APS na C1 je od predzadnjeg update-a i bar se meni čini da daje najprijatniji prikaz, tako da mi stoji kao podrazumijevano za SDR content.Kad vam na TV zabode neka od app i neće da radi definitivno problem rešava power cycle, držiš power 10s,LAN kabl izvaditi, kabl iz struje na 1min, upaliti TV, vratiti LAN i radi sve ok posle. Tako TV očisti cache koji se valjda napuni pa zabadaju apps.
Inače zadnji LG WebOS update na C11 vidim ima novi picture mode, APS, auto power save. Jel se neko igrao, čitao šta tačno donosi?
Hvala.Izbegao bih to preko Web castera, a problem je Stremiom na Iphone-u(jedino kodi ali mora da de Jailbreakuje iphone).Pitam se samo da li bi preko Plexa radio uopšte na LG-ju,da ne gubim vreme na podešavanje.Ne postoji RD za webos. Ima neka fora preko browsera a probaj i ovo: "You can use it indirectly through your mobile tho. Install stremio and web video caster on your mobile, install web video caster on your TV. In stremio app play through external player and select web video caster and connect to your TV app."
A da umesto real debrida koristis na plexu plexsubs tj placeni media server share. Cena koliko toliko pristupacna. Evo gledam ima jedan za 45 dolara godisnje (63k filmova, 10k serija...ima i 4k,DV sadrzaj). Ne koristim samo ti predlazem. Ne znam kako Plex radi na Lg-u. Kolega @shamanNS koristi plex share (ne znam da li je placeni) mozda bi on mogao da prenese svoja iskustva o plex share-u. Uvek sam se pitao zasto je prednost dao plex share-u u odnosu na real debrid 🤔😜?Hvala.Izbegao bih to preko Web castera, a problem je Stremiom na Iphone-u(jedino kodi ali mora da de Jailbreakuje iphone).Pitam se samo da li bi preko Plexa radio uopšte na LG-ju,da ne gubim vreme na podešavanje.
A taj plexshare nije piraterija? @tambur88 Koja je to "varijanta" za dzabalesku? I koja je inače generalno cena tih plexshare pretplata sa full 4k remuxima, DV, itd?@mwsavko Zato što ne dam ni cent za piraterijuKoristim dž varijantu tog Plex Share servera gde nema (ima ali za dž nema) 4K, Remux, DolbyVision.
Za takve stvari imaju "donacije" i za detalje oko toga pitaj @tambur88 pošto je on u nekom momentu donirao.
I pre uletanja na taj share sam svakako koristio Plex i gledao šta sam skinem na moj Plex server.
A zašto iako koristim Kodi (koristim ga kao Plex client, kao player za sadržaj sa Plex servera) neću da koristim te Elementum-e, Fenove i Kišobrane (tj nikad iste nisam čak ni probao, testirao)? : eto neću namerno kud svi tu i mali Mujica & bonus neću da mi kad god ja nešto gledam drugu ljudi njakaju po upload-u.
Nemam ja probem sa korišćenjem piraterije, već sa delom da za istu treba plaćatiA taj plexshare nije piraterija?
Od mene samo pohvale za ovaj Plex share. Ja sam počeo da im povremeno doniram, jednom u par meseci, sumu od 15 USD da bih imao neograničeni pristup svim bibliotekama i da ne vodim računa o tome koliko sam vremena gledao mesečno. Ovo je najbolji servis koji koristim, iako imam i Netflix i HBO max i Amazon Prime - najviše vremena provedem na Plexu. Sve radi savršeno, koristim ga na Firestick 4k i Chromecast Google tv, imam optički internet i 4k remuxi rade odlično, bez ikakvih problema, kao i DV i HDR naslovi. Takođe, uz Opensubtitles imam prevode za skoro sve što želim da gledam, mnogo više nego na Netflixu, Prime videu, a da ne pričam o Disney plus, Apple tv plus i ostalo.Nemam ja probem sa korišćenjem piraterije, već sa delom da za istu treba plaćati
@Pretender je jedan od administratora Plex share-a čiji smo korisnici @tambur88 i ja. Pa kontaktiraj njega ako hoćeš.
Funkcioniše tako što dobiješ prvo invite za Discord i tamo posle tražiš da te dodaju na share. Dž korisnici imaju pristup samo delu library-a koje imaju, broj dž korisnika je ograničen i uslov opstanka na share je da odgledaš minimum 10 sati mesečno. Ko ne ispuni uslov bude obrisan 01. u sledećem mesecu.
Baš me to čudi zato što je, koliko znam, Genisys 2.0 lokalni server i tu nema transcoda, pogotovo ne za audio. Možda je nešto zbog Nvidia shielda, ne znam. Probaj da na Discordu otvoriš tiket ili pitaj Pretendera šta je u pitanju.
ne znam koji webos imas ali stremio radi preko web browsera na lg, bar kod mene...dobijes sve kao na racunaru nakon sto se ulogujes na stranicu ...druga opcija je plex..Postoji li neka aplikacija za WebOS preko koje je moguće koristiti Real Debrid nalog(linkove)?Znam da je moguće preko Plexa na PC-ju,ali komplikovano podešavanje i nisam siguran da li bi radilo preko istog naloga na LG Tv-u,pa ako neko slučajno zna rešenje.Ne znam da li je moguće nekako preko OTT plejera.
Pa Shield podržava eac3 i ne bi trebalo da bude traskodinga. Ovo je nešto do servera. Ne znam šta @tambur88 ima od audio sistema.Baš me to čudi zato što je, koliko znam, Genisys 2.0 lokalni server i tu nema transcoda, pogotovo ne za audio. Možda je nešto zbog Nvidia shielda, ne znam. Probaj da na Discordu otvoriš tiket ili pitaj Pretendera šta je u pitanju.
Na Web OS 3.0 ne radi.A na 5.0 sam proveravao ,može da otvori početnu stranu, ali ništa ne može da pusti.Na 7.0 nisam ni probao.Treba mi za 3.0.ne znam koji webos imas ali stremio radi preko web browsera na lg, bar kod mene...dobijes sve kao na racunaru nakon sto se ulogujes na stranicu ...druga opcija je plex..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari