???kabl koji s jedne strane ima HDMI ulaz a s druge USB
Bas si thumpson 😂Moja greška kad sam tupson,🤣🤣🤣Nisam gurnuo optički kabl do kraja.Sad je ok,stavio sam na opciju kombinacija soundbara i TV zvučnika.Extra zvuk.Ovaj moj ne podržava LG Wowcast zvuk,to vrv imaju ovi skuplji i nabudzeniji modeli soundbara al super je i ovako.Inače,poslali su mi produženu garanciju u roku od 12 sati.
Koja je sada cena za c4? Mozda na jesen i zimu popusti nesto veci.Planiram kupovinu LG OLED65C41LA i dobio sam informaciju da C5 samo što nije stigao. Bukvalno ovih dana bi trebao da uđe u prodaju, već je i obuka prošla. Koja je očekivana cena i koje su prednosti C5? Da li treba očekivati neki veći popust na C4 i možda sačekati par nedelja?
Ja sam primetio da postoji recent list. Pre nisam imao, ili nisam znao da imamStigao mi je update od 1.3GB danas na C1, ne primecujem neke promene za sad
kako ovo svetli..kako je bela belaaaaKazi, kazi... Ovde i dalje ima ljudi koji misle da su mini led televizori tu negde po kvalitetu slike sa oledima 😂
Vestacka kaze da je Blade Runner 2049 jedan od najboljih filmova za prezentaciju oleda. Pogledao sam ga u najboljem kvalitetu koji sam nasao, meni dosadan film, al zato sam se dva dana osecao kao da sam vario.kako ovo svetli..kako je bela belaaaa![]()
Gde da nadjem tu verziju...pisi u inboxVestacka kaze da je Blade Runner 2049 jedan od najboljih filmova za prezentaciju oleda. Pogledao sam ga u najboljem kvalitetu koji sam nasao, meni dosadan film, al zato sam se dva dana osecao kao da sam vario.![]()
Evo pogledajte ovo na OLEDU ili MINI LEDU, 4K60fps. Cim voz krene brze ne mozes na OLEDU nista citati sta pise na njemu (sva slova su skroz mutna). Ako gledas na Plazmi sve je citko i ostro svo vreme, svako najsitnije slovo vidim, simbol. Mnogo lepse izgleda. Jeste na OLEDU prelepo 4K kada slika miruje, ili je spor kadar - ali u brzem kretanju, mozda nije ni 720P, sve je mutno.
Ne muti nista 😅 kakav TV strasnoooooo....Pusti ovo ako smes. Pogledaj jel napredovala pokretna rezolucija, koliko muti sliku....
OLED u Z modelima?Koja tehnologija je danas vrh kod lg-ja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari