Šta je novo?

LG Televizori

A onda mi treba kabl koji s jedne strane ima HDMI ulaz a s druge USB,je l tako?Evo šta imam od ulaza
1000012945.jpg

kabl koji s jedne strane ima HDMI ulaz a s druge USB
???

koji model LG televizora? da pogledamo u uputstvu
svodi se na to da se podesi da zvuk ide samo na taj izlaz, ne i na zvučnike od televizora

@momsab ,LG 48" c4 oled.Povezao sam optičkim kablom TV i soundbar i na prethodnom TV-u je radio bez problema.Sad na TV-u prebacim opciju da je povezano opt.kablom i nema zvuka preko soundbara.A na njemu nemam HDMI ulaz pa zato pitam.😉

Planiram kupovinu LG OLED65C41LA i dobio sam informaciju da C5 samo što nije stigao. Bukvalno ovih dana bi trebao da uđe u prodaju, već je i obuka prošla. Koja je očekivana cena i koje su prednosti C5? Da li treba očekivati neki veći popust na C4 i možda sačekati par nedelja?

Da odgovorim sam sebi.🤣Pošto moj soundbar nema HDMI ulaz,ostaje mi optičkim kablom da povežem ili bluetoothom.E sad me zanima,da li povezivanje radim sa uključenim uredjajima ili isključenim?

Moja greška kad sam tupson,🤣🤣🤣Nisam gurnuo optički kabl do kraja.Sad je ok,stavio sam na opciju kombinacija soundbara i TV zvučnika.Extra zvuk.Ovaj moj ne podržava LG Wowcast zvuk,to vrv imaju ovi skuplji i nabudzeniji modeli soundbara al super je i ovako.Inače,poslali su mi produženu garanciju u roku od 12 sati.

Poslednja izmena:
Moja greška kad sam tupson,🤣🤣🤣Nisam gurnuo optički kabl do kraja.Sad je ok,stavio sam na opciju kombinacija soundbara i TV zvučnika.Extra zvuk.Ovaj moj ne podržava LG Wowcast zvuk,to vrv imaju ovi skuplji i nabudzeniji modeli soundbara al super je i ovako.Inače,poslali su mi produženu garanciju u roku od 12 sati.
Bas si thumpson 😂

Optički obično svetlo, može na živo da se igra.

Planiram kupovinu LG OLED65C41LA i dobio sam informaciju da C5 samo što nije stigao. Bukvalno ovih dana bi trebao da uđe u prodaju, već je i obuka prošla. Koja je očekivana cena i koje su prednosti C5? Da li treba očekivati neki veći popust na C4 i možda sačekati par nedelja?
Koja je sada cena za c4? Mozda na jesen i zimu popusti nesto veci.

Uvek je dosta isplativije jedan model unazad uzeti - mada zavisi od razlike u ceni jer budu bas dobre akcije. Po trenutnim cenama C5 ne vredi uopste. Razlika je preko 40% izgleda. I C5 ima problem sa HDR-om (mozda isprave vremenom), a i nema DTS.

C4 55" ima vec od 850E, pa ispada apsolutni best buy onda. Dok je C5 1200E+, tako da ne znam. Za tu cenu mozda bolje G4 nego C5.

Poslednja izmena:
Kazi, kazi... Ovde i dalje ima ljudi koji misle da su mini led televizori tu negde po kvalitetu slike sa oledima 😂

Evo pogledajte ovo na OLEDU ili MINI LEDU, 4K60fps. Cim voz krene brze ne mozes na OLEDU nista citati sta pise na njemu (sva slova su skroz mutna). Ako gledas na Plazmi sve je citko i ostro svo vreme, svako najsitnije slovo vidim, simbol. Mnogo lepse izgleda. Jeste na OLEDU prelepo 4K kada slika miruje, ili je spor kadar - ali u brzem kretanju, mozda nije ni 720P, sve je mutno.

Pusti ovo ako smes :) . Pogledaj jel napredovala pokretna rezolucija, koliko muti sliku....

DIgli su refresh na 165Hz, moguce da pomaze malo. Onda moram pogledati, ja jos nisam video OLED koji je ok u pokretu (cim brze krene kamera sve mutno, na onom video negde krece zamucenje od 6-7 sekunde).

Mozes da citas slova na vozu svo vreme i prepoznas simbole na vratima?

Prilozi

• Screenshot 2025-06-07 at 08.54.32.png
    Screenshot 2025-06-07 at 08.54.32.png
    963.8 KB · Pregleda: 52
Meni na monitoru nije fluidno, baš ću probati na TV.

Meni jeste fluidno, skroz glatko ali na OLED-u mutno veoma brzo (na LCD-u na Macbook-u jos gore), na plazmi skroz ostro i kada ide najbrze, mogu da citam i vidim sve detalje stalno.

Bolje je na OLED C4, ali nije skroz tečno.
Šta da radim sa monitorom, da menjam GPU? :) Najgore izgleda u 1440p.
EDIT: Problem je Chrome. Tražim rešenje.

Sve radi, sve je top, vidim na forumu da ima neke sitne probleme sa HDR ali dolazi update za koji dan i kazu da su i to resili...jedino ne mogu 165hz da stavim...mozda ovaj moj hdmi kabel nije dovoljno dobar...ali na 120hz hdr on, sve radi perfekt...

Nazad
Vrh Dno