Pa isključi ga ako ti smeta. To je inače LG-jev feature, a ne generic JB. Meni je ekstra koristan, pre toga sam imao instaliranu posebnu aplikaciju za to (SMS Popup).
Šta bre više kukate na te baterije! Ako vam to toliko teško pada nabavite si brate 33-ke nokije i punite jednom nedeljno! Hoćete i jare i pare! Hoćete skoro svemoguću spravu u rukama a teško vam da je bocnete na punjač kad krenete na spavannje!
ja je bocnem barem dva put dnevno i ne smeta mi🙂
ono sto mi treba jeste veci ekran, pa se mislim da se vratim tabletu od sedam incha🙂
Kud ćeš veći ekran, pa i ovako je na granici upotrebljivosti što se tiče pozivanja i pisanja poruka.
Ipak je ovo telefon a ne tablet.
Ja od kad sam prešao na Badu, pa od nedavno na droid, nikako ne mogu da se naviknem da mi baterija traje dan, a sa novim JB 7-8 sati, meni je to bezobrzluk + kablovi za napajanje su sve kraći i kraći, pa se stalno povijam i saginjem dok je na punjaču.
Prekjuče sam ga dao Telenoru i zamolio ih da ga pošalju u LG servis u bgd i da mi ga vrate na ICS 4.0.4, poludeh više!
Neko ko ima vece sake moze da koristi i Note2 jednom rukom... Ja npr ne mogu da dodirnem palcem gornji levi ugao kod N2, ali mogu do 5" telefone. To mi je granica udobnosti, sve preko toga bi mi trebala i druga ruka.
Jest vala baš kukaju ko da su na kampovanju biciklom pa nemaju ni mrežnog ni auto punjača.
Kud ćeš veći ekran, pa i ovako je na granici upotrebljivosti što se tiče pozivanja i pisanja poruka.
Ipak je ovo telefon a ne tablet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari