 U7B,za koji dan stize LG 65UQ7500,javljam utiske iz prve ruke 🙂
Javi utiske,kakva je ova uq serija ja gledao 65uq7900 ovih dana je na akciji.

za one koji su imali prilike da uporede. kakav je subjektivni osećaj razlike u kvalitetu gledanja uq vs C2?

ne salim se, nisam imao prilike da uporedim a vidim da je oled 65 izuzetno skup. Zato i pitam za subjektivan osecaj razlike ukoliko neko želi da ide na veću dijagonalu po svaku cenu. U rangu opisa, gledljivo je ali, primeti se kada, itd...

ne salim se, nisam imao prilike da uporedim a vidim da je oled 65 izuzetno skup. Zato i pitam za subjektivan osecaj razlike ukoliko neko želi da ide na veću dijagonalu po svaku cenu. U rangu opisa, gledljivo je ali, primeti se kada, itd...
Nisam video taj uq, ali sam presao sa sk8500 na c1 i razlika je ogromna. Najvise primetis kod crne boje i tamnih scena gde vise nemas isijavanje bele boje koja dolazi zbog loseg dimminga. Takodje same boje su daleko lepse, punije itd. Generalno osecaj kada gledas oled je da je to to, da tv treba tako da izgleda 😀

Nema tu sta da se poredi. Oled je oled,i kraj price. Ja sam u radnji gledao,oled vs taj LCD na UQ....koliko para toliko muzike.Pomiris se sa tim i teras dalje.

e koji su imali prilike da uporede. kakav je subjektivni osećaj razlike u kvalitetu gledanja uq vs C2?
Pazi, nije samo do vrste displeja.
LG OLED jako reflektuje svetlo koje pada na njega, bukvalno crno ogledalo.
Ako ce ti TV biti okrenut prema prozoru ili nekom drugom izvoru svetla..... izbegavaj OLED.
Takodje, za koju svrhu ti treba TV?
Nemoj precenjivati, ni potcenjivati burn-in, m oze da se javi ako igras jednu te istu igricu ili stalno gledas jedan te isti program (logo, fiksna grafika)
Inace, kao sto je receno, crna je crna i to mnogo doprinosu kvalitetu slike, nema nikakvog, ni najmanjeg isijavanja.

Pozdrav društvo, imam jedno pitanje, vlasnik sam nekoliko meseci već Lg tv u pitanju je model 50UQ80003LB.AEU uzet kod operatera a1, slika je ok, međutim odabrao sam Lg zbog njihovog Web os-a i mogu vam reći da sam prilično razočaran, tv je baš spor kad se ulazi u podešavanja vrti kružić dobrih 10-15 sec, na starom vox modelu je brže sve to radilo, pa sad pitam da li je imao neko problema još ovih ili je to normalno, inače dosla su 3 updatea od kad sam kupio tv?
Kod mene web OS na 7300 seriji jos radi potpuno ok.. sto kaze kolega, pokusaj na rj45 direktno da vezes pa da testiras.

Ako ce ti TV biti okrenut prema prozoru ili nekom drugom izvoru svetla..... izbegavaj OLED.
Nemoj precenjivati, ni potcenjivati burn-in, m oze da se javi ako igras jednu te istu igricu ili stalno gledas jedan te isti program (logo, fiksna grafika)
Inace, kao sto je receno, crna je crna i to mnogo doprinosu kvalitetu slike, nema nikakvog, ni najmanjeg isijavanja.
Ja recimo imam LB 55 koji po meni ima savršenu sliku još uvek, malko umire trenutno ali to nije tema. Znači moja je pretpostavka da bi uq imao istu sliku kao trenutni, a c2 bi bio napredak što se tiče tehnologije i boja.

Pa i da dan traje 24č opet je oled bolji u svemu od tog UQ. Da ne pominjem da svi imamo roletne, zavese itd. Burn-in je skoro nemoguć na novijim oled panelima. Tako da preporuka za oled tj. sa tim modelom ne može ni da se poredi. Velika razlika u kontrastu, senke i highlights itd jednostavno neuporedivo.
Pa i da dan traje 24č opet je oled bolji u svemu od tog UQ. Da ne pominjem da svi imamo roletne, zavese itd. Burn-in je skoro nemoguć na novijim oled panelima. Tako da preporuka za oled tj. sa tim modelom ne može ni da se poredi. Velika razlika u kontrastu, senke i highlights itd jednostavno neuporedivo.

Izuzetno lepo i brzo radi kod mene, 55up7670 je u pitanju, stariji model od tvog, da nije do neta, koju brzinu imas, i da li ti je wi fi prikljucen

Javi utiske,kakva je ova uq serija ja gledao 65uq7900 ovih dana je na akciji.
Povezan je direktno kablom na internet, brzina je 150mb, nisam ga nikad povezivao na wifi, sto se samog tv-a tiče zadovoljan sam slikom boje su realne, crna nije bas crna ali to je ips panel koliko sam citao nije VA. Samo mi smeta to oko brzine ucitavanja menija, mislio sam da ce brze to da radi.

Povezan je direktno kablom na internet, brzina je 150mb, nisam ga nikad povezivao na wifi, sto se samog tv-a tiče zadovoljan sam slikom boje su realne, crna nije bas crna ali to je ips panel koliko sam citao nije VA. Samo mi smeta to oko brzine ucitavanja menija, mislio sam da ce brze to da radi.
Ma to je ok za IPS, meni daleko prijatniji za oci, opet do ukusa je. WebOS mi radi sasvim ok, koristim preinstalirane Netflix, YT aplikacije, sve radi perfektno.. jesi pokusao da odradis update OS-a?

Ja recimo imam LB 55 koji po meni ima savršenu sliku još uvek, malko umire trenutno ali to nije tema. Znači moja je pretpostavka da bi uq imao istu sliku kao trenutni, a c2 bi bio napredak što se tiče tehnologije i boja.
Ljudi uq serija, je konfekcija, tu nema poredjenje sa ledom.

Ja sam zadnjih mesec dana intenzivno uporedjivao LG od 65 inca, od osnovnih modela do G2, bukvalno sam sve izlozene modele u MediaMarktu uporedjivao sa istim sadrzajem, od obicnog TV HDa do raznih snimaka, i definitivno je ogromna razlika izmedju OLEDa i svega ostalog. Nekako sam hteo da ne uzmem OLED, ali ke toliko primetna razlika i uzeo pre neki dan C2 65“.

Stoji do prozora sa juzne strane u sobi prepunoj svetla, i kada je ugasen, jeste malo kao crno ogledalo, ali cim se ukljuci, slika je fenomenalna i uopste mi ne smeta prozor niti dnevno svetlo.

Topla preporuka.

Interfejs leti, magic remote je super…

Srecno da te sluzi, ja taj tv nisanim vec neko vreme 🙂

Ma to je ok za IPS, meni daleko prijatniji za oci, opet do ukusa je. WebOS mi radi sasvim ok, koristim preinstalirane Netflix, YT aplikacije, sve radi perfektno.. jesi pokusao da odradis update OS-a?
Jesam, čak sam jednom resetovao sve i opet ista stvar, pogledacu malo yt klipove da vidim kako otvara kod nekog na tom modelu ili nekom sličnom. Hvala Vam u svakom slučaju na odgovorima, ukoliko treba nekom savet o modelu neka slobodno pita.

Zna li neko kako da napravim nalog na LG a napravih i nije imalo u ponudi CG sem Srbije,i sad kad napravim novi nalog opet mi trazi da promijenim drzavu,i nece,a probao sa UK i sa -Ostali...?

Ja sam zadnjih mesec dana intenzivno uporedjivao LG od 65 inca, od osnovnih modela do G2, bukvalno sam sve izlozene modele u MediaMarktu uporedjivao sa istim sadrzajem, od obicnog TV HDa do raznih snimaka, i definitivno je ogromna razlika izmedju OLEDa i svega ostalog. Nekako sam hteo da ne uzmem OLED, ali ke toliko primetna razlika i uzeo pre neki dan C2 65“.

Stoji do prozora sa juzne strane u sobi prepunoj svetla, i kada je ugasen, jeste malo kao crno ogledalo, ali cim se ukljuci, slika je fenomenalna i uopste mi ne smeta prozor niti dnevno svetlo.

Topla preporuka.

Interfejs leti, magic remote je super…

I razlika u ceni je više nego ogromna,da ne kažem duplirana i malo jače od toga...

I sada je razlika oko hiljdarke,ne znam koliko hiljadarki razlike je bilo pre.

Tacno 2 55ice da kupis za jednu 65 icu 🙂
Jeste da bi mi bilo mera 65 inca, shvatio sam to kada sam kupio 55 inca. Ali 2hiljade mi je mnogo za tv.
Inace super je slika. Ona mana da mu je slabiji hdr, meni ne smeta, naprotiv, prejako mi je osvetljenje. Uglavnom drzim na 70%. Jeste da mi je tamnija prostorija.
Za ps5 je fantazija, bar za igre koje podrzavaju vrr.

Bez garancije, doduše bila je ona priča odavno da lg ima internacionalnu i da se može popravljati u srbiji ako je iz madjarske? Šta se desilo sa tim na kraju?

Nazad
Vrh Dno