Šta je novo?

LG Televizori

Stariji MR19 se drzi dobro, klinac ga je olupao o pod x puta i cak i nesto zvecka unutra. Ima malo krckanja kod poklopca baterije ali sve je okej.

Noviji MR21 je katastrofa, dugme za paljenje i broj jedan krckaju kao da se nesto lomi svaki put kad pritisnes taj gornji deo daljinca, a on mi je jos i u nekoj silikonskoj futroli i ispao je jednom ili dva puta samo

Kod mene je daljinac 4 meseca star. Koliko znam nije ispadao jer samo ja koristim ovaj tv. U početku nije krckao a sada užas. Dođe mi da ga zveknem o pod haha

Kod mene 5god, mala ga je udarila o pod ko zna koliko puta. Na kraju sam ga rastavio posto se unutrašnjost pomerila i opet radi kao prvi dan. Samo se pod rukom oseti da se malo rasklimao od toliko udaraca o pod 😀

Kako vam stoji ekran na c1? Meni strelica sa daljinskog sa jedne desne strane skoro da nestane, , dok sa leve strane ne moze da ode skroz do kraja rama

Prilozi

• IMG_20230204_182336.jpg
    IMG_20230204_182336.jpg
    36.7 KB · Pregleda: 34
  • IMG_20230204_182321.jpg
    IMG_20230204_182321.jpg
    29.5 KB · Pregleda: 34
Ista situacija i kod mene.

I na C2 je isto verovatno i normalno. Posto je taj kursor zaokrenut u levo onda je i logicno.

Identično je i kod kursora miša na kompjuteru baš iz razloga koje @acep navodi. A vidno polje može da se šteluje u podešavanjima, ako iko sumnja da nije dobro podešeno.

Pozdrav, skoro sam došao u posed LG OLED 55EG9A7V od drugara, kod njega je bio instaliran EON kao aplikacija. Pošto me Internet zezao uradio sam factory reset i sad mi u LG Content store ne nudi EON da instaliram. Ovaj model na sajtu SBB-a nije podržan za EON, a sigurno je bio instaliran?

Pozdrav, skoro sam došao u posed LG OLED 55EG9A7V od drugara, kod njega je bio instaliran EON kao aplikacija. Pošto me Internet zezao uradio sam factory reset i sad mi u LG Content store ne nudi EON da instaliram. Ovaj model na sajtu SBB-a nije podržan za EON, a sigurno je bio instaliran?
Servisi vremenom gase podršku za stare verzije sistema, tako da je verovatno to u pitanju. WebOS 2.0 je verovatno nekada bio podržan, sada više nije.
Sećam se da se meni nešto slično desilo na Samsungu svojevremeno, kada su se nepodržane aplikacije deinstalirale same od sebe (YouTube, EON, HBO Go). Na LG se verovatno ne deinstaliraju same, ali kad jednom skloniš više ne možeš da vratiš.

Ima li neka opcija za instaliranje EON-a? Da skinem negde file pa probam da instaliram, ako to uopšte može kod LG-a?

provjeri drzavu lg usluga, probaj srbija,bosna,hrvatska
ako si radio factory restart moguce je da je tv po defoultu postavio neku drugu drzavu gde eon nije dostupan

Zdravo,
Imam dilemu koji od ovih tv izabrati. LG 65UQ70003LBAEUQ
LG 65UQ75003LF
LG 65UQ80003LB
LG 65UQ81003LBAEU
SAMSUNG UE65AU7022KXXH
SAMSUNG UE65AU7172UXXH
SAMSUNG UE65BU8072UXXH

Ili neka preporuka, kvalitet da odgovara ceni od oko 100.000,00

UQ7000 bi preskočio (ako je i malo kao UN70003 koji imam - toliko je spor da je to strašno). Ostalo je sve razlika između VA (Sasmung) i IPS (LG) panela i operativnog sistema. AU/BU7xxx model je sasvim OK i ima dobru sliku i zvuk. Kao i UQ7500. Navodno je Sasmung svetliji od LGa.

Zdravo,
Imam dilemu koji od ovih tv izabrati. LG 65UQ70003LBAEUQ
LG 65UQ75003LF
LG 65UQ80003LB
LG 65UQ81003LBAEU
SAMSUNG UE65AU7022KXXH
SAMSUNG UE65AU7172UXXH
SAMSUNG UE65BU8072UXXH

Ili neka preporuka, kvalitet da odgovara ceni od oko 100.000,00
Ne znam koliko ti je bitno odakle ces da gledas tv, to jest da li ces gledati tv sadrzaj direktno ispred tv-a ili ce se gledati i iz uglova. Ovo mnogi zanemaruju a mnogo zavisi koji panel ces odabrati, VA ili IPS. VA nije za pogodan gledanje iz uglova, gubi kontrast i boje postaju isprane. Naravno ima on svojih prednosti ali cisto da znas u kom smeru da razmisljas ako ti je ovo bitno.

Pozdrav!Možda na forumu već postoji pitanje ,ali postoji li mogućnost da se na daljincu dodele prečice za podešavanje kašnjenja titlova ,jedan taster +,drugi -.Tako je bilo na WebOS 3.0 sa tasterima za kanal napred i nazad (P+ i P-) njima sam brizo korigovao titlove.Na WebOS 5.0 ne mogu da pronađem tu funkciju.

Pozdrav,
Nadam se da mi neko može pomoći... 🙂
Interesuje me da li je ok ovaj model

LG 50UQ81003LB​

Ne mogu vise da stavim homebrew na lh630v. Juce bio neki apdejt i sad mi vise ne radi ono sto sam rutovao tv. Gasite apdejt. Jel ima neko resenje zasto nece vise? Instalira se i kad se tv restartuje, kao da nisam nista radio, tako mi je isto na c1

Zdravo, je l može neko da mi kaže koji je TV bolji od ova dva:
LG 43UQ81003LB
LG 43NANO753PA

Pozdrav!Danas sam zamenio TV.Uzeo sam Isto Lg samo noviji model LG 60UQ81003lb .Ali sada mi ne prepoznaje HDR signal sa Eon smart boxa.Ima li neko slično iskustvo?Probao sam i da uljučim i isključim HD deep colour ali ništa.

Pozdrav!Danas sam zamenio TV.Uzeo sam Isto Lg samo noviji model LG 60UQ81003lb .Ali sada mi ne prepoznaje HDR signal sa Eon smart boxa.Ima li neko slično iskustvo?Probao sam i da uljučim i isključim HD deep colour ali ništa.
Normalno je radio i radi i dalje na Lg 49UH610V.Ne kapiram u čemu je problem.

Rezolucija nema veze sa HDR. Ima sadržaja u 1080p HDR. Sk4k nije u HDR koliko ja znam.

Jedini HDR na eonu je Eurosport 4k. Kod mene se prikazuje kao HLG HDR

Rešio.Samo reset Eon smart boxa.Inače hdr ne radi na programima preko Eon boxa,(na instaliranoj aplikaciji na LG-ju radi eurosport 4k) već na aplikacijama(Stremio,Kodi,Vlc player...)

Nazad
Vrh Dno