Šta je novo?

LG Televizori

Meni taj klip radi odlicno na lg c4. Skroz tecno, ali samo ako klip pustam preko usba direktno na tv. U koliko to pokusam da uradim sa kompa , slicna situacija kao na monitorima. Na aw2725df voz nije fluidan kao na tvu.
Nego probajte ovaj klip, naravno na LG oled tv-u:

Zašto ne sa YT app na LG?

Tv koristim kao monitor i nikada ga nisam direktno povezao na mrezu, vec update radim preko usba ... za sada :)

Jel zna neko koliko trosi ovaj TV ?Nasao sam 165hz radi sve top sa HDR on :D totalno ludilo :D

Poslednja izmena:
300W HDR, 100W SDR
piše u "Product information sheet" koji se može naći u delu "Informacije o usaglašenosti" u okviru specifikacija

Meni C3 trosi uvece sa tamnijim scanama 40-50w, cim dodje beli ekran, ide i do 180w, zavisi od trenutne slike (varira bas brzo) i osvetljenosti.

Meni taj klip radi odlicno na lg c4. Skroz tecno, ali samo ako klip pustam preko usba direktno na tv. U koliko to pokusam da uradim sa kompa , slicna situacija kao na monitorima. Na aw2725df voz nije fluidan kao na tvu.
Da, fluidnost nije problem, na svakom tv-u mora biti fluidno - ako je player dobar i HDMI refresh rate ok, itd.. 4K60 fps je. (ja pustam preko YT aplikacije, savrseno tecno) - nego ostrina slike dok je u pokretu na OLED-u. svi detalji nestaju sto je brzi kadar.

Meni se to isto desava i na monitoru koji je 165hz... Kakvo je to objašnjenje onda sad :D

Objasnjenje je da ste obojica malo matori a,koliko vidim,igrate igrice. :ROFLMAO: . Nisu oci vise za te stvari😉

Pogotovo nisu te brzopotezne kliktajuće igre...cenim da je više CIV sada naš fazon...

Kolega, nemoj sad ...
Pola bubrega si dao za TV, sad pitaš za potrošnju ... taman i onu drugu polovinu da daš, suđeno je. :ROFLMAO:
Šalu na stranu, služio te 100 godina da Bog dâ! :cool:
Ma cisto info...evo upravo testiraju update za C5 i G5 sto se tice HDR sitnih problema...kaze LG da je i to ispeglano....cekam sad rezultate od testera..inace film pustam preko windowsa, jer sam tv povezao na graficku...skinuo sam VLC player..i imam MPC nisam pametan sta je bolje :D

Pazi @milimili86 5090+intel+LG 77, brate pa to mora na zaseban osigurac, k'o klima :D

Nego je'l imas one kose linije u tamnim segmentima na tom LG-ju?

Ako hoces da proveris skini: Acolyte S1E4 at the 5:50 mark

Poslednja izmena:
Gemini Man, DV/Remux u originalno snimljenih 60fps.. izgleda fantasticno na C4.
Film kao film nisam odlgedao do kraja, jer je mehhh, ali kao demonstracije HRF tehnologije jeste pravi primer, a da ne izgleda sapunicasto kao Kasandra.
DOF tu pravi najvecu razliku od pomenute, ali da ne smaram..
Voleo bih da pogledam jos vise takvih HRF filmova, ali nema ih

FIRMWARE 33.11.35 je izasao, stavio sam ga i sad po mnogima na forumu...sve radi top...inace 165hz sa DV na PC radi top...cim skkonta da je sadrzaj HDR (film, video, igra) sa DV se odma prebaci na HDR...2485 nits pokazuje windows sa DV...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno