I meni radi na istom modeluNormalno je radio i radi i dalje na Lg 49UH610V.Ne kapiram u čemu je problem.
ja planiram da kupim lg oled tv samo je oznaka c2 noviji model i nesto bolji,nadam se da se ovo nece desiti,daleko bilo na mom tv kad budem kupio...Pozdrav, pre neki dan se pojavila crna linija na sredini ekrana samo na crvenoj i zutoj boji, TV je LGC1, na ostalim bojama je nema, probao sam pixel cleaning i factory reset, nista se nije dogodilo. Na crvenoj boji je vise izrazena, nego na zutoj, na ostalim bojama je nema, mislim da nisu mrtvi pikseli, ima li neko ideju sta moze da bude ili da ga nosim na garanciju?
Gde si kupio TV?Pozdrav, pre neki dan se pojavila crna linija na sredini ekrana samo na crvenoj i zutoj boji, TV je LGC1, na ostalim bojama je nema, probao sam pixel cleaning i factory reset, nista se nije dogodilo. Na crvenoj boji je vise izrazena, nego na zutoj, na ostalim bojama je nema, mislim da nisu mrtvi pikseli, ima li neko ideju sta moze da bude ili da ga nosim na garanciju?
ovo mene uzasno nervira, ali nazalost nisam nasao resenjeLjudi ima li načina da se na WebOS 2022(7.0) isključi full screen app menu,već da mi se kad stisnem home dugme pojavi samo traka sa aplikacijama(da se ne prekida program)?
Nisu normalni.Kako ne urade istraživanje pre implementacije da čuju korisnike ,a ne da nameću besmislena rešenja.Makar da ostave opciju da isključiš ako nećeš.Verujem da može s obzirom na to da se app launcher bar pojavi zajedno sa programom kad se uključi TV(inače ta opcija može da se isključi).Nadam se da će nekom nadogradnjom da isprave ovo.ovo mene uzasno nervira, ali nazalost nisam nasao resenje
Dobar je taj A1, iako entry level oled model, bolji je od mnogih qled, uled i ostalih izmišljenih marketinških "revolucionarnih tehnologija". Za tu cenu nema bolje u svakom slučaju l.U Oktobru sam kupio novi LG OLED55A19LA za 700€, bila neka akcija u mediamarkt, i mogu reci sasvim dobar tv, sa silikon sam veoma zadovoljan u odnosu na pre sto sam imao Philips koji je na zalost poceo da dobija neke cudne crne fleke/senke...
Znam, naravno i da je to najslabija varijanta od lg oled tv i znam da naravno i ima dosta boljih modela, ali koliko para toliko i muzike, za sad kao sto rekoh radi super i slika je odlicna.
A zašto vam je to bitno?Ljudi ima li načina da se na WebOS 2022(7.0) isključi full screen app menu,već da mi se kad stisnem home dugme pojavi samo traka sa aplikacijama(da se ne prekida program)?
Veruj,jako nervira.Možda je do mene.Imam i prečice za najčešće korišćene aplikacije ,ali opet nije to- to...A zašto vam je to bitno?
Ako već hoću d upalim neku aplikaciju, priliko iste će se svakako prekinuti programa. Ne verujem da tih par sekundi do paljenja aplikacije pravi ikakvu razliku.
Mene iskreno nervira sporoca paljenja tog home menija, pogotovo sto je na predhodnom lg-u koji sam zamenio ovim bila prosla verzija webos-a gde je taj home bio kao traka i palio se 3 puta brze. Drugo sto me smara je sto mi resetuje ono sto trenutno gledam preko EON aplikacije, to vrlo verovatno moze da se sredi od strane developera EON aplikacije, ali svakako nije reseno i pitanje je da li ce ikada biti reseno. Mozda ovo jesu sitnice, ali *** meni smetajuA zašto vam je to bitno?
Ako već hoću d upalim neku aplikaciju, priliko iste će se svakako prekinuti programa. Ne verujem da tih par sekundi do paljenja aplikacije pravi ikakvu razliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari